Gastro agent: Salty
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme podniky, kde se dá najíst nejen svižně — ale i s nápadem. Nečekáme stříbrné příbory, ale chceme chuť, čistotu, férovou cenu a prostředí, kde se člověk necítí jako v čekárně. Hodnotíme tradičně na škále do deseti bodů. Sledujeme nejen to, jak rychle se najíme, ale i za kolik, jestli po jídle musíme ještě pro rohlík vedle do potravin, a jestli podnik nabízí něco navíc než jen papírovou krabičku. Ať už si jídlo vezmete s sebou, nebo se posadíte, jde o to, jestli vám někdo nabídne víc než jen kalorii. Navštívili jsme. Ochutnali. Vy se rozhodnete, jestli tam půjdete taky.
13. října 2025 (11:20)
FOTO
Gastro agent: Gurmet Panda
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme podniky, kde se dá najíst nejen svižně — ale i s nápadem. Nečekáme stříbrné příbory, ale chceme chuť, čistotu, férovou cenu a prostředí, kde se člověk necítí jako v čekárně. Hodnotíme tradičně na škále do deseti bodů. Sledujeme nejen to, jak rychle se najíme, ale i za kolik, jestli po jídle musíme ještě pro rohlík vedle do potravin, a jestli podnik nabízí něco navíc než jen papírovou krabičku. Ať už si jídlo vezmete s sebou, nebo se posadíte, jde o to, jestli vám někdo nabídne víc než jen kalorii. Navštívili jsme. Ochutnali. Vy se rozhodnete, jestli tam půjdete taky.
6. října 2025 (11:41)
FOTO
Gastro agent: Pizzařství Fastfood u zimního stadionu
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme podniky, kde se dá najíst nejen svižně — ale i s nápadem. Nečekáme stříbrné příbory, ale chceme chuť, čistotu, férovou cenu a prostředí, kde se člověk necítí jako v čekárně. Hodnotíme tradičně na škále do deseti bodů. Sledujeme nejen to, jak rychle se najíme, ale i za kolik, jestli po jídle musíme ještě pro rohlík vedle do potravin, a jestli podnik nabízí něco navíc než jen papírovou krabičku. Ať už si jídlo vezmete s sebou, nebo se posadíte, jde o to, jestli vám někdo nabídne víc než jen kalorii. Navštívili jsme. Ochutnali. Vy se rozhodnete, jestli tam půjdete taky.
29. září 2025 (11:20)
FOTO
Gastro agent: Burger Stop by Zastávka
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme podniky, kde se dá najíst nejen svižně — ale i s nápadem. Nečekáme stříbrné příbory, ale chceme chuť, čistotu, férovou cenu a prostředí, kde se člověk necítí jako v čekárně. Hodnotíme tradičně na škále do deseti bodů. Sledujeme nejen to, jak rychle se najíme, ale i za kolik, jestli po jídle musíme ještě pro rohlík vedle do potravin, a jestli podnik nabízí něco navíc než jen papírovou krabičku. Ať už si jídlo vezmete s sebou, nebo se posadíte, jde o to, jestli vám někdo nabídne víc než jen kalorii. Navštívili jsme. Ochutnali. Vy se rozhodnete, jestli tam půjdete taky.
22. září 2025 (11:30)
FOTOGALERIE
Gastro agent: Nón Viet
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme podniky, kde se dá najíst nejen svižně — ale i s nápadem. Nečekáme stříbrné příbory, ale chceme chuť, čistotu, férovou cenu a prostředí, kde se člověk necítí jako v čekárně. Hodnotíme tradičně na škále do deseti bodů. Sledujeme nejen to, jak rychle se najíme, ale i za kolik, jestli po jídle musíme ještě pro rohlík vedle do potravin, a jestli podnik nabízí něco navíc než jen papírovou krabičku. Ať už si jídlo vezmete s sebou, nebo se posadíte, jde o to, jestli vám někdo nabídne víc než jen kalorii. Navštívili jsme. Ochutnali. Vy se rozhodnete, jestli tam půjdete taky.
15. září 2025 (11:40)
FOTOGALERIE
Gastro agent: Konírna na Panství Dlouhá Lhota
V našem gastro okénku jsme vás zvali na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita). První část gastro okénka máme za sebou a dnes si představíme podnik, který je mimo tabulky a tak uděláme výjimku a nebudeme tentokrát hodnotit.
8. září 2025 (11:16)
FOTOGALERIE
Gastro agent: Mapa chutí, první díl za námi
První díl série Gastro agent mapuje chuťovou krajinu Příbrami. Co jsme ochutnali, kde to stálo za to — a kdo obstál nejlépe.
