29. 3. svátek má Taťána
Nobelia

Volby v Příbrami vyhrálo ANO

ON-LINE PŘENOS
23. září 2022   (13:46)
Volby v Příbrami vyhrálo ANO
foto: pribram.cz / Jakub Pečenka

Vítězné hnutí ANO v Příbrami chce jednat o koalici minimálně se třemi dalšími uskupeními.



Volby 2022

volby do zastupitelstva města Příbram
Sečteno 100% / volební účast 38,42%
ANO 2011
34 %
75 769 hlasů
11 panci
SPOJENCI - TOP 09, STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ, POLITICKÉ HNUTÍ HLAS, SOS PŘÍBRAM A NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI
14 %
32 086 hlasů
4 panci
Svoboda a přímá demokracie (SPD)
8 %
18 173 hlasů
2 panci
Šance pro Příbram
7 %
16 655 hlasů
2 panci
PŘÍBRAM 2030 (Nestraníci)
7 %
15 746 hlasů
2 panci
Česká pirátská strana
6 %
14 418 hlasů
2 panci
Občanská demokratická strana
6 %
14 378 hlasů
2 panci
Příbramáci pro Příbram a PŘÍSAHA - občanské hnutí Roberta Šlachty
4 %
10 287 hlasů
0 panci
Komunistická strana Čech a Moravy
4 %
9 117 hlasů
0 panci
KDU-ČSL a nezávislí kandidáti
3 %
6 910 hlasů
0 panci
ČSSD a Přátelé
2 %
5 705 hlasů
0 panci
Dělnická strana sociální spravedlnosti
0,11 %
232 hlasů
0 panci

ON-LINE PŘENOS

00:15

Komunální volby v Příbrami vyhrálo ANO, získalo 11 mandátů v pětadvacetičlenném zastupitelstvu. Druzí skončili Spojenci se čtyřmi mandáty, třetí SPD bude mít dva zastupitele, vyplývá z výsledků komunálních voleb na www.volby.cz. ANO chce jednat o koalici minimálně se třemi dalšími uskupeními, a to s ODS, SPD nebo Příbramí 2030. Koaliční jednání začnou už v neděli, řekl starosta a lídr kandidátky ANO Jan Konvalinka.

Čtvrtá Šance pro Příbram má dva mandáty, dva zastupitele budou mít na pátém místě Příbram 2030 dosavadního místostarosty Martina Buršíka. Šestí jsou Piráti se dvěma mandáty. Sedmou příčku obsadí ODS se dvěma zastupiteli. Voleb se zúčastnilo 38,42 procenta voličů.

Konvalinka poukázal na to, že dosavadní koaliční partner ANO, Příbramáci pro Příbram, se do zastupitelstva neprobojoval. "Jsme ochotni jednat minimálně se třemi dalšími subjekty - ODS, SPD, případně i stávajícím panem místostarostou Buršíkem. Je to pro nás všechno otevřené," uvedl Konvalinka.

Pod značkou Spojenci se sdružili TOP 09, STAN, SOS Příbram, Hlas a nezávislí. Dvojka na kandidátce Spojenců Markéta Škodová uvedla, že její uskupení bude v opozici.

Minulé komunální volby v Příbrami vyhrálo hnutí ANO, obsadilo 12 z 25 křesel. Druhá TOP 09 získala pět mandátů. Po dvou křeslech obsadili komunisté, občanští demokraté a uskupení Šance pro Příbram.

Piráti získali jednoho zastupitele, stejně jako Příbramáci pro Příbram. Na koalici se dohodlo hnutí ANO s ODS a Příbramáky pro Příbram, starostou byl opět zvolen lídr ANO Jindřich Vařeka. V květnu 2019 ale rezignoval, nahradil ho dosavadní místostarosta Konvalinka.
14:00
Hlasování v letošních komunálních volbách dnes ve 14:00 skončilo. Lidé si v nich vybrali vedení příbramské radnice na příští čtyři roky. První relevantní výsledky by měly být k dispozici vpodvečer, konečné pak zřejmě v neděli ráno. Oficiálně budou výsledky obecních voleb zveřejněny po pondělním projednání Státní volební komisí pravděpodobně v úterý ve Sbírce zákonů. Od následujícího dne tak začne ubíhat desetidenní lhůta, v níž se voliči či kandidující strany mohou obrátit se stížnostmi na správní soudy.
12:15
K dnešním 10:00 byla podle vedoucí Odboru vnitřních věcí Ivany Novotné-Kuzmové volební účast v Příbrami přes 29 procent.

9:15
Podle policejního mluvčího Pavla Truxy nedošlo do této chvíle, kromě včerejšího incidentu na Obchodní akademii, k žádnému narušení komunálních voleb v Příbrami.
7:30
Čtenářům pribram.cz přejeme krásné ráno!

