16. 4. svátek má Irena
Nobelia




Zdravotní sestra: S penězi jsem každý měsíc nevyšla, začala jsem se živit svým tělem

Nejčtenější
19. února 2020   (09:01)
Zdravotní sestra: S penězi jsem každý měsíc nevyšla, začala jsem se živit svým tělem
foto: pribram.cz

„Navštěvují mě dělníci, manažeři, turisté i policisté. Jeden z mých stálých zákazníků je například vysoce postavený městský úředník, “ říká v rozhovoru Lenka.



Platy ve zdravotnictví jsou často diskutovaným tématem. Nástupní plat všeobecné sestry v 10. platové třídě je v současnosti 22 800 Kč, nově by byl 24 300 Kč. Všechny tarify jdou o 1500 Kč nahoru. Nemocnice se přesto s obsazením pracovních pozic potýkají. Lenka, rodačka z Příbrami, se zdravotní sestrou stala před třiatřiceti lety. Nyní pracuje v jedné pražské nemocnici. Před čtyřmi se rozvedla a začala mít finanční problémy. Jednoho dne se jí svěřila kolegyně z nemocnice, že si přivydělává svým tělem. Nejprve se obávala tento druh „živnosti“ provozovat, po čase zjistila, že mezi kolegyněmi je velká část žen, které obdobnou činnost vykonává. Podala si tehdy svůj první inzerát na erotický server.

Co Vás vedlo k tomu, že jste začala s prostitucí?
Jsem už delší dobu sama. Jako zdravotní sestra si měsíčně vydělám necelých osmnáct tisíc, na náklady mi ten plat nestačí. Tehdy, asi před čtyřmi lety, mě k této práci přivedla kolegyně. Vím, že mnoho lidí tuto práci odsuzuje, ale když se ocitnete v zoufalé životní situaci, je to nejsnazší způsob, jak si rychle a stabilně přivydělat.

Když se řekne prostitutka, člověk si představí ženu stojící u silnice nebo v nočním klubu.
Ano, ale klasické prostitutky na silnicích dělají trochu jinou práci. Já mám možnost si klienty vybrat. Předem si určím, s kým ano a s kým ne.

Takže i odmítáte klienty, není to na úkor výdělku?
Ano, několikrát se mi to stalo. Nemám ráda moc mladé, ani ne moc staré. Když muž vypadá zanedbaně, beru zpátečku. Nedávno přijel dvacetiletý kluk s dredy, to jsem opravdu nemohla. Ačkoliv mě ujišťoval, že se jedná pouze o účes a životní styl, odmítla jsem. Snažím se dbát na hygienu. Někteří muži do telefonu kolikrát řeknou, že jim je padesát, nakonec přijedou staříci nad hrobem. Takové ze zásady odmítám. Jednou jsem totiž řešila velice urgentní stav klienta při styku, už to nechci nikdy zažít.

V jaké věkové kategorii jsou Vaši zákazníci?
Nejčastěji jezdí muži mezi třiceti až pětapadesáti lety, to jsou pohodáři. Jindy zase narušení, sexuálně nevyzrálí až po devianty. Ale to už poznáte po telefonu, jak se vyjadřuje, jaké má touhy, přání…

Obáváte se přenosu některých nemocí?
Ne. Vždy používám ochranu.

Zažila jste někdy i výhrůžky nebo jiné situace, když jste odmítla?
Ano, několikrát. Když jsem odmítla, začaly mi chodit na telefon oplzlé zprávy, urážející, ponižující. Nikdy jsem však žádné číslo nezablokovala, po čase se to vždy uklidní, odezní.

Bála jste se někdy?
Jednou se mi stalo, že mě navštívil muž, který říkal, že je z Prahy. Nasedla jsem k němu do auta a jeli jsme do lesa. Bylo tehdy venku šero a začal mi po cestě vyprávět, že má bratra ve vězení, který usmrtil svou manželku. Úplně jsem zbledla a dostala nepředstavitelný strach. Snažil se mě uklidnit, ale to se mu nepodařilo. Naštěstí vše proběhlo bez problémů a dodnes jsme přátelé. Od té doby však raději vyhledávám místa, kde je možnost někam utéct, někam, kde jsou poblíž lidé. V zimě je to však horší. Nikdy si klienty neberu k sobě domu, nejraději jsem s nimi někde v autě nebo v lese.