1. září 2025 (11:40)
Gastro agent: Hotel U Milína
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
25. srpna 2025 (11:02)
Gastro agent: Restaurace a Selfie Cafe Žárovka
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
18. srpna 2025 (11:40)
FOTO
Gastro agent: Restaurace U Simony
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
11. srpna 2025 (11:20)
FOTOGALERIE
Gastro agent: Restaurace Dubno
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
4. srpna 2025 (11:30)
FOTOGALERIE
Gastro agent: Hospoda Na Hřišti
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
28. července 2025 (11:50)
FOTOGALERIE
Gastro agent: Namaskar – indická restaurace
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
21. července 2025 (11:20)
FOTOGALERIE
Gastro agent: Plzeňka Zlatý soudek
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
14. července 2025 (11:50)
Gastro agent: Restaurace Café del Mare
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
7. července 2025 (11:45)
FOTOGALERIE
Gastro agent: Restaurace Atollo
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
30. června 2025 (11:45)
FOTOGALERIE
Gastro agent: Restaurace U Bohéma
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
23. června 2025 (11:30)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Restaurace Na Hradbách
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
16. června 2025 (11:20)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Pivovar Podlesí
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
9. června 2025 (11:00)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Restaurace U Pipa
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
2. června 2025 (11:00)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Restaurace Šatlava
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
26. května 2025 (11:50)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Restaurace Restaurace Drmlovka
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
19. května 2025 (11:30)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Restaurace Originál
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
12. května 2025 (11:50)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Galerie Café u Modré Kočky
V našem gastro okénku vás zveme na objevování míst, kde se v Příbrami a okolí dobře najíte, příjemně posedíte a odnesete si fajn zážitek. Nejde nám o kritiku, ale o tipy na podniky, kde nešlápnete vedle. Hodnotíme vždy tři věci: jídlo (čerstvost, chuť, poctivost), prostředí (čistota, pohoda) a obsluhu (vstřícnost a profesionalita).
5. května 2025 (11:40)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Restaurace Maják
V našem pravidelném gastro okénku vás vezmeme na objevnou cestu po nejlepších místech k posezení, dobrému jídlu a příjemné atmosféře v Příbrami a jejím okolí. Nejde o kritiku, ale o to, abyste přesně věděli, kam zamířit, když si chcete užít skutečně skvělý gastronomický zážitek bez nepříjemných překvapení.
28. dubna 2025 (11:40)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Restaurace Na Plzeňské
V našem pravidelném gastro okénku vás vezmeme na objevnou cestu po nejlepších místech k posezení, dobrému jídlu a příjemné atmosféře v Příbrami a jejím okolí. Nejde o kritiku, ale o to, abyste přesně věděli, kam zamířit, když si chcete užít skutečně skvělý gastronomický zážitek bez nepříjemných překvapení.
21. dubna 2025 (11:40)
FOTO
Gastro agent hodnotí: Restaurace v Tržnici
V našem pravidelném okénku vás provedeme světem gastronomických zážitků v Příbrami a jejím okolí. Naším cílem je nasměrovat vás na ta nejlepší místa k posezení a vychutnat si skvělá jídla, přesně podle vašich představ, a předejít nepříjemným překvapením.
14. dubna 2025 (11:50)
FOTOGALERIE
Gastro agent hodnotí: Restaurace Na Vršíčku
V našem pravidelném okénku vás provedeme světem gastronomických zážitků v Příbrami a jejím okolí. Naším cílem je nasměrovat vás na ta nejlepší místa k posezení a vychutnat si skvělá jídla, přesně podle vašich představ, a předejít nepříjemným překvapením.
7. dubna 2025 (11:50)
FOTO
Gastro agent hodnotí: Středověký hostinec U Pletánků
V našem pravidelném okénku vás provedeme světem gastronomických zážitků v Příbrami a jejím okolí. Naším cílem je nasměrovat vás na ta nejlepší místa k posezení a vychutnat si skvělá jídla, přesně podle vašich představ, a předejít nepříjemným překvapením.
31. března 2025 (11:40)
Gastro agent hodnotí: Restaurace U Starýho Kozla
Vítejte v rubrice Gastro agent! V našem pravidelném okénku vás provedeme světem gastronomických zážitků v Příbrami a jejím okolí. Naším cílem je nasměrovat vás na ta nejlepší místa k posezení a vychutnat si skvělá jídla, přesně podle vašich představ, a předejít nepříjemným překvapením.
24. března 2025 (11:40)
Inspektoři uzavřeli část příbramské Billy, našli tam mrtvý hmyz a kontaminované potraviny
Inspektoři navštívili prodejnu minulý pátek, o stavu kontroly informovali dnes.
21. května 2024 (08:32)
Nepřehlédněte
Hygienici při kontrole dobříšské restaurace Na Růžku našli prošlé potraviny
V provozovně bylo také zjištěno hrubé porušování zákazu kouření.
