4. 3. svátek má Stela
Nobelia




NOVINKA - Sněz co můžeš za 109 Kč

PR
6. února 2018   (08:16)
NOVINKA  - Sněz co můžeš za 109 Kč

Trocha vývaru, gulášovky, řízeček, stehýnko, pečínka, steak, koprovka, těstoviny, rizoto, zeleninka, filé, brambor, knedlík…a na závěr moučníček.


Připadá vám to trochu zvláštní? Jestli rádi ochutnáváte od všeho trochu a od něčeho třeba trochu víc, tak by se vám mohla líbit nově zavedená nabídka Kozlovny na Marjánce, v Milínské ulici kousek od centra.

Nedávno tu zavedli novinku známou pod názvem All you can eat neboli česky „Sněz co můžeš“ . Každý den od 10:30 do 15:00 hodin si tu můžete za opravdu přijatelných 109 Kč (děti do 6 let jen za 60 Kč) na talíř opakovaně naložit od mnoha druhů jídel a polévek v jakékoliv kombinaci a množství cokoliv dle libosti.

Jestliže běžná kombinace polévky a hlavního chodu stojí v mnoha restauracích běžně kolem 100 Kč, tak tato o zhruba jen 10 Kč dražší nabídka je velmi přijatelná. Nemusíte řešit dilema jestli si z jídelního lístku vyberete to či ono, protože si můžete od každého něcoJ Není to tedy jen nabídka pro jedlíky, ale právě i pro lidi, kteří chtějí svůj oběd nakombinovat ohledně jeho složení a množství přesně podle sebe, případně podle svých omezení nebo diet a ne podle normovaných porcí svázaných v kombinacích podle jídelního lístku. Vyplatí se vzít s sebou i děti. U těch je časté, že z objednané porce uzobnou kousek a zbytek z nějakého „vážného“ důvodu odmítnou dojíst. V tomto případě za pouhých 60 Kč jim můžete dát ochutnat od každého kousíček a od toho co si oblíbí jim pak postupně přidávat více.

Jen raději upozorňujeme na jedno velmi rozumné omezení pro jedince u kterých má občas hlad tzv. velké oči:-) Za nedojedené jídlo přesahující množství 120 gramů se účtuje doplatek 60 Kč. Je tedy lepší si raději zajít pro jídlo víckrát než naložit nesmyslně vrchovatý talíř a většinu ho pak zbytečně vyhodit. Díky tomuto opatření lze udržet takto přijatelnou cenu nabídky a vysokou kvalitu nabízených pokrmů.
Připadá vám to trochu zvláštní? Jestli rádi …
Tato nabídka však zdaleka není to jediné co Kozlovna na Marjánce nabízí. Je toho mnohem víc. Historie tohoto místa sahá velmi daleko, protože hospoda tu byla už tzv. od nepaměti.

Kozlovna Na Marjánce je vůbec první Kozlovnou ve Středočeském kraji. Toto označení mohou získat jen vybrané podniky, které projdou náročnými kritérii.
Restauraci jednoznačně dominuje výčep, který je zasazen jako klenot do dřeva, takže host má pocit, že se pivo čepuje přímo z dřevěných sudů. Ve skutečnosti se stejně tak jako v každé dnešní lepší hospodě pivo, v tomto případě Velkopopovický Kozel 11, Pilsner Urquell, Birell nebo černý kozel, čepuje ze čtyř pětisetlitrových pivních tanků ve sklepě. Díky tomu má pivo maximální možnou kontrolovanou kvalitu.
Kromě piva je však potřeba vyzdvihnout i spoustu dalších předností.
Interiér je rozdělen do několika oddělených sektorů. Ty jsou ale odděleny jen zdánlivě a i když poskytují pocit intimity vlastního prostoru, podporují současně pocit sounáležitosti s celou hospodou.
Tato nabídka však zdaleka není to jediné co …
Všechny Kozlovny dbají v interiéru zejména na detaily a navození příjemné atmosféry. Specifické interiérové provedení vás tak nepřestane fascinovat po celou dobu, kterou v Kozlovně strávíte. Neustále se totiž objevují originální detaily, jež jsou všude kolem vás, počínaje vstupními dveřmi a konče háčky na oblečení. Originální jsou i masivní stoly s kovovými kopýtky, lampičky z kozlích tupláků či kozlí reliéfy na zdech shlížející na všechny kolem. Hlavními materiály jsou dřevo, kůže, kov, mosaz a keramika. Barevně převažují béžová a hnědá, což jsou typicky Kozlovské barvy. Originální je i dlažba na podlaze, která nese stopy kozlích kopýtek. K dobrému pivu patří i dobré jídlo, které je možné servírovat i na sezení přímo proti výčepu pro ty, kdož přijdou jen na rychlé pivo, nebo ještě nejsou rozhodnuti, zda posedí déle.
Všechny Kozlovny dbají v interiéru zejména na …
Moderní a přece tradiční interiér je zajímavý nejen pro stále hosty, ale i pro mladší návštěvníky. Restaurace nabízí wi-fi připojení a milovníkům pasivnějšího sportování dva televizní panely pro sledování přenosů. Zajít sem může zkrátka každý, od štamgastů, přes řemeslníky a dělníky až po hosty přicházející například na obchodní jednání nebo oběd.

