Příbramští se jako jedni z mála mohou pyšnit čerstvým masem z lokálních zdrojů
PR
12. března 2021 (08:31)
foto: pribram.cz
Určitě se většina z nás shodne, že čerstvé maso od zkušených řezníků je lepší nežli to vakuované v supermarketech. Copak navíc takové, které pochází od lokálních farmářů.
Přijít do řeznictví a v hlavě si přehrát, co vlastně budete dělat k obědu, a především podle vzhledu si vybrat ten pravý kousek. A co taková představa, že toho vlastního řezníka, stejně jako třeba kadeřníka, či pekaře máte ve vašem městě? Tímto se mohou pyšnit příbramští obyvatelé. Díky dennímu zpracování masa původem od okolních farmářů v místním masokombinátu, si na kterékoliv jemu nejbližší prodejně ZEMAN maso-uzeniny, mohou denně dopřávat čerstvé české maso a uzeniny za výhodné ceny. Proškolený personál rád poradí, jaké maso se hodí na přípravu guláše, na pořádný šťavnatý steak, nebo třeba na řízky.
Navíc od 1. 3. do 24. 3. 2021 je možné využít registrace do velikonoční soutěže o voňavou uzenou kýtu s kostí, a to na základě nákupu v jedné z prodejen ZEMAN maso-uzeniny na Příbramsku (Příbram-Jinecká 315, Březnice-Hlubyňská ulice, Rožmitál pod Třemšínem-vedle Normy).
Pro vstup do soutěže postačí nakoupit buď v lahůdkách, nebo v úseku bistra ZEMAN maso – uzeniny za 100 korun, v případě zakoupení masa pak 200 korun. Účtenku stačí vyfotit a zaslat na e-mail soutez@pribram.cz, kde připojíte své jméno, telefonické spojení a do předmětu zprávy napíšete "Soutěž o kýtu". Po odeslání dostanete odpověď potvrzující zařazení do soutěže.
Určitě se většina z nás shodne, že obecně čerstvé maso od zkušených řezníků je lepší nežli to vakuované v supermarketech. Copak navíc takové, které pochází od lokálních farmářů.
Zapojte se do soutěže a ušetřete, akční nabídka na: www.prodejnyzeman.cz.
Zapojte se do soutěže a ušetřete, akční nabídka na: www.prodejnyzeman.cz.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR/Jakub Pečenka
autor: PR
Další články
Inverze a námraza v Brdech: zimní kouzlo, které nebere konce
Už řadu dní nebo spíše týdnů nejen v našem regionu panovalo nebo panuje inverzní …
FOTO
Aktivní záloha 13. dělostřeleckého pluku prošla nejtěžší prověrkou roku
Září bylo o odbornosti, listopad o taktice. Aktivní záloha (AZ) u 13. dělostřeleckého …
FOTOGALERIE
Vánoční besídka v azylovém domě Příbram přinesla dětem radost a naději
V úterý 16. prosince se v azylovém domě v Příbrami uskutečnila vánoční besídka plná …
Za hranice učebnic: Studenti Gymnázia Karla Čapka poznávali Turecko díky programu Erasmus+
Osm studentů a dva učitelé Gymnázia Karla Čapka v Dobříši absolvovali výměnný pobyt v …
Nemocnost v regionu stoupá, příbramská nemocnice potvrzuje zvýšený zájem o vyšetření
Jak již náš portál pribram.cz informoval v počátku týdne, nemocnost akutních …
Nový model Příbrami: budoucí Eiffelovka?
Nový výtvarný prvek v Březnické ulici vzbudil (ne)očekávanou debatu. Radnice …
Kultura
Osečanka přinese koledy i vánoční pohodu na Zahrádku Kavárny v Koleji
Zahrádka kavárny v Koleji se rozezní vánočními koledami. Zahraje a zazpívá Osečanka …
2 tuny stříbra na Březových Horách
Na Březových Horách se chystá stříbrná jízda. Druhý ročník akce 2 tuny stříbra nabídne …
Kultura
Návštěva Hornického muzea Příbram i letos překročila 100 000 lidí
Hornické muzeum Příbram dosáhlo i v tomto roce významného návštěvnického milníku. V …
Novou D4 mezi Příbramí a Pískem využilo za první rok více než pět milionů řidičů
Novou dálnici D4 mezi Příbramí a Pískem využilo za první rok provozu více než pět …




