TEPLÉ UZENÉ PŘÍMO Z PŘÍBRAMSKÉ UDÍRNY
Komerční sdělení
7. prosince 2022 (13:35)
V řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny v Příbrami, Březnici a Rožmitále pod Třemšínem se můžete ve vybraných prosincových dnech těšit na teplé uzené přímo z příbramské udírny.
Masa naložená dle tradičních postupů, na sucho solená, bez přidané vody a uzená na bukovém dřevě. To vše podtržené specifickým logistickým procesem – ráno vytažená z udírny a ve speciálních boxech převezena na prodejny. I díky tomu je zaručena jejich teplota a šťavnatost.
Na výběr máte hned ze tří druhů: krkovička, kýta nebo bůček bez kosti.
TIP: Objednejte si uzené předem na vámi vybranou prodejnu. Ušetříte čas a navíc budete mít jistotu, že nepřijdete domů s prázdnou, protože po tomto uzeném se vždy rychle zapráší.
Z těchto uzených specialit, typických pro svou kouřovou chuť, si doma připravíte nejeden jednoduchý, ale zato výtečný oběd. Příbramští uzenáři vám přinášejí chutný a rychlý recept, jak si takové uzené nejlépe vychutnat. Zda si vyberete krkovičku, kýtu nebo bůček záleží na vaší chuti, všechny druhy jsou totiž skvělé s opečenými bramborami à la „Farmář“.
Návrh přípravy: Brambory důkladně očistíme, ale neloupeme, nakrájíme na půlky či čtvrtky a vložíme do pekáčku. Přidáme cibuli na kolečka, dva stroužky česneku, červenou papriku, vše opepříme, osolíme a zakápneme olejem. Pečeme na 200 °C cca 20 min, podle velikosti brambor. Uzené a farmářské brambory podávejte s oblíbeným dipem.
UZENÉ PŘÍMO Z UDÍRNY LZE OBJEDNAT NA NEJBLIŽŠÍ TERMÍNY:
Pátek 9.12.
Pátek 16.12.
Čtvrtek 22.12.
Pátek 30.12.
KONTAKTY NA NEJBLIŽŠÍ PRODEJNY:
Příbram (Tel: 730 852 100)
Březnice (Tel: 730 852 052)
Rožmitál pod Třemšínem (Tel: 730 852 152)
Na výběr máte hned ze tří druhů: krkovička, kýta nebo bůček bez kosti.
TIP: Objednejte si uzené předem na vámi vybranou prodejnu. Ušetříte čas a navíc budete mít jistotu, že nepřijdete domů s prázdnou, protože po tomto uzeném se vždy rychle zapráší.
Z těchto uzených specialit, typických pro svou kouřovou chuť, si doma připravíte nejeden jednoduchý, ale zato výtečný oběd. Příbramští uzenáři vám přinášejí chutný a rychlý recept, jak si takové uzené nejlépe vychutnat. Zda si vyberete krkovičku, kýtu nebo bůček záleží na vaší chuti, všechny druhy jsou totiž skvělé s opečenými bramborami à la „Farmář“.
Návrh přípravy: Brambory důkladně očistíme, ale neloupeme, nakrájíme na půlky či čtvrtky a vložíme do pekáčku. Přidáme cibuli na kolečka, dva stroužky česneku, červenou papriku, vše opepříme, osolíme a zakápneme olejem. Pečeme na 200 °C cca 20 min, podle velikosti brambor. Uzené a farmářské brambory podávejte s oblíbeným dipem.
UZENÉ PŘÍMO Z UDÍRNY LZE OBJEDNAT NA NEJBLIŽŠÍ TERMÍNY:
Pátek 9.12.
Pátek 16.12.
Čtvrtek 22.12.
Pátek 30.12.
KONTAKTY NA NEJBLIŽŠÍ PRODEJNY:
Příbram (Tel: 730 852 100)
Březnice (Tel: 730 852 052)
Rožmitál pod Třemšínem (Tel: 730 852 152)
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Související
•Nákup, který potěší dvakrát. Města na Příbramsku pořádají dobročinné prodejní akce
•Vznikla opera o životě Františka Drtikola, uznávaného fotografa a mystika
•Příbramská Magdaléna slaví dvacet let, její služby využily tisíce lidí
Další články
Temala převzala štafetu v náhradní rodinné péči
Dlouholetou činnost kanceláře náhradní rodinné péče při Dětském domově Korkyně na …
Je čas námluv raka kamenáče
Rak kamenáč je nejvzácnější druh raka v naší zemi a stal se symbolem CHKO Brdy.
Pacific Crest Trail: Ema Albrechtová vypráví v Příbrami o cestě z Mexika do Kanady
Jaké to je projít pěšky legendární trasu Pacific Crest Trail? O tom bude ve čtvrtek …
Do Česka dorazily první výrazné projevy zimy: studená fronta přinesla sníh, mráz i náledí
Do České republiky zamířila už v pondělí výrazná studená fronta, která přinesla první …
Gertrudy pořádají MODES ROBES 9. Pomoc zvířatům skrz módu
Devátý ročník charitativního bazaru MODES ROBES se uskuteční v sobotu 22. listopadu v …
FOTOGALERIE
Vánoční MINT Market v Příbrami: místo, kde najdete originální dárky od českých tvůrců
Vánoční nákupy začínají letos v Příbrami už v sobotu 22. listopadu. Estrádní sál v …
Houpák zarůstá a stín nesvědčí vřesům
Každý, kdo si oblíbil vrchol Houpák v CHKO Brdy, kde se rozkládala bývalá cílová …
V pátek se otevře vánoční kluziště v Příbrami
Novinkou letošní zimní sezony v Příbrami je vánoční kluziště na náměstí 17. listopadu. …
Dánsko omezuje dětem přístup na sociální sítě. Mělo by se přidat i Česko?
Dánská vláda představila návrh, který výrazně omezí přístup dětí na sociální sítě. …
Monínec zahájil lyžařskou sezonu rekordně brzy
Na první lyžování sezony v sobotu 15. listopadu večer na sjezdovku na Monínci u …