Kolik máte denně klientů?
Teď bych řekla, že mám tak dva, tři denně. Někdy víc, někdy zase míň. To se nedá takhle počítat.

Víte, odkud jsou? Znáte jejich osobní životy?
Nejčastěji jezdí z Jihočeského kraje a z Prahy. Mezi stálými klienty mám i spoustu Příbramáků. Tak někdy znám jména i jejich partnerek, ale to jde mimo mě. Jsou to jejich životy, já mám zase ten svůj.

Jak probíhá taková návštěva?
Většinou je scénář jasný. Nikdy ale neměřím čas, nehraji si na minuty. Kolikrát ani k sexu nedojde, jen si povídáme. Spousty mužům chybí pohlazení, úsměv od partnerky nebo třeba jen povídání si. Se mnou mohou mluvit o čemkoliv. S některými mám, kromě sexuálního vztahu, i přátelský.

Mají někdy i neobvyklá přání?
To mi povídejte. Někdy chtějí, abych je přivázala ke stromu a mlátila, jindy zase hledají role otroků. Nedávno se na mě obrátil muž, že by chtěl vodit po lese na vodítku a poslouchat mé rozkazy, odmítla jsem. Dovedete si představit, že bych potkala někoho známého? Jak bych to vysvětlovala? Sice se nechají takto vydělat velké peníze, ale nesnížila bych se k tomu ani za milion.

Když máte volno, čemu se věnujete? Máte nějaký koníček?
Svůj volný čas trávím na internetu. Dělám sex po telefonu nebo chatuji na erotických serverech. Nechá se tak také dobře přivydělat.

Navázala jste s některým klientem bližší vztah?
Ano. Stalo se mi, že jsem s jedním mužem i žila. Kvůli němu jsem na čas přestala tuto práci vykonávat, zdálo se to jako idylický vztah. Po čase se z partnera stal alkoholik a každodenně mi mou minulost vyčítal. Říkala jsem mu, že to přeci věděl předem, že mě už takovou poznal, ale k ničemu to nevedlo, tak jsme se rozešli a já se vrátila ke své profesi.

Znáte v Příbrami i některé ženy, které se živí prostitucí?
Mnoho, opravdu mnoho. Když byste vedle sebe postavil deset žen, ani náhodou byste nepoznal, která si takto přivydělává. Jen v nemocnici, kde pracuji, je nás asi dvacet. Některé jsou i vdané, spíše to berou jako občasný přivýdělek. Na erotickém serveru zveřejní inzerát, třeba jen na hodinu, a klienti volají poté i týden. Pak je zase měsíc slušná manželka, jenže touha po novém telefonu, počítači nebo třeba luxusnějším oblečení je silnější. Nechtějí utrácet peníze na úkor rodiny a takhle si vydělají, třeba i čtyři tisíce za den. Tím ale kazí ceny všem ostatním, to by nemělo být. Jsou schopné se prodat i za pár stovek.

Kolik peněz si prostitucí vyděláváte?
V průměru si vydělám tak čtyřicet tisíc měsíčně, takže mnohem víc než v nemocnici.

Proč tedy stále pracujete v nemocnici, když příjem je dostačující? Mohla byste vydělávat mnohem víc.
Toho se obávám. Přemýšlela jsem i nad touto variantou, jenže někdy se nikdo neozve třeba týden. V nemocnici mám určitou jistotu příjmu. Například těsně před výplatním termínem telefon kolikrát ani nezazvoní, po výplatě zase nestíhám odbavovat. Takhle mi to zatím vyhovuje.