Tomu je přizpůsobena nejen skladba menu, ale také nápoje. Vedle Velkopopovického Kozla 11 a Černého tu čepují také Pilsner Urquell a nealkoholický Birell.

Kromě toho jsou zde zapojeni do tzv. Volby sládků, což je program, kde sládci Plzeňského Prazdroje postupně představují speciální várky svých piv. Na Marjánce k tomu ještě do nabídky připravili jídlo (takový balíček) někdy jsou to grilovaná žebra + vybrané speciální pivo., kuřecí paličky na medu + vybrané speciální pivo....tento měsíc to bude trio burgeru + nefiltrovaný temný ležák. Stabilní nabídku doplňuje také točená Kofola a stále oblíbenější cider Kingswood v lahvičce. Kozlovna není daleko od centra staré Příbrami, takže k ní pohodlně dojdete i pěšky.
Moderní a přece tradiční interiér je zajímavý …
Zkrátka a dobře návštěva Kozlovny na Marjánce je příjemná v jakoukoliv část dne nejen na rychlý a variabilní oběd v nabídce „sněz co můžeš, ale i během dne pro jednání nebo večer pro společná setkání u dobrého jídla a pití. Více informací najdete také na www.kozlovna.cz/na-marjance
Zkrátka a dobře návštěva Kozlovny na Marjánce …

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR







Další články

Začíná poslední část výstavby parkovacího domu Začíná poslední část výstavby parkovacího domu Parkovací dům na autobusovém nádraží je téměř hotov. Poslední část dokončovacích prací … Revitalizace Milínské začne nejdřív v polovině příštího roku Revitalizace Milínské začne nejdřív v polovině příštího roku Komunikace je z velké části v majetku Ředitelství silnic a dálnic. Po mimořádně teplém začátku března se během týdne mírně ochladí Po mimořádně teplém začátku března se během týdne mírně ochladí Nový týden začne velmi vysokými teplotami, které budou šplhat až k 16 stupňům … Březnové závody Brdského běžeckého poháru povedou krajem Jakuba Jana Ryby i kolem Orlíku Březnové závody Brdského běžeckého poháru povedou krajem Jakuba Jana Ryby i kolem Orlíku První březnová akce v rámci BBP s devítikilometrovou trasou v lesích startuje v … Ve středních Čechách dnes padly teplotní rekordy na třech místech Ve středních Čechách dnes padly teplotní rekordy na třech místech V pondělí bude v regionu podle předpovědi ČHMÚ polojasno až oblačno, nejvyšší teploty … Během jedné hodiny policisté na Příbramsku vyjížděli ke dvěma případům napadení a sraženému cyklistovi Během jedné hodiny policisté na Příbramsku vyjížděli ke dvěma případům napadení a sraženému cyklistovi Milín, Drásov, Sedlčany. V těchto obcích bylo dnes odpoledne rušno. Většina středočeských zimních areálů ukončila sezonu dříve, byla podprůměrná Většina středočeských zimních areálů ukončila sezonu dříve, byla podprůměrná V provozu zůstává zřejmě do 17. března areál Monínec. Památná jedle v Brdech měří přes 45 metrů, její obvod je čtyřmetrový Památná jedle v Brdech měří přes 45 metrů, její obvod je čtyřmetrový Památné stromy jsou oceňovány nejen pro svou přírodní hodnotu, ale rovněž díky … Z převráceného auta u Narysova museli hasiči řidiče vyprostit, byl opilý Z převráceného auta u Narysova museli hasiči řidiče vyprostit, byl opilý Řidič nadýchal přes jedno promile alkoholu. VIDEO
Březen v knihovně nabídne křest nové detektivky a přednášku o vztazích na Blízkém východě Březen v knihovně nabídne křest nové detektivky a přednášku o vztazích na Blízkém východě Svou novinku Dceřina kletba představí v Knihovně Jana Drdy její autorka Tereza …
Kodex redakce Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Rosalota, s. r. o.
Mariánská 135
261 01 Příbram IV

IČ: 02289288
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 217655.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Rosalota, s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Rosalota, s.r.o. zakázáno.
2014 - 2024 © Rosalota, s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies