První zcela bezkontaktní způsob objednání, zaplacení a doručení jídla v Příbrami i pro nemocné a lidi v karanténě
PR
31. března 2020 (10:58)
Při běžném dovozu jídla z restaurace dochází ke kontaktu zákazníka a dodavatele při jeho převzetí a placení. Šáša Burger to však vyřešil jinak.
V těchto dnech, kdy je vyhlášen kvůli aktuální pandemii celostátní nouzový stav a návštěvy restaurací nejsou možné, se už asi mnohým stýská po jejich oblíbeném jídle.
Je faktem, že řada restaurací a fast foodů funguje dále formou rozvozu jídla až domů k zákazníkovi a to je dobře. Je důležité si umět udělat radost i v této době a pochutnat si na svém oblíbeném jídle, i když ne s přáteli v hospodě tak jako dřív, ale jen ve svém domově. Nicméně předání a zaplacení objednaného jídla by nemělo být možné pro lidi v povinné, preventivní či dobrovolné karanténě, protože při něm dochází ke kontaktu dodavatele a zákazníka. Pro dodavatele jídla to tak představuje neúměrné riziko. Stejně tak mohou mít obavu i jiné ohrožené skupiny obyvatel jako chronicky nemocní či senioři.
Je faktem, že řada restaurací a fast foodů funguje dále formou rozvozu jídla až domů k zákazníkovi a to je dobře. Je důležité si umět udělat radost i v této době a pochutnat si na svém oblíbeném jídle, i když ne s přáteli v hospodě tak jako dřív, ale jen ve svém domově. Nicméně předání a zaplacení objednaného jídla by nemělo být možné pro lidi v povinné, preventivní či dobrovolné karanténě, protože při něm dochází ke kontaktu dodavatele a zákazníka. Pro dodavatele jídla to tak představuje neúměrné riziko. Stejně tak mohou mít obavu i jiné ohrožené skupiny obyvatel jako chronicky nemocní či senioři.
Šáša Burger proto jako první v Příbrami zareagoval na současnou situaci tak, že chce chránit na 100% své zákazníky, ale také i své zaměstnance a tím opět i své zákazníky.
Proto vyvinul v rekordně krátkém čase několika dní objednávkový systém, v němž zákazník při objednání jídlo rovnou zaplatí přes platební bránu. Rozvozový pracovník vždy krátce před doručením kontaktuje zákazníka s informací, že u něho zanechá jídlo během několika minut. Objednané jídlo je zabaleno do speciálně přizpůsobených obalů se zesíleným dvojitým dnem, proto je možné ho např. nechat položené u vchodu do domu či bytu. Rozvozový pracovník vyčká v patřičné vzdálenosti, než si zákazník objednávku vyzvedne a poté odjíždí. Další možností bezkontaktního předání jídla je u vchodu do provozovny přes speciální výdejový šuplík, kde opět odpadá jakýkoliv blízký kontakt.
„Na našich stránkách jsme zprovoznili e-shop, www.sasashop.cz, kde přijímáme veškeré objednávky i platby přes platební bránu. Hotovost ani karty v tuto dobu nepřijímáme, aby nedošlo k možné nákaze.
Objednávat mohou i lidé nemocní nebo v karanténě, přičemž nedojde k žádnému kontaktu s druhou osobou“, dodává Ondřej Sobíšek, provozovatel Šáša Burgeru.
Proto vyvinul v rekordně krátkém čase několika dní objednávkový systém, v němž zákazník při objednání jídlo rovnou zaplatí přes platební bránu. Rozvozový pracovník vždy krátce před doručením kontaktuje zákazníka s informací, že u něho zanechá jídlo během několika minut. Objednané jídlo je zabaleno do speciálně přizpůsobených obalů se zesíleným dvojitým dnem, proto je možné ho např. nechat položené u vchodu do domu či bytu. Rozvozový pracovník vyčká v patřičné vzdálenosti, než si zákazník objednávku vyzvedne a poté odjíždí. Další možností bezkontaktního předání jídla je u vchodu do provozovny přes speciální výdejový šuplík, kde opět odpadá jakýkoliv blízký kontakt.
„Na našich stránkách jsme zprovoznili e-shop, www.sasashop.cz, kde přijímáme veškeré objednávky i platby přes platební bránu. Hotovost ani karty v tuto dobu nepřijímáme, aby nedošlo k možné nákaze.