Prozradíte, jaké klienty máte nejčastěji?
Od dělníků, manažerů, návštěvníků města až po policisty. To se nedá jednoznačně určit. Jeden z mých stálých zákazníků je například vysoce postavený městský úředník.

Zažila jste někdy žárlivou scénu od partnerek klientů?
Bohužel. Jeden z mých stálých klientů nebyl opatrný a nechal ležet doma telefon na stole. Jeho manželka si přečetla zprávy. Ještě ten den mi volala a křičela do telefonu. Od té doby jsme přerušili kontakt.

Máte nějaké kuriozity, které byste závěrem prozradila?
Jednou mi volal klient, že už je na cestě. Čekala jsem na něj před domem a když dorazil, byl v autě úplně nahý. Jindy zase přijel jiný muž v minus dvaceti stupních na kole a obnažil se přímo na ulici. Žádal si pozornost veřejnosti, odmítla jsem. Jednou snad napíši paměti.

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: Tomáš Pečenka








Další články

Policie hledá uprchlého vězně, zřejmě krade auta v Plzeňském a Středočeském kraji Policie hledá uprchlého vězně, zřejmě krade auta v Plzeňském a Středočeském kraji Hledaný je asi 180 centimetrů vysoký, má hnědé oči, černé vlasy a snědou pleť. Lubomír Vašina: Pro mladé kluky je tato sezona velká zkušenost, kterou mnoho volejbalistů za svou kariéru nezažije Lubomír Vašina: Pro mladé kluky je tato sezona velká zkušenost, kterou mnoho volejbalistů za svou kariéru nezažije Dnes rozehrají Kocouři sérii o třetí místo proti silnému Kladnu. Trenér Vašina v … ROZHOVOR Policie kvůli incidentu na příbramské základce zahájila úkony trestního řízení Policie kvůli incidentu na příbramské základce zahájila úkony trestního řízení Mladistvý chlapec byl ještě během včerejšího dne umístěn do specializovaného … Soutěž o pobyt u moře s VYPLATÍSE končí už zítra večer Soutěž o pobyt u moře s VYPLATÍSE končí už zítra večer Už jen do zítřka večer máte čas se zapojit nebo zvýšit své šance na výhru zájezdu, ale … Komerční sdělení Policie dopadla šestičlennou skupinu, která vykrádala domy v Praze a Středočeském kraji Policie dopadla šestičlennou skupinu, která vykrádala domy v Praze a Středočeském kraji Trestnou činností způsobili škodu za téměř pět milionů korun. Hasiči ve středních Čechách vyjížděli kvůli větru ke stovce případů Hasiči ve středních Čechách vyjížděli kvůli větru ke stovce případů Většinu událostí tvořily stromy, které popadaly vlivem silného větru. Odsouzení z příbramské věznice se zapojili do veřejně prospěšných prací Odsouzení z příbramské věznice se zapojili do veřejně prospěšných prací Vězni přiložili ruku k dílu. Zdravá výživa a děti. V Příbrami bude besedovat Margit Slimáková Zdravá výživa a děti. V Příbrami bude besedovat Margit Slimáková Propagátorka zdravotní prevence a autorka knih o zdraví a stravování bude hostem … Policie zadržela mladíka, který v prostorách příbramské školy vyhrožoval sebepoškozením. Pyrotechnici hledají nebezpečné předměty Policie zadržela mladíka, který v prostorách příbramské školy vyhrožoval sebepoškozením. Pyrotechnici hledají nebezpečné předměty Policie provádí potřebné úkony trestního řízení, situaci nepodceňuje.
Dvořákův festival se letos ponese i v duchu Roku české hudby Dvořákův festival se letos ponese i v duchu Roku české hudby Zahajovací koncert Hudebního festivalu Antonína Dvořáka se uskuteční 25. dubna v …
Kodex redakce Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Rosalota, s. r. o.
Mariánská 135
261 01 Příbram IV

IČ: 02289288
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 217655.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Rosalota, s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Rosalota, s.r.o. zakázáno.
2014 - 2024 © Rosalota, s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies