Rozpalte to s řeznictvím ZEMAN MASO-UZENINY
Komerční sdělení
20. června 2022 (12:46)
foto: PR
Řeznické prodejny Zeman maso-uzeniny nabízí sortiment čerstvého a vyzrálého masa, uzenin a specialit nejen na váš gril.
Plánujete oslavu, svatbu nebo posezení s rodinou či přáteli? Objednejte si vepřovou kýtu nebo celé sele na rožeň. Můžete zazářit i s vyzrálými vepřovými steaky, které díky suchému zrání získávají jedinečnou křehkost a chuť.
TIP OD ŘEZNÍKŮ
Ve vybraných řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny najdete novinku v podobě vyzrálých steaků, které díky svému tukovému mramorování a suchému zrání po dobu minimálně 14 dní získávají jedinečnou křehkost a výraznou chuť.
KAŽDÝ TÝDEN NOVÉ AKCE
Díky své mateřské výrobě v Příbrami, kde se každý den připravují čerstvé české speciality s dlouholetou tradicí, si tak můžete zakoupit denně čerstvé maso v kterékoli nejbližší prodejně ZEMAN maso-uzeniny. Každý týden se můžete těšit na nové akce, a snadno si tak naplánovat týdenní menu i ušetřit. Se šťavnatou krkovičkou rozpálíte gril a s voňavými špekáčky neuděláte
ostudu ani při táboráku, ani jako s pochoutkou pečenou na pivě.
JE LIBO MARINOVANÉ?
Překvapila vás nečekaná návštěva nebo jednoduše nemáte na nakládání masa čas? Pak vyzkoušejte marinovaná masa z řeznictví ZEMAN maso-uzeniny. Masa se marinují zásadně čerstvá, musí splňovat přísné legislativní parametry a na poctivé marinády zde také nedají dopustit. Krkovici, kýtu, žebírko, krůtí a jiné marinují ve čtyřech různých marinádách – Texas, Itálie, Pivní či Medvědí česnek. Ale pokud preferujete svou domácí marinádu, stačí se zastavit pro kus čerstvého nebo vyzrálého masa v řeznictví ZEMAN maso-uzeniny a užít si pohodové grilování.
Vaše nejbližší řeznictví ZEMAN maso-uzeniny najdete na www.prodejnyzeman.cz.
Ve vybraných řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny najdete novinku v podobě vyzrálých steaků, které díky svému tukovému mramorování a suchému zrání po dobu minimálně 14 dní získávají jedinečnou křehkost a výraznou chuť.
KAŽDÝ TÝDEN NOVÉ AKCE
Díky své mateřské výrobě v Příbrami, kde se každý den připravují čerstvé české speciality s dlouholetou tradicí, si tak můžete zakoupit denně čerstvé maso v kterékoli nejbližší prodejně ZEMAN maso-uzeniny. Každý týden se můžete těšit na nové akce, a snadno si tak naplánovat týdenní menu i ušetřit. Se šťavnatou krkovičkou rozpálíte gril a s voňavými špekáčky neuděláte
ostudu ani při táboráku, ani jako s pochoutkou pečenou na pivě.
JE LIBO MARINOVANÉ?
Překvapila vás nečekaná návštěva nebo jednoduše nemáte na nakládání masa čas? Pak vyzkoušejte marinovaná masa z řeznictví ZEMAN maso-uzeniny. Masa se marinují zásadně čerstvá, musí splňovat přísné legislativní parametry a na poctivé marinády zde také nedají dopustit. Krkovici, kýtu, žebírko, krůtí a jiné marinují ve čtyřech různých marinádách – Texas, Itálie, Pivní či Medvědí česnek. Ale pokud preferujete svou domácí marinádu, stačí se zastavit pro kus čerstvého nebo vyzrálého masa v řeznictví ZEMAN maso-uzeniny a užít si pohodové grilování.
Vaše nejbližší řeznictví ZEMAN maso-uzeniny najdete na www.prodejnyzeman.cz.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Vánoční kluziště poprvé v Příbrami
Od 21. listopadu až do 21. ledna si mohou Příbramští užít opravdovou ledovou plochu …
Monínec zahájil lyžařskou sezonu rekordně brzy
Na první lyžování sezony v sobotu 15. listopadu večer na sjezdovku na Monínci u …
Armáda díky podepsaným memorandům rozšíří spolupráci s dalšími městy
Ve středu 12. listopadu byla podepsána další tři memoranda o spolupráci mezi …
FOTO
Gastro agent: Maya’s
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme …
FOTOGALERIE
Nutrie v Sedlčanech: roztomilé vetřelkyně, které ničí přírodu. Proč je nekrmit?
Na první pohled působí jako přítulní vodní hlodavci, kterým by člověk nejradši hodil …
Podzimní útlum se projevil i na Příbramsku. Nezaměstnanost mírně stoupla
Na Příbramsku i v celém Středočeském kraji přibylo lidí bez práce a ubylo volných …
Příbram se opět připojí k Evropskému testovacímu týdnu
Zdarma se na HIV, žloutenky typu B a C a syfilis může otestovat kdokoliv starší …
Studenti pomáhají Amálce: Přes bariéry s policií podporují bionickou ruku
Studenti z Příbramska se opět zapojili do sportovně charitativní akce „Přes bariéry s …
Příbram se chystá na Vánoce. Stromy už stojí, kluziště se chladí — a něco zůstává pod pokličkou
Vánoční výzdoba v Příbrami letos nesází jen na osvědčené motivy. Přibude kluziště, …
Předadventní pečení na Dole Řimbaba: poslední letošní oheň v barokní peci
V sobotu 22. listopadu se na odvalu Dolu Řimbaba v Bohutíně naposledy v tomto roce …