Volební místnosti se po noční přestávce otevřou v 08:00, poslední voliči budou mít šanci ovlivnit složení zastupitelstva ve 14:00. Vyluštění tajenky, jak lidé letos rozhodovali, nabídneme v tomto volebním speciálu v odpoledních hodinách.
22:00
U volební místnosti v budově Obchodní akademie došlo k incidentu. Dva mladíci, kteří byli podle informací pribram.cz opilí, zde poničili skleněnou výplň dveří. Na místě je zadržela městská policie.
22:00
U volební místnosti v budově Obchodní …
foto: pribram.cz / Jakub Pečenka
20:00
Do 20:00 přišla asi čtvrtina oprávněných voličů, ve srovnání s volbami před čtyřmi lety je zájem o hlasování podobný. Volební komise zatím žádné vážnější problémy při hlasování nezaznamenaly.
18:45
„Odvolení splněno, komise příjemná a žádné dlouhé čekání, okomentovala průběh hlasování lídryně SPD Petra Novotná. „Děkujeme našim příznivcům a členům za podporu,“ řekla pribram.cz Novotná.
18:45
„Odvolení splněno, komise příjemná a …
foto: pribram.cz / Jakub Pečenka
18:10
V prvních dvou hodinách obecních voleb přišla v Příbrami k urnám zhruba desetina voličů. „Doufám, že k volbám přijde co nejvíc lidí. Dříve to byla povinnost, dnes je to právo. O to více bychom měli být důslední a nenechat osud města náhodě,“ okomentoval průběh hlasování starosta Jan Konvalinka (za ANO).
17.50
Jsem opravdu rád, že mám tu čest vést do letošních komunálních voleb uskupení Příbramáci pro Příbram, řekl ve volební místnosti lídr uskupení Petr Kareš. „Děkuji každému z vás, kdo přišel nebo teprve přijde volit,“ dodal.
17.50
Jsem opravdu rád, že mám tu čest vést …
foto: pribram.cz / Jakub Pečenka
17:00
Rozhodujeme o budoucnosti našeho města, řekl ve volební místnosti lídr Spojenců Václav Švenda. „Všem Příbramákům přeji šťastnou ruku, přijďte k volbám,“ uvedl.
17:00
Rozhodujeme o budoucnosti našeho města, …
foto: pribram.cz / Jakub Pečenka
16:40
Minulé obecní volby v Příbrami vyhrálo ANO, které obsadilo 12 z 25 křesel v zastupitelstvu. Pět křesel má TOP 09 a po dvou křeslech komunisté, občanští demokraté a Šance pro Příbram. Piráti mají jednoho zastupitele, stejně jako Příbramáci pro Příbram. Na spolupráci se po minulých volbách dohodlo hnutí ANO s ODS a Příbramáky pro Příbram.
16:25
Simona Luftová (Česká pirátská strana) po vhození hlasovacího lístku do urny vzkázala Příbramákům, aby přišli k volbám. „Teď máme možnost věci ovlivnit a rozhodnout, jak se bude město vyvíjet dál,“ uvedla.
16:25
Simona Luftová (Česká pirátská strana) …
foto: pribram.cz / Jakub Pečenka
16:00
Lídr ODS Miroslav Peterka odevzdal svůj hlas na ZŠ Školní. „Všem, co přijdou k volbám, přeji šťastnou volbu,“ vzkázal lidem.
16:00
Lídr ODS Miroslav Peterka odevzdal svůj …
foto: pribram.cz / Jakub Pečenka
15: 45
Letos nebudou moci hlasovat voliči, kteří jsou v nařízené izolaci kvůli koronaviru. O složení radnice naopak budou moci rozhodovat cizinci ze zemí EU, kteří mají na Příbramsku trvalý či přechodný pobyt.
15:20
Přijďte k volbám a volte srdcem a rozumem, vzkázal Příbramákům lídr Šance pro Příbram Vladimír Král ve volební místnosti na ZŠ 28. října. Zde bylo po 15. hodině pouze několik málo voličů.
15:20
Přijďte k volbám a volte srdcem a …
foto: pribram.cz / Jakub Pečenka
14:45
Naše rodina má již odvoleno, řekl reportérovi pribram.cz lídr hnutí Příbram 2030 Martin Buršík ve volební místnosti v prostorách Q-klubu. „Ještě před hodinou jsme byli v ulicích a hovořili s nerozhodnutými voliči. Chtěli bychom vzkázat lidem, aby přesvědčili své přátele a rodiny, aby také přišli k volbám,“ řekl Buršík.
14:45
Naše rodina má již odvoleno, řekl …
foto: pribram.cz / Jakub Pečenka
14:00
Krátce po otevření volebních místností přišel odevzdat svůj hlas starosta Příbrami Jan Konvalinka (za ANO). V prostorách bývalé 8. ZŠ začali přicházet první voliči. Podle volební komise lze očekávat větší nápor okolo 15. -16. hodiny, kdy se začnou lidé vracet ze zaměstnání.
14:00
Krátce po otevření volebních místností …
foto: pribram.cz/Jakub Pečenka
Do boje o příbramskou radnici jde dvanáct politických stran a hnutí
Lidé začnou dnes rozhodovat o novém složení příbramského zastupitelstva. Do volební místnosti si musí vzít průkaz totožnosti, buď občanský průkaz, nebo cestovní pas. Volební místnosti budou otevřeny dnes od 14 do 22 hodin a dále pak zítra od 8 do 14 hodin. Již během zítřejšího večera by měly být známy přibližné výsledky.
V komunálních volbách mohou na hlasovacím lístku, kde jsou pohromadě kandidáti všech uskupení, křížky u jejich jmen sestavit své zastupitelstvo, primárně tím ale dávají hlas jejich stranám. Mohou také křížkem označit favorizovanou stranu, nebo ji zkombinovat s kandidáty jiných uskupení. Počet křížků ale nesmí být vyšší než počet volených členů zastupitelstva, kterých je v Příbrami 25. Jinak by byl hlas neplatný.
Pokud by volič zakřížkoval méně kandidátů, platnost hlasu tím neutrpí. Neplatný by byl ale lístek v případě, že by nebyl zakřížkovaný žádný z kandidátů. Lístky si lidé mohou připravit doma, ve volební místnosti je za plentou vložit do šedé hlasovací obálky, a poté před volební komisí vhodit do volební urny.