Objednávat mohou i lidé nemocní nebo v karanténě, přičemž nedojde k žádnému kontaktu s druhou osobou“, dodává Ondřej Sobíšek, provozovatel Šáša Burgeru.
Šáša Burger zná za řadu let své existence mnoho lidí. I přesto je na místě připomenout, že nabízí zejména hamburgery z denně čerstvého prvotřídního 100% hovězího masa od místního řezníka a přidává další suroviny nejvyšší kvality. Vedle toho si můžete vybrat z široké nabídky čerstvých, mnohdy netradičně plněných baget, sendvičů, salátů a z příloh například belgické hranolky. V neposlední řadě se můžete potěšit originálními názvy pokrmů tematicky orientovaných na kultovní seriál Simpsonových.
Jedním z nejoblíbenějších je Vočko burger, který je specifický velkým množstvím slaniny se speciálním hořčicovým dresingem. Velký zájem je také o vlastní belgické hranolky, jediné v Příbrami, ke kterým se nabízí vlastní originální omáčky. Oblíbená je česneková majonéza.
Šáša Burger vznikl v roce 2006 za účelem dělat pokrmy pouze z čerstvých surovin v nejvyšší možné kvalitě.
Zkuste tedy i v této době udělat radost sobě i rodině a objednávejte maximálně bezpečně bezkontaktně dobroty z Šáša Burgeru až k vám domů na www.sasashop.cz nebo si je vyzvedněte též bezkontaktně po předchozí objednávce a úhradě přímo v provozovně v ul. Boženy Němcové 249 v Příbrami, případně pro další informace zavolejte na 776 421 777
Jedním z nejoblíbenějších je Vočko burger, který je specifický velkým množstvím slaniny se speciálním hořčicovým dresingem. Velký zájem je také o vlastní belgické hranolky, jediné v Příbrami, ke kterým se nabízí vlastní originální omáčky. Oblíbená je česneková majonéza.
Šáša Burger vznikl v roce 2006 za účelem dělat pokrmy pouze z čerstvých surovin v nejvyšší možné kvalitě.
Zkuste tedy i v této době udělat radost sobě i rodině a objednávejte maximálně bezpečně bezkontaktně dobroty z Šáša Burgeru až k vám domů na www.sasashop.cz nebo si je vyzvedněte též bezkontaktně po předchozí objednávce a úhradě přímo v provozovně v ul. Boženy Němcové 249 v Příbrami, případně pro další informace zavolejte na 776 421 777
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Gastro agent: Malej podnik
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale když se z jídla stane jen logistika, hledáme …
FOTO
Advent v Hornickém muzeu Příbram: betlémy, koncert, hornické i venkovské Vánoce
Hornické muzeum Příbram připravilo na závěr roku mimořádně pestrý adventní program. …
Rachejtle jen na Silvestra. Příbram chystá novou vyhlášku o pyrotechnice
Na zasedání zastupitelstva města Příbram ve středu 3. prosince budou zastupitelé …
Extraliga volejbalu: Příbram padla s Kladnem 0:3, fanoušci byli slyšet
Deváté kolo ČEZ extraligy volejbalu mužů nabídlo v Příbrami jasnou výhru Kladna. Hosté …
Kraj přispěje na projekt mapující osudy vystěhovaných obcí. Týká se to i příbramského muzea na projekt Lidé bez domova
Středočeský kraj výrazně podpoří vzdělávací aktivity svých muzeí a galerií. Chystá se …
Vánočka: královna českých Vánoc
Když se řekne české Vánoce, málokdo si představí stůl bez vánočky. Tento sladký …
Rekordní triumf! Jan Tománek kraloval na nejtěžší trati v historii světových šampionátů
Paratriatlonista Jan Tománek dosáhl mimořádného úspěchu, když na IRONMAN 70.3 World …
Vánoční workshop v Dobříši: vytvořte si vlastní adventní věnec
Muzeum města Dobříše zve všechny milovníky tvoření na adventní workshop, který se …
Příbram plánuje schodkový rozpočet. Kryjí ho peníze z minulých let
Na nadcházejícím zasedání zastupitelstva města Příbram, které se uskuteční 3. …
Zubní pohotovosti ve Středočeském kraji zajistí nemocnice i další pracoviště
Zubní pohotovosti ve Středočeském kraji zajistí od 1. ledna příštího roku nemocnice a …




