Teplé uzené přímo z příbramské udírny
Komerční sdělení
10. prosince 2021 (05:38)
foto: PR
Masa naložená dle tradičních postupů, na sucho solené, bez přidané vody a uzené na bukovém dřevě, můžete zakoupit v řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny.
V řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny v Příbrami, v Březnici a v Rožmitále pod Třemšínem se můžete ve vybraný den v týdnu těšit na teplé uzené přímo z příbramské udírny.
Masa naložená dle tradičních postupů, na sucho solené, bez přidané vody a uzené na bukovém dřevě. Toto uzené je také specifické svým logistickým principem – ráno vytažené z udírny a dopoledne na prodejně. I díky tomu je zaručena jeho šťavnatost.
Objednejte si uzené předem na vámi vybranou prodejnu. Ušetříte čas, a navíc budete mít jistotu, že nepřijdete domu s prázdnou, protože po tomto uzeném se vždy rychle zapráší. Na výběr máte hned ze tří druhů: krkovička z udírny, kýta bez kosti, nebo bůček bez kosti.
Z těchto uzených specialit, typických pro svou kouřovou chuť si doma připravíte nejeden jednoduchý, ale za to výtečný oběd. Nebo jen tak zakrojíte?
Navíc nyní v prodejnách v Příbrami, v Rožmitále pod Třemšínem a v Březnici probíhá soutěž o celé prase. Postačí nakoupit buď v lahůdkách, nebo v úseku bistra za 100 korun. V případě zakoupení masa pak korun 200. Účtenku stačí vyfotit a zaslat na e-mail soutez@pribram.cz, kde připojíte své jméno, telefonické spojení a do předmětu zprávy napíšete "Soutěž o prase".
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Vánoce v hornickém domku i pod zemí: Muzeum láká na sváteční program a výstavu příbramských betlémů
Předvánoční atmosféra, tradiční řemesla, koledy i prohlídky podzemí. Příbramské …
Zloději mají přes zimu žně: Jak ochránit svou chatu či chalupu
S příchodem zimy začíná pro zloděje zaměřující se na chaty a chalupy hlavní sezóna. …
Příbramská galerie představuje dílo Taji Spasskové
Výstava Matter od Absence je první velkou sólovou výstavou multidisciplinární …
Gastro agent: Pizza Italia Příbram
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme …
Fast food
Příbram řeší nedostatek kvalitních pracovníků: Roste zájem o částečné úvazky i technologické dovednosti
Poptávka po sezónních i stálých pracovnících v retailu a logistice se sice meziročně …
Zámek Březnice v pořadu Skryté skvosty: Česká televize natáčela s Jaroslavem Pleslem
Skryté skvosty představí zámek Březnice: historie, tajný sňatek i pobělohorská doba. …
Veterináři vymezili rizikovou oblast kvůli ptačí chřipce
Státní veterinární správa (SVS) v reakci na nepříznivý vývoj nákazové situace vymezuje …
Muzeum města Dobříš otevírá nové kreativní zázemí: první adventní dílny přilákaly návštěvníky, další akce už jsou v plánu
Muzeum města Dobříše zpřístupnilo v podkroví Kopáčkova domu nové prostory určené pro …
Kocouři doma zabrali: Ostrava padla 1:3
Desáté kolo ČEZ extraligy mužů přineslo do Příbrami radost. VK TROX po ztrátě prvního …
Sport
Zimní počasí se odkládá. Teplé jihozápadní proudění nepoleví
Zdá se podle posledních předpovědí, že se letos typicky zimního počasí zatím ani v …