Portál pribram.cz bude přenášet ON-LINE zpravodajství až do konečného sečtení hlasů.
foto, video: pribram.cz / Jakub Pečenka / předvolební debata
Volby do zastupitelstva obce Příbram 2022

Komunistická strana Čech a Moravy

1.Mgr. Jiřina Humlová/64 let, právník, Příbram VII
2.Patrik Švarc/25 let, elektrotechnik, Příbram VIII
3.JUDr. Vladimír Kyselák/72 let, právník, Příbram IX
4.Iveta Trnková/59 let, bezpečnostní pracovník, Příbram II
5.Zdeněk Borák/69 let, důchodce, Příbram VII
6.Simona Pospíšilová/42 let, ředitelka charitativní organizace, Příbram III
7.Ing. Ladislav Michvocík/74 let, dělník ve sběrném dvoře, Příbram III
8.Jan Suchánek/48 let, řidič, Příbram V - Zdaboř
9.Naděžda Abrhámová/70 let, OSVČ, Příbram VII
10.Mgr. Jarmila Potůčková/70 let, učitelka, Příbram VIII
11.Václav Žid/62 let, kontrolor, Příbram IV
12.Alena Zemková/72 let, důchodce, Příbram V - Zdaboř
13.Jiří Fungáč/74 let, důchodce, Příbram VII
14.Ing. Václav Fürst/63 let, elektrikář, Příbram V - Zdaboř
15.Jaroslava Šilhavá/68 let, důchodce, Příbram V - Zdaboř
16.Věra Svobodová/70 let, důchodce, Příbram VIII
17.Jaroslav Kumhera/77 let, důchodce, Příbram VI - Březové Hory
18.Jarmila Reindlová/67 let, prodavačka, Příbram I
19.Petr Noha/73 let, důchodce, Příbram VII
20.Milan Koloc/49 let, OSVČ, Příbram V - Zdaboř
21.Ing. Jaroslav Vachuta/67 let, důchodce, Příbram V - Zdaboř
22.Ing. Josef Novotný/78 let, důchodce, Příbram III
23.Pavel Čáp/69 let, důchodce, Příbram VII
24.Karol Horváth/65 let, důchodce, Příbram I
25.Michael Svoboda/58 let, uchazeč na úřadu práce, Příbram VIII
Občanská demokratická strana
1.Miroslav Peterka/53 let, OSVČ, Příbram VIII
2.Ing. Ivan Fuksa/59 let, manažer, Orlov
3.Jan Hejhal/45 let, obchodní manažer, Příbram VII
4.Václav Černý/66 let, OSVČ, Příbram I
5.Lubomír Vrána/53 let, podnikatel, Příbram VII
6.Ing. Samir Poul/48 let, provozní ředitel, Příbram V - Zdaboř
7.Ing. Jan Poskočil/49 let, ekonomický specialista - daně, audit, Příbram VII
8.Miroslav Podzimek/61 let, OSVČ, Příbram V - Zdaboř
9.Pavel Boháč/65 let, OSVČ, Příbram III
10.Ing. Oldřich Štěch/61 let, podnikatel, OSVČ, Příbram V - Zdaboř
11.Petr Oktábec/51 let, OSVČ, Příbram VIII
12.Pavel Sirotek/57 let, podnikatel, Příbram IX
13.Olga Mindlová/43 let, OSVČ, Příbram II
14.Pavel Bartoš/48 let, zaměstnanec v gastronomii, Příbram VII
15.Jiří Tesařík/32 let, pracující v gastronomii, Příbram VII
16.Václav Antonín/66 let, optik - optometrista, Příbram II
17.Jiří Hess/73 let, podnikatel, Příbram II
18.Jiří Řehka/66 let, poradce, Příbram VII
19.Matouš Peterka/18 let, student, Příbram VIII
20.Soňa Vránová/48 let, technický pracovník, Příbram VII
21.Michal Pohořálek/47 let, živnostník, Příbram VI - Březové Hory
22.Jiří Hess/34 let, OSVČ, Příbram II
23.Jaroslava Řehková/63 let, finanční poradce, Příbram VII
24.Miroslav Peterka/78 let, důchodce, Příbram II
25.Jan Nováček/50 let, OSVČ, Příbram IX
Dělnická strana sociální spravedlnosti
1.Jaroslav Dupák/67 let, karosář - výtvarník, Příbram VIII
2.František Hrubý/65 let, elektrikář, Příbram VIII
3.Vilém Dlouhý/76 let, důchodce - horník UD, Příbram VII
4.Jana Menšíková/69 let, dělnice, Příbram VII
5.Dagmar Pichová/71 let, dělnice, Příbram VII
6.Vladimír Gryghar/58 let, dělník, Příbram VII
7.Milan Pich/72 let, důchodce - horník UD, Příbram VII
8.Radko Vávra/68 let, důchodce - armovač, Příbram VII
9.Helena Barwiková/67 let, dělnice, Příbram VIII
10.Jaromír Zikmund/66 let, důchodce - lakýrník, Příbram VIII
KDU-ČSL a nezávislí kandidáti
1.Radek Ctibor/46 let, redaktor, Příbram III
2.Bc. Josef Vacek, DiS./32 let, obchodník, Příbram VI - Březové Hory
3.Mgr. Josef Vacek/63 let, vedoucí odboru soc. věcí ÚMČ Praha 5, bývalý starosta, Příbram VII
4.Ing. Pavel Pikrt/69 let, strojní inženýr, bývalý starosta, Příbram VII
5.Marie Kubová/66 let, finanční, investiční a hypoteční specialista, Příbram V - Zdaboř
6.Zdeněk Havrančík/53 let, řemeslník, OSVČ, Příbram VII
7.JUDr. Pavel Čámský/62 let, právník - koordinátor projektu EU, Příbram IV
8.PhDr. Mgr. Jan Traxler/46 let, pedagog VŠ + OSVČ, Lazec
9.Mgr. Jana Suková/82 let, středočeská učitelka, Příbram V - Zdaboř
10.Aneta Čapková/31 let, zdravotní sestra, rodičovská dov., Příbram VIII
11.Aleš Drechsler/48 let, servisní technik, Příbram VIII
12.Ing. Bohumír Havlíček/75 let, strojní inženýr, Příbram III
13.Karel Urban/57 let, KÚ - odborný referent odd. stavebního řádu, Příbram VII
14.PhDr. Miloslav Kolín/58 let, bezpečnostní ředitel, Příbram VI - Březové Hory
15.Jiří Kučera/36 let, dispečer, Příbram I
16.PaedDr. Vladimír Kříž/78 let, vysokoškolský pedagog, Příbram VII
17.Ladislav Kadlec/74 let, energetik, Kozičín
18.Mgr. Dana Ziovská/62 let, CSZS - Domov seniorů, koordinátorka ZÚ, Příbram VIII
19.Tibor Lovaš/43 let, řidič, Příbram VII
20.Ing. Miroslav Pulkrábek/59 let, podnikatel, Příbram I
21.Jakub Kelco/43 let, řemeslník, Příbram VII
22.Pavel Ernst/72 let, ekonom, Příbram IV
23.Stanislav Míka/61 let, skladník, Příbram VII
24.Eva Trojanowiczová/75 let, zdravotní sestra, Příbram II
25.MUDr. Marie Převrátilová/69 let, dětská lékařka, Příbram V - Zdaboř
ČSSD a Přátelé
1.MVDr. Josef Řihák/63 let, veterinární lékař, Příbram VII
2.Mgr. et Mgr. Jiří Schmidt/66 let, pedagog, Příbram VI - Březové Hory
3.Jakub Svoboda/31 let, technik kvality, Příbram III
4.MVDr. Václav Beneš/78 let, veterinární lékař, Příbram VI - Březové Hory
5.František Stoklasa/61 let, živnostník, Příbram VI - Březové Hory
6.Jaroslav Tvrdík/72 let, hasič v.v., Příbram I
7.Ing. Jiří Velas/34 let, VŠ pedagog, Příbram VI - Březové Hory
8.Ing. Bohumil Kortus/78 let, stavební inženýr, Příbram VIII
9.Mgr. Lenka Malá/55 let, pedagog, Příbram VII
10.Stanislav Růžička/69 let, důchodce, Příbram I
11.Bc. Ludmila Nováčková/54 let, vrchní sestra, Příbram VII
12.Ing. Petr Doubek/58 let, finanční poradce, Příbram V - Zdaboř
13.Jana Baštářová/33 let, pedagog, Příbram III
14.Ing. Hana Eisenreichová/71 let, ekonomka, Příbram V - Zdaboř
15.Eva Samková/70 let, úřednice, Příbram VI - Březové Hory
16.Jiří Podlaha/75 let, policista v.v., Příbram III
17.Mgr. Zdenka Pecharová/67 let, pedagog, Příbram VII
18.Ladislav Černý/38 let, Team Leader, Příbram III
19.Mgr. Romana Hlavová/53 let, zdravotní sestra, Příbram VII
20.Václav Šmejkal/41 let, Team Leader, Příbram VII
21.Jiří Míka/69 let, důchodce, Příbram VI - Březové Hory
22.Pavlína Černá/23 let, studentka, Příbram III
23.František Hlavatý/68 let, živnostník, Příbram IV
24.Jan Fára/90 let, hornický důchodce, Příbram VI - Březové Hory
25.Jiří Ungarían/66 let, důchodce, Příbram VI - Březové Hory
PŘÍBRAM 2030 (Nestraníci)
1.Ing. Martin Buršík, MBA/44 let, 1. místostarosta města, Příbram IV
2.Mgr. Josef Strejc, MBA/39 let, ředitel základní školy, Příbram VII
3.Petr Štěpánek/36 let, spolumajitel a ředitel autosalonu, Příbram VII
4.MUDr. Ivana Hlaváčová/58 let, praktická lékařka, Žežice
5.Tomáš Novák/42 let, šéftrenér taneční školy a ředitel výrobní společnosti, Příbram VII
6.Bc. Martina Fúsiková/33 let, IT specialista, Příbram III
7.Mgr. Robert Žák/53 let, ředitel základní školy, Příbram II
8.Martina Nuslová, BBA./34 let, manažerka mobility, Příbram II
9.Mgr. Tomáš Šorna/32 let, učitel na základní škole, Příbram VII
10.Ing. Jana Fedorová/27 let, učitelka na základní škole, Příbram V-Zdaboř
11.MVDr. Ivana Virágová/39 let, veterinární lékařka, Příbram VII
12.Bc. Zdeňka Splítková/60 let, sociální pracovnice, Příbram VII
13.Mgr. Veronika Císařová/29 let, učitelka na základní škole, Příbram VIII
14.Ivana Tymichová, MBA/42 let, podnikatelka, Příbram VII
15.Mgr. Markéta Bambasová/39 let, učitelka na střední škole, Příbram IV
16.Eva Rozmajzlová/39 let, mzdová účetní, Příbram VII
17.Ivana Kopková/40 let, podnikatelka, Příbram VII
18.Mgr. Lenka Soukalová/48 let, učitelka na střední škole, Příbram VII
19.Václav Bašus/20 let, VŠ student práv, Příbram VII
20.Radek Černý/51 let, podnikatel, Příbram III
21.Mgr. Hana Perglerová/44 let, manažerka a lektorka, Příbram IV
22.Lenka Bělíková/25 let, VŠ studentka cestovního ruchu, Žežice
23.Lucie Řiháčková/35 let, mateřská dovolená, Příbram VII
24.Tereza Karpíšková/44 let, učitelka v mateřské škole, Příbram II
25.Eva Jarešová/38 let, zdravotní sestra, Příbram VII
Česká pirátská strana
1.Mgr. Simona Luftová/49 let, učitelka, krajská zastupitelka, Příbram III
2.Bc. Antonín Schejbal/26 let, zastupitel Středočeského kraje a města Příbrami, student, provozovatel hudebního klubu, Příbram VII
3.Alena Smejkalová/42 let, projektová manažerka, Příbram VI - Březové Hory
4.Antonín Svoboda, DiS./31 let, IT specialista, Lisovice
5.Ema Davidová/20 let, studentka VŠ, trenérka florbalu, Příbram II
6.Martin Čermák/20 let, student, pořadatel studentského festivalu Obzory, Příbram V - Zdaboř
7.MUDr. Jaroslav Smutný/67 let, lékař, Příbram VIII
8.Štěpán Valter/26 let, student Právnické fakulty UK, Příbram III
9.Mgr. Markéta Valčíková/42 let, lékárnice, Kozičín
10.Ing. Alena Šálová/63 let, majitelka CK, Příbram II
11.Mgr. Jolana Hanusová/51 let, učitelka, Zavržice
12.Tomáš Podlena/26 let, IT technik, provozovatel hudebního klubu, Příbram VIII
13.Tobiáš Luft/19 let, student VŠ, dobrovolný záchranář, Příbram III
14.Hana Alberchtová/20 let, studentka, Příbram II
15.Adam Krňávek/26 let, check-in agent na letišti, Příbram V - Zdaboř
16.Miroslava Petráňová/71 let, důchodkyně, účetní, Příbram VII
17.Dominik Pokorný/25 let, podnikatel ve stavebnictví, Příbram III
18.Mgr. Lucie Kušnírová/39 let, dula, laktační poradkyně, Příbram IX
19.Michal Gregořica/26 let, projektant, Příbram I
20.Romana Polcrová/47 let, zubní technik, Žežice
21.Jan Řapek, DiS./29 let, specialista zákaznického servisu, Zavržice
22.Mgr. Ján Krištiak/78 let, geolog, Příbram VIII
23.Bc. David Lukšan/22 let, student VŠ, Příbram I
24.Petr Korecký, DiS./23 let, student, Příbram I
25.Michala Shrbená/44 let, zahradní architektka, Příbram VII
ANO 2011
1.Mgr. Jan Konvalinka/38 let, starosta města, Příbram VI - Březové Hory
2.Ing. Petr Rotter/51 let, manažer správy majetku, Příbram II
3.MUDr. Barbora Daňhová, MHA/48 let, lékařka, Příbram VII
4.MUDr. František Hauser/71 let, stomatolog, Příbram II
5.Bc. Vladimír Karpíšek/55 let, jednatel společnosti, Příbram II
6.Milan Hrudka/59 let, OSVČ, Příbram VII
7.Marta Frýbertová/71 let, důchodce, Příbram VI - Březové Hory
8.Ing. Josef Šašek/36 let, referent ekonomického řízení, Příbram VII
9.František Jobek/64 let, vedoucí prodejny, Příbram VII
10.Tomáš Dvořáček/38 let, podnikatel, Příbram VII
11.Bc. Denisa Kotková/33 let, úředník, Příbram VII
12.Karel Vild/55 let, podnikatel ve stavebnictví, Příbram VIII
13.Ing. Jiří Holý/52 let, OSVČ, daňový poradce, Příbram V - Zdaboř
14.Rudolf Smetana/70 let, stavební technik, Příbram I
