Rozpalte to s řeznictvím ZEMAN MASO-UZENINY
Komerční sdělení
20. června 2022 (12:46)
foto: PR
Řeznické prodejny Zeman maso-uzeniny nabízí sortiment čerstvého a vyzrálého masa, uzenin a specialit nejen na váš gril.
Plánujete oslavu, svatbu nebo posezení s rodinou či přáteli? Objednejte si vepřovou kýtu nebo celé sele na rožeň. Můžete zazářit i s vyzrálými vepřovými steaky, které díky suchému zrání získávají jedinečnou křehkost a chuť.
TIP OD ŘEZNÍKŮ
Ve vybraných řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny najdete novinku v podobě vyzrálých steaků, které díky svému tukovému mramorování a suchému zrání po dobu minimálně 14 dní získávají jedinečnou křehkost a výraznou chuť.
KAŽDÝ TÝDEN NOVÉ AKCE
Díky své mateřské výrobě v Příbrami, kde se každý den připravují čerstvé české speciality s dlouholetou tradicí, si tak můžete zakoupit denně čerstvé maso v kterékoli nejbližší prodejně ZEMAN maso-uzeniny. Každý týden se můžete těšit na nové akce, a snadno si tak naplánovat týdenní menu i ušetřit. Se šťavnatou krkovičkou rozpálíte gril a s voňavými špekáčky neuděláte
ostudu ani při táboráku, ani jako s pochoutkou pečenou na pivě.
JE LIBO MARINOVANÉ?
Překvapila vás nečekaná návštěva nebo jednoduše nemáte na nakládání masa čas? Pak vyzkoušejte marinovaná masa z řeznictví ZEMAN maso-uzeniny. Masa se marinují zásadně čerstvá, musí splňovat přísné legislativní parametry a na poctivé marinády zde také nedají dopustit. Krkovici, kýtu, žebírko, krůtí a jiné marinují ve čtyřech různých marinádách – Texas, Itálie, Pivní či Medvědí česnek. Ale pokud preferujete svou domácí marinádu, stačí se zastavit pro kus čerstvého nebo vyzrálého masa v řeznictví ZEMAN maso-uzeniny a užít si pohodové grilování.
Vaše nejbližší řeznictví ZEMAN maso-uzeniny najdete na www.prodejnyzeman.cz.
Ve vybraných řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny najdete novinku v podobě vyzrálých steaků, které díky svému tukovému mramorování a suchému zrání po dobu minimálně 14 dní získávají jedinečnou křehkost a výraznou chuť.
KAŽDÝ TÝDEN NOVÉ AKCE
Díky své mateřské výrobě v Příbrami, kde se každý den připravují čerstvé české speciality s dlouholetou tradicí, si tak můžete zakoupit denně čerstvé maso v kterékoli nejbližší prodejně ZEMAN maso-uzeniny. Každý týden se můžete těšit na nové akce, a snadno si tak naplánovat týdenní menu i ušetřit. Se šťavnatou krkovičkou rozpálíte gril a s voňavými špekáčky neuděláte
ostudu ani při táboráku, ani jako s pochoutkou pečenou na pivě.
JE LIBO MARINOVANÉ?
Překvapila vás nečekaná návštěva nebo jednoduše nemáte na nakládání masa čas? Pak vyzkoušejte marinovaná masa z řeznictví ZEMAN maso-uzeniny. Masa se marinují zásadně čerstvá, musí splňovat přísné legislativní parametry a na poctivé marinády zde také nedají dopustit. Krkovici, kýtu, žebírko, krůtí a jiné marinují ve čtyřech různých marinádách – Texas, Itálie, Pivní či Medvědí česnek. Ale pokud preferujete svou domácí marinádu, stačí se zastavit pro kus čerstvého nebo vyzrálého masa v řeznictví ZEMAN maso-uzeniny a užít si pohodové grilování.
Vaše nejbližší řeznictví ZEMAN maso-uzeniny najdete na www.prodejnyzeman.cz.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Český telekomunikační úřad znovu umožnil slevy na internet či volání pro osoby s nízkým příjmem a osoby se zdravotním postižením
Málokdo ví, že existuje možnost slevy na internet a volání pro osoby s nízkými příjmy …
Záchytka v Příbrami ve svátečním režimu – kapacita omezená, cena vysoká
Počet klientů příbramské protialkoholní záchytné stanice v posledních letech stoupá, a …
Nepřehlédněte
Středočeský kraj spustí příští rok stavbu několika záchytných parkovišť
Středočeský kraj spustí příští rok stavbu několika záchytných parkovišť asi pro 1000 …
Cestou k prastarému hnízdu černých čápů v Brdech
Jak už z příběhu o bukové stráni vyplynulo, v koruně jednoho z rozdvojených …
Příroda
Vánoční jmelí: od keltských pověr až k polibkům pod větvičkou
Jmelí je rostlina, která od pradávna budila úžas. Zůstává zelené i v zimě, roste mezi …
Vánoce
Vánoční bowling plný radosti: rybářský kroužek z Rožmitálu uzavřel rok ve velkém stylu
Vánoční atmosféra a konec roku pohltil i rybářský kroužek Českého rybářského svazu, …
Na sváteční stůl patří i houbový kuba z vánoční houby
Vánoční svátky nejsou jen o cukroví a smaženém kaprovi. K místním tradicím patří také …
Vánoce
Nová kavárna v Drakovně doplní úpravy Jiráskových sadů
V budově Drakovny (dům čp. 117), v prostorách, které mají obyvatelé nejen Příbrami …
Nepřehlédněte
Na Štěpána rodina i tradice. Druhý svátek vánoční připomíná prvního mučedníka i koledy
Druhý svátek vánoční 26. prosince připomíná svatého Štěpána, prvního křesťanského …
Vánoce
Herectví je pro mě úlet a únik z reality, říká Taťjana Medvecká
Dvojnásobná držitelka Ceny Thálie, držitelka Českého lva, Ceny Františka Filipovského …
ROZHOVOR




