Gastro agent: Pizzařství Fastfood u zimního stadionu
FOTO
29. září 2025 (11:20)
Dalších 8 fotografií v galerii
foto: Pizzařství Fastfood u zimního stadionu. / Ludmila Zelenková
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme podniky, kde se dá najíst nejen svižně — ale i s nápadem. Nečekáme stříbrné příbory, ale chceme chuť, čistotu, férovou cenu a prostředí, kde se člověk necítí jako v čekárně. Hodnotíme tradičně na škále do deseti bodů. Sledujeme nejen to, jak rychle se najíme, ale i za kolik, jestli po jídle musíme ještě pro rohlík vedle do potravin, a jestli podnik nabízí něco navíc než jen papírovou krabičku. Ať už si jídlo vezmete s sebou, nebo se posadíte, jde o to, jestli vám někdo nabídne víc než jen kalorii. Navštívili jsme. Ochutnali. Vy se rozhodnete, jestli tam půjdete taky.
Pizzařství Fastfood sídlí přímo u zimního stadionu v Příbrami. Na rozvozy jede jako dobře namazaný stroj — zdarma po celém městě, což z něj dělá oblíbenou volbu pro večerní hlad i rodinné objednávky. Uvnitř je prostor spíš na čekání než na posezení, ale venku najdete malou zahrádku, kde se dá v klidu počkat na objednávku nebo si ji rovnou sníst, pokud počasí přeje. Interiér je funkční, bez designových výstřelků — fast-food v pravém slova smyslu.
Co se jí a jak to chutná
Testovali jsme klasiku: Cotto con funghi — sugo, mozzarella, šunka, žampiony (178 Kč). Pizza s tenkým těstem, pružným, ne gumovým. Sugo výrazné, ale ne přehlušující. Sýr táhlý, šunka poctivá, žampiony čerstvé. Pizza držela tvar, nepromáčela se, a chutnala tak, že jsme si přáli, aby byla o kousek větší.
Čas přípravy? Patnáct minut od objednání do krabice — výborné. Cena za střední pizzu: 178 Kč. Vzhledem k porci i kvalitě slušné. Jen pozor: platba pouze hotově. Kartou to tu zatím nejde, což může být pro některé zákazníky překvapením.
Technologie, dostupnost, bonusy
Rozvoz zdarma po Příbrami, mimo město po dohodě. Objednávky telefonicky, online systém zatím není. Sociální sítě aktivní, ale menu je lepší si prohlédnout na místě — a počítat s tím, že výběr je široký. Od klasické Margherity po Beef Bomb s vyzrálým hovězím, chilli přelivem a rukolou. Nabídka pestrá, ceny rozumné, obaly kvalitní (i když bez originálního nápadu).
Závěr
Pizzařství Fastfood vsadilo na chuť a dostupnost. Není to místo, kde si dáte prosecco a budete obdivovat interiér, ale pokud chcete dobrou pizzu bez zbytečných parádiček, jste tu správně. Doporučujeme, pokud hledáte rychlou večeři, kterou si můžete nechat dovézt nebo si ji odnést domů. A pokud si přinesete hotovost, odejdete s pocitem, že pizza nemusí být jen obyčejná placka — ale poctivý slaný koláč, který potěší.
Chuť a dostupnost jsou silné stránky, ale chybějící platba kartou a absence nápaditých detailů drží podnik pod hranicí devítky.
Celkové hodnocení: 8 bodů z 10
Testovali jsme klasiku: Cotto con funghi — sugo, mozzarella, šunka, žampiony (178 Kč). Pizza s tenkým těstem, pružným, ne gumovým. Sugo výrazné, ale ne přehlušující. Sýr táhlý, šunka poctivá, žampiony čerstvé. Pizza držela tvar, nepromáčela se, a chutnala tak, že jsme si přáli, aby byla o kousek větší.
Čas přípravy? Patnáct minut od objednání do krabice — výborné. Cena za střední pizzu: 178 Kč. Vzhledem k porci i kvalitě slušné. Jen pozor: platba pouze hotově. Kartou to tu zatím nejde, což může být pro některé zákazníky překvapením.
Technologie, dostupnost, bonusy
Rozvoz zdarma po Příbrami, mimo město po dohodě. Objednávky telefonicky, online systém zatím není. Sociální sítě aktivní, ale menu je lepší si prohlédnout na místě — a počítat s tím, že výběr je široký. Od klasické Margherity po Beef Bomb s vyzrálým hovězím, chilli přelivem a rukolou. Nabídka pestrá, ceny rozumné, obaly kvalitní (i když bez originálního nápadu).
Závěr
Pizzařství Fastfood vsadilo na chuť a dostupnost. Není to místo, kde si dáte prosecco a budete obdivovat interiér, ale pokud chcete dobrou pizzu bez zbytečných parádiček, jste tu správně. Doporučujeme, pokud hledáte rychlou večeři, kterou si můžete nechat dovézt nebo si ji odnést domů. A pokud si přinesete hotovost, odejdete s pocitem, že pizza nemusí být jen obyčejná placka — ale poctivý slaný koláč, který potěší.
Chuť a dostupnost jsou silné stránky, ale chybějící platba kartou a absence nápaditých detailů drží podnik pod hranicí devítky.
Celkové hodnocení: 8 bodů z 10
foto: Pizzařství Fastfood u zimního stadionu. / Ludmila Zelenková
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
autor: Ludmila Zelenková
Další články
Studenti pomáhají Amálce: Přes bariéry s policií podporují bionickou ruku
Studenti z Příbramska se opět zapojili do sportovně charitativní akce „Přes bariéry s …
Příbram se chystá na Vánoce. Stromy už stojí, kluziště se chladí — a něco zůstává pod pokličkou
Vánoční výzdoba v Příbrami letos nesází jen na osvědčené motivy. Přibude kluziště, …
Předadventní pečení na Dole Řimbaba: poslední letošní oheň v barokní peci
V sobotu 22. listopadu se na odvalu Dolu Řimbaba v Bohutíně naposledy v tomto roce …
Konečně doma! Kocouři zkrotili Duklu a slaví první domácí výhru
Po sérii těžkých zápasů to konečně přišlo. VK TROX Příbram v sedmém kole extraligy …
Bezpečněji pěšky: Pičín investuje do nových chodníků
V obci aktuálně dokončují stavební práce u fary v centru vsi, další chodník povede v …
Ubytovny u Čertova pahorku se mají proměnit v bezbariérové bydlení pro seniory. Město jedná se Stavusem
Ubytovny v ulici Pod Čertovým pahorkem patří k dlouhodobě diskutovaným problémům v …
Hasiči museli z hořící dílny vynášet propanbutanové lahve
Oheň zachvátil v sobotu odpoledne dílnu v Nové Vsi pod Pleší. Na místě zasahovalo …
Věznice Příbram pomáhá dětem vyhrát včas: nový projekt varuje před nebezpečím hazardu
Věznice Příbram se zapojila do nově vznikajícího preventivního projektu Policie ČR a …
Listopad v Památníku Vojna: divadelní víkend a Den boje za svobodu a demokracii
Historie, vzpomínky a umění se v polovině listopadu propojí v Památníku Vojna …
Podbrdské muzeum oslaví 15 let od založení
Během slavnostní akce v sobotu 15. listopadu čeká návštěvníky kulturní program, …