15.Bc. Tomáš Voborský/46 let, podnikatel, Lazec
16.Mgr. Pavla Riegelová/55 let, odborný rada, Příbram VII
17.Alena Hlubučková/71 let, důchodce, Orlov
18.Ing. Jiřina Michalová/70 let, krajská zastupitelka, Příbram II
19.Mgr. Zorka Brožíková/70 let, místostarostka města Příbram, Příbram VIII
20.Roman Mráz/36 let, service Assurance manager, Příbram VI - Březové Hory
21.Ing. Eva Kyseláková/71 let, průvodkyně na zámku, Příbram IX
22.Petr Procházka/59 let, technický pracovník, Příbram VII
23.Lenka Hofmanová/53 let, dispečer, Příbram VII
24.Andrea Hrabětová/49 let, asistentka prodeje, Příbram VII
25.Ludmila Richtrová/66 let, zdravotní sestra, Orlov
Svoboda a přímá demokracie (SPD)
1.Bc. Petra Novotná, DiS./37 let, ředitelka Regionální Agrární komory Středočeského kraje, Příbram VIII
2.Jan Hošna/52 let, živnostník - elektro, Příbram VII
3.Ilona Havelková/50 let, prodavačka, Příbram VII
4.Jurij Kostjak/43 let, živnostník - stavebnictví, Příbram IV
5.Bc. Jiří Novotný/46 let, vrchní rada Úřadu práce ČR Příbram, Příbram VIII
6.Ing. Monika Petrová, Ph.D./34 let, referent příjmu žádostí a LPIS, Příbram II
7.Andrea Černá/38 let, zdravotní sestra, Příbram III
8.Nikola Hošnová/28 let, projektová koordinátorka, Příbram VII
9.Karel Kousek/44 let, logistika, Příbram VII
10.Mgr. Michaela Nohová/39 let, personalistka, Příbram VII
11.Zdeněk Karnoš/55 let, realizační manažer, Příbram VII
12.Radka Brodská/37 let, administrativní pracovnice, Příbram VIII
13.Ing. Jozef Bútora/70 let, sociální služby, Příbram V - Zdaboř
14.David Kroužecký/42 let, vodohospodář - ekolog, Příbram VII
15.Helena Skalová/39 let, pečovatelka, Příbram VII
16.Jiří Horák/66 let, bezpečnostní pracovník, Příbram V - Zdaboř
17.Jan Vojtek/19 let, student, Příbram VII
18.Jiří Kortus/65 let, horník, Příbram VII
19.Michal Brodský/47 let, operátor tisku, Příbram I
20.Ladislav Majer/64 let, hospodářský pracovník Úřadu práce ČR Příbram, Příbram VII
21.Dagmar Hampeisová/44 let, kuchařka, Příbram I
22.Veronika Kousková/33 let, výroba zdravotních pomůcek do nemocnic, Příbram VII
23.Hana Pavlová/65 let, řidič z povolání, Příbram V - Zdaboř
24.Drahomíra Hanzlíková/65 let, odborný asistent, Příbram III
25.Miroslav Dufek/71 let, živnostník - elektro, Příbram VI - Březové Hory
Šance pro Příbram
1.Mgr. Vladimír Král/59 let, středoškolský učitel, Příbram VII
2.JUDr. Dagmar Říhová/69 let, advokátka, Příbram V - Zdaboř
3.Mgr. Tomáš Mosler/44 let, překladatel, publicista (Příbramský bublifuk), Příbram VI - Březové Hory
4.Andrea Hrazdírová/53 let, sociální poradkyně, spoluautorka petice proti sloučení příbramských gymnázií, Orlov
5.Mgr. Petr Němec/44 let, právník, manažer správy realit, Příbram III
6.Ing. Petr Magera/56 let, projektový manažer, Kozičín
7.Aleš Barášek/46 let, IT specialista, Příbram II
8.Karel Nekolný, Bbus(Hons)/46 let, datový analytik, Příbram IX
9.Mgr. Jitka Charyparová/61 let, trenérka, Příbram VII
10.Viktor Stejskal/29 let, technik, Příbram III
11.Ing. Pavel Štanc/66 let, důchodce, Příbram VII
12.Zdeněk Martinek/64 let, jednatel společnosti, Žežice
13.Bc. Josef Chamula/28 let, sociální pracovník, pedagog, Příbram VI - Březové Hory
14.PaedDr. Ladislav Nepožitek/61 let, jednatel společnosti, Žežice
15.Eugen Revai/62 let, zdravotnický pracovník, Příbram I
16.Mgr. Jitka Němcová/44 let, učitelka na základní škole, Příbram III
17.Jan Traxler/18 let, student, Lazec
18.JUDr. Vojtěch Říha, Ph.D./33 let, advokát, Příbram I
19.Ing. Adéla Čiháková/30 let, středoškolská učitelka, Příbram III
20.Jan Záborec/39 let, asistent prodeje, Příbram V - Zdaboř