26. března 2024 (13:18)
Hygienici navštívili restauraci Šalanda v Příbrami. Našli prošlé maso, sýry i tatarák
Na pracovním stole v kuchyni byly uchovávány pokrmy určené k výdeji spotřebitelům v nezakrytých nádobách při teplotě prostředí, která může podporovat růst patogenních mikroorganismů a mohla by vést k ohrožení zdraví spotřebitelů.
21. března 2024 (12:12)
Veterinární inspektoři při kontrole u Jenče odhalili nevhodně přepravované maso
Inspektoři naměřili v jádru mražených potravin od minus šesti stupňů Celsia do minus devíti stupňů Celsia, avšak výrobcem stanovená teplota byla -18 °C.
5. března 2024 (16:23)
Hygienici zkontrolovali dobříšskou restauraci. Čekalo je nemilé překvapení
Neslavně dopadla nedávná kontrola středočeských hygieniků v restauraci Zastávka Srdcovka Dobříš.
27. února 2024 (18:53)
Myší trus, znečištěné regály a nepořádek na podlaze. Inspektoři si došlápli na vietnamský obchod
Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce opět zasahovali. Tentokrát v Hořovicích.
27. února 2024 (08:10)
Veterináři nařídili stáhnout z trhu přes 11 tun kuřecího masa
Salmonela se může do lidského těla dostat jak požitím kontaminované potraviny, tak z kontaminovaného prostředí, například z nádobí. Způsobuje onemocnění, které se většinou projevuje střevními problémy.
27. září 2023 (17:00)
Hygienici zkontrolovali občerstvení v Nové Vsi pod Pleší. Okamžitě zakázali prodej zmrzliny
Středočeští hygienici provedli kontrolu v provozovně občerstvení U Terezky v Nové Vsi pod Pleší. Jedná se o sezónní provozovnu, která byla zřízena v části objektu rodinného domu. Je zde připravována točená zmrzlina, ledová tříšť a párek v rohlíku. Bez předchozího projednání s orgánem ochrany veřejného zdraví byla činnost v provozovně zcela nevhodně rozšířena o přípravu langošů a burgerů.
29. června 2023 (13:55)
Hygienici našli v berounské pizzerii plesnivou zeleninu s hnilobným zápachem
Kontrola byla provedena na základě podnětu stěžovatele.
27. června 2023 (08:34)
Hygienici zkontrolovali restauraci Penzionu U Vondráčků v Chlumu u Nalžovic
Zaměstnanci Krajské hygienické stanice Středočeského kraje provedli kontrolu ve stravovací části Penzionu U Vondráčků v Chlumu u Nalžovic. V restauraci se v současné době denně připravuje do 20 porcí hotových pokrmů, v letní rekreační sezóně je kapacita provozovny až 3 x větší.
21. května 2023 (09:26)
Hygienici našli v březnickém bistru značný nepořádek
Neslavně dopadla nedávná kontrola středočeských hygieniků v provozovně Bistro Asia Kim v Březnici. Jedná se o zařízení situované v centru města Březnice, ve kterém jsou připravovány teplé pokrmy čínské, vietnamské a thajské kuchyně.
12. května 2023 (17:18)
Hygienici zkontrolovali čínské bistro. V mrazáku prošlé maso, na zemi špína a zbytky potravin
Středočeští hygienici, na základě podnětu od spotřebitele provedli kontrolu v provozovně Čínské bistro Hui Bin Ge v Příbrami V, umístěné v nákupním středisku Stavus. V této provozovně jsou připravovány převážně asijské speciality, gyros a sushi.
9. května 2023 (13:34)
Hygienici zkontrolovali Motorest U Milína: V mrazáku prošlé maso, u dalších potravin nezjistili datum výroby
Kontrola proběhla na základě podnětu spotřebitele, který se týkal zdravotních potíží po konzumaci pokrmů připravených v této provozovně.
2. května 2023 (17:47)
Hygienici našli v restauraci Zastávka prošlé maso, u dalších potravin nezjistili datum výroby
Na místě bylo provozovateli nařízeno provést bezodkladnou sanitaci všech prostor restaurace.
22. dubna 2023 (13:00)
Hygienici našli v Restauraci Fantom špínu, mastnotu a maso, které kvůli silné námraze nedokázali identifikovat
Neslavně dopadla nedávná kontrola středočeských hygieniků v Restauraci Fantom v Nové Vsi pod Pleší. Podle hygieniků se jedná se o vyvařující provozovnu situovanou v centru obce, ve které jsou připravovány teplé pokrmy. V současné době se zde vaří 15-20 porcí jídel/den (2 druhy hotových pokrmů, 3-4 druhy pokrmů minutkového charakteru).
13. dubna 2023 (18:49)
Hygienici našli v Restauraci Konírna třicet kilo dva měsíce prošlého masa na tatarák
Neslavně dopadla nedávná kontrola středočeských hygieniků ve stravovací části Hotelu Panství – v Restauraci Konírna ve Dlouhé Lhotě.
2. března 2023 (11:06)
Všudypřítomná mastnota, kastroly na podlaze a nepořádek. Hygienici navštívili restauraci Hong Kong v Příbrami
Neslavně dopadla další kontrola restaurace Hong Kong v Příbrami. Podle středočeských hygieniků jsou v této provozovně připravovány převážně speciality asijské kuchyně (polévky, předkrmy, saláty, teplé pokrmy, sushi).
24. ledna 2023 (13:51)
Hygienici zkontrolovali Hospodu Na hřišti v Bohutíně. V lednici prošlé maso i olomoucké tvarůžky
Za zjištěné nedostatky byl provozovateli uložen finanční postih.
26. října 2022 (17:55)
Inspektoři navštívili stánek s burčákem, čekalo je nemilé překvapení
Fotogalerie: Skladovací prostory kvůli neskutečnému nepořádku a trusu hlodavců okamžitě uzavřeli.
12. října 2022 (08:32)
Gastro agent hodnotí: Penzion Jaro
Během deštivých srpnových dní přepadly našeho gastro agenta ponuré podzimní myšlenky. Vyrazil si proto spravit náladu do Penzionu Jaro, který se nachází v obci Věšín nedaleko Rožmitálu pod Třemšínem.
28. srpna 2022 (18:57)
Gastro agent hodnotí: Hotel Orlík
Ani v měsíci srpnu gastro agent nezahálí a přináší čtenářům našeho portálu zajímavou destinaci. Tentokrát jsme se vypravili do Hotelu Orlík na Vystrkov, který spadá do katastru obce Kozárovice, tudíž ještě do středních Čech. Lokalita u Orlické přehrady na hranici Středočeského a Jihočeského kraje je zajímavá i historií z dob komunistického režimu. Místo inspirovalo také filmové režiséry a objevuje se v několika českých snímcích.
18. srpna 2022 (06:27)
V příbramském Tescu po pečivu poskakoval holub. Nechutné, stěžují si zákazníci
Chuť na pečivo z příbramského Tesca přešla v sobotu ráno mnoho zákazníků. Do housek, rohlíků a dalších pekařských výrobků se dostal holubí vetřelec. Poskakoval po nich a uzobával, občas si i ulevil.
31. července 2022 (17:37)
Gastro agent hodnotí: Restaurace Atollo
Restaurace Atollo se nachází na kraji Mariánské ulice v těsné blízkosti náměstí na Březových Horách. Hosté mohou využít přilehlé parkoviště a v případě vysoké obsazenosti i parkovací plochy kolem náměstí.
9. července 2022 (18:38)
Gastro agent hodnotí: Equitana Hotel Resort
Wellness hotel Equitana naleznete 20 kilometrů od Příbrami ve středočeských Martinicích v těsné blízkosti Březnice. Resort se na svých webových stránkách prezentuje jako ideální kombinace skvělé gastronomie, komfortního ubytování, wellness a koní. Rozsáhlé konferenční prostory nabízí zázemí pro firemní akce.
29. června 2022 (16:41)
Gastro agent hodnotí: Restaurace U Statkáře
Cílem projektu není v žádném případě jakoukoliv restauraci dehonestovat, ale upozornit na nedostatky, či pochválit kuchařské umění.
14. června 2022 (14:07)
Gastro agent hodnotí: Restaurace Pivovaru Podlesí
Cílem projektu není v žádném případě jakoukoliv restauraci dehonestovat, ale upozornit na nedostatky, či pochválit kuchařské umění.
11. června 2022 (07:19)
Více než každá druhá zkontrolovaná zmrzlina nesplnila hygienické limity, byly plné škodlivých bakterií
Rozbory zmrzlin potvrdily nadlimitní počty bakterií Enterobacteriaceae.
10. června 2022 (11:50)
Gastro agent hodnotí: Restaurace Originál 1869
Cílem projektu není v žádném případě jakoukoliv restauraci dehonestovat, ale upozornit na nedostatky, či pochválit kuchařské umění.
9. června 2022 (14:33)
Hygienici zkontrolovali březnickou restauraci. Na zemi špína a zbytky potravin, v mrazáku prošlé maso a chléb
Za zjištěné nedostatky byl provozovateli uložen finanční postih.
30. května 2022 (19:01)
Nepřehlédněte
Gastro agent hodnotí: Restaurace New Romance
Cílem projektu není v žádném případě jakoukoliv restauraci dehonestovat, ale upozornit na nedostatky, či pochválit kuchařské umění.
30. května 2022 (13:52)