21.Mgr. Zuzana Švehlová/40 let, učitelka na základní škole, Příbram II
22.Bc. Jiří Roub/67 let, včelař, Příbram V - Zdaboř
23.Ing. Petr Štěpánek/47 let, OSVČ, Brod
24.Mgr. Pavel Karnet/56 let, středoškolský učitel, Příbram I
25.MUDr. Petr Bleha/52 let, lékař radiolog, Žežice
SPOJENCI - TOP 09, STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ, POLITICKÉ HNUTÍ HLAS, SOS PŘÍBRAM A NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI
1.Mgr. Václav Švenda/48 let, radní pro kulturu Středočeského kraje, učitel, Příbram IV
2.Mgr. Markéta Škodová/47 let, učitelka VŠ a SŠ, asistentka senátora, Příbram VI - Březové Hory
3.Ing. Václav Dvořák, MBA/64 let, ekonom, daňový poradce, Příbram IV
4.Mgr. Marek Školoud/34 let, jednatel textilní společnosti, předseda Spolku Pražské ulice, Příbram II
5.Helena Rousová/47 let, učitelka, překladatelka, Orlov
6.Ing. Mgr. Jan Cikler/59 let, produktový manažer, Příbram II
7.Jakub Hušek/33 let, hostinský, Příbram VIII
8.Mgr. Filip Kadeřábek/37 let, učitel, Příbram II
9.Ing. Jan Mára/56 let, ekonom, Příbram V - Zdaboř
10.Ing. Michal Šprysl/38 let, právník, státní zaměstnanec, Příbram V - Zdaboř
11.Roman Havasi/36 let, obchodní zástupce, Příbram VII
12.MUDr. Michal Janek/39 let, lékař, Příbram IV
13.B. A. Irena Gillarová/30 let, atletka, olympionička, Příbram IV
14.Ing. Tomáš Černohorský/35 let, specialista na bydlení, Příbram II
15.Ing. Markéta Klemšová/52 let, učitelka, Příbram V - Zdaboř
16.Jan Schneider/25 let, právní asistent, Příbram VIII
17.Martina Drábková/36 let, vedoucí obchodní oddělení, Příbram VII
18.Vojtěch Šamšula/72 let, manažer, Příbram VI - Březové Hory
19.Mgr. Jiří Mach/37 let, ekolog, Příbram VII
20.Bc. Eva Havelková/36 let, sociální pracovnice, Příbram VII
21.MUDr. Karolína Šancová/28 let, lékařka, Příbram I
22.Martin Melmuk/39 let, jednatel stavební společnosti, Příbram II
23.Mgr. Jiří Paul, MBA/50 let, vodohospodář, Příbram II
24.Zdeněk Šlehofer/73 let, důchodce, Příbram VII
25.JUDr. Marek Dvořák/38 let, advokát, Příbram VII
Příbramáci pro Příbram a Přísaha - občanské hnutí Roberta Šlachty
1.Ing. Petr Kareš/56 let, podnikatel, geolog, Příbram II
2.Mgr. Renáta Vesecká/49 let, středoškolský pedagog, Příbram I
3.Miroslav Slepička/40 let, OSVČ, Příbram VII
4.František Caithaml/49 let, vedoucí čerpací stanice, Příbram I
5.Ing. Bc. Petra Nemešová Hašková/44 let, ekonomický poradce, Příbram II
6.Vladimír Srnka/65 let, podnikatel, Příbram VI - Březové Hory
7.Jaroslav Marek/45 let, podnikatel, Příbram VI - Březové Hory
8.Tomáš Wágner/32 let, profesionální sportovec, Příbram VII
9.Oldřich Štoček/69 let, revizní technik, Příbram II
10.Dagmar Vaňousová Pešková/57 let, ošetřovatelka v sociálních službách, Příbram III
11.Rostislav Jandera/24 let, podnikatel, Příbram VIII
12.Luděk Míka/56 let, OSVČ, Příbram VII
13.Miroslav Kadič/59 let, podnikatel, Příbram V - Zdaboř
14.Martina Žůčková/23 let, pedagog ZUŠ, Příbram VII
15.Roman Vorel/54 let, řidič kontejnerové dopravy, Příbram II
16.Vladimír Pechar/67 let, řidič autobusu, Příbram VII
17.Miloslava Squarzoniová/64 let, obchodní prodejce, Příbram V - Zdaboř
18.Václav Vorel/53 let, řidič nebezpečných a speciálních nákladů, Příbram II
19.Leona Bubeníčková/49 let, fyzioterapeut, Kozičín
20.Mgr. et Mgr. Anna Pekárková/33 let, sociální pracovnice, Příbram I
21.Adam Kareš/20 let, student, Příbram II
22.Josef Černohorský/48 let, řidič autobusu, Příbram III
23.Karel Koukol/49 let, vedoucí provozu, Příbram I
24.Jitka Tesková/44 let, obchodní prodejce, Příbram VII
25.Zdeněk Míka/48 let, technik, Příbram II

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: Tomáš Pečenka








Související


Další články

Paliva ve Středočeském kraji od minulého týdne zdražila Paliva ve Středočeském kraji od minulého týdne zdražila Na Příbramsku natankují řidiči litr benzinu v průměru za 38,83 Kč, naftu pak za 38,77 … I přes Velikonoce zůstanou některé lékárny otevřené I přes Velikonoce zůstanou některé lékárny otevřené Lékárny opět zkoordinovaly své otevírací doby, aby alespoň jedna zůstala … Přechod studené fronty bude dnes odpoledne a večer provázet silný vítr Přechod studené fronty bude dnes odpoledne a večer provázet silný vítr Silný vítr zasáhla část Česka už v úterý a ve středu. Sen Baníku o postupu do semifinále play-off se rozplývá Sen Baníku o postupu do semifinále play-off se rozplývá Hokejové play-off 2.ligy pokračovalo ve středu třetími čtvrtfinálovými zápasy. Série … Spisovatel a scénárista Filip Rožek: Scény filmu „Gump-jsme dvojka“ se natáčely i na Orlické přehradě Spisovatel a scénárista Filip Rožek: Scény filmu „Gump-jsme dvojka“ se natáčely i na Orlické přehradě Jeho první kniha Gump – pes, který naučil lidi žít, se stala bestsellerem. Knihy o … ROZHOVOR Policisté obvinili muže, který s nožem v ruce napadl prodavače večerky v Březnici Policisté obvinili muže, který s nožem v ruce napadl prodavače večerky v Březnici Svou tíživou finanční situaci se rozhodl 23letý muž řešit opravdu nešťastným … Na Velikonoce do Česka nakoukne léto. Teploty budou atakovat 25 stupňů Na Velikonoce do Česka nakoukne léto. Teploty budou atakovat 25 stupňů Prodloužený velikonoční víkend bude teplý a většinou bez deště. Ojediněle se mohou … Dnes je Zelený čtvrtek, připomínka poslední večeře Krista Dnes je Zelený čtvrtek, připomínka poslední večeře Krista Tradicí je na Zelený čtvrtek jíst především zelené pokrmy jako zelí, špenát a … Meteorologové: Na 20 stanicích dnes padl teplotní rekord, o víkendu bude až 25 stupňů Meteorologové: Na 20 stanicích dnes padl teplotní rekord, o víkendu bude až 25 stupňů Není vyloučeno, že o svátečním víkendu teploty vystoupají až k 25 stupňům, což by …
Kocouři Příbram jako černý kůň play-off? Kocouři Příbram jako černý kůň play-off? Styl, kterým příbramští volejbalisté ovládli čtvrtfinálovou sérii play-off proti Dukle … NÁZOR
Kodex redakce Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Rosalota, s. r. o.
Mariánská 135
261 01 Příbram IV

IČ: 02289288
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 217655.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Rosalota, s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Rosalota, s.r.o. zakázáno.
2014 - 2024 © Rosalota, s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies