Slavíme miliontého návštěvníka v roce 2018
Nepřehlédněte
24. dubna 2018 (13:51)
Dnes v nočních hodinách měla pribram.cz vzácnou návštěvu. Na stránky portálu vstoupil přesně miliontý návštěvník roku 2018. Dílem náhody se včera také zakulatila cifra čtenářů, kteří činnost naší redakce sledují na facebookovém profilu pribram.cz a vystoupala na celých 9 000 čtenářů. Pribram.cz spravuje na sociální síti celkem pět profilových stránek a pokud zde sledující sečteme, dojdeme k závratnému číslu 16 017, které nám činí obrovskou radost. Děkujeme!
Za posledních pět let pribram.cz pod vedením majitele Tomáše Pečenky ušla velký kus cesty. V čem tkví stále větší sledovanost portálu?
„Především je za tím usilovná práce celého týmu. Spousta času, který práci věnujeme i o víkendech a svátcích. Práce pro čtenáře nás baví, a to se určitě odráží v jejích výsledcích. Také zájem obyvatel o dění ve městě roste, alespoň čísla tomu napovídají. Přesto neusínáme na vavřínech, k událostem jsme stále ochotni vyjíždět 24 hodin denně.“
Objevují se nové projekty, nápady, kde berete inspiraci?
„Nepřetržitá práce v redakci je opravdu náročná. Svěží vítr přinesli noví zaměstnanci. Redaktorka Jitka Kocíková, která s námi spolupracovala již delší dobu, nastoupila na plný pracovní úvazek a konečně se tak v obsahu našeho portálu objevila také ženská témata. Miroslav Pavlík obsah portálu zase obohatil o oblast Rožmitálska. V tuto chvíli bychom rádi přijali do svých řad ještě jednoho redaktora. Dveře mají otevřené třeba i čerství absolventi středních škol, kteří právě odmaturovali a měli by zájem o akční a zajímavou, i když náročnou práci.“
Co zajímavého čeká čtenáře v nejbližší budoucnosti?
„Blíží se komunální volby, určitě budeme nyní větší prostor věnovat zhodnocení stávajícího volebního období. Objeví se více rozhovorů s představiteli a zastupiteli města. Bilancování co se zvládlo nebo nezvládlo udělat. Čtenářům tak chceme předat více informací, které mohou zhodnotit v blížících se volbách.“
Jaké přání a vize do budoucna má vytížený majitel, který se aktivně podílí na výsledné podobě oblíbeného zpravodajského portálu?
„Myslím, že nikoho nepřekvapím. Přál bych si jen, abychom čtenáře stále bavili. Počet návštěv v roce 2016 vyšplhal na 1 517 908, v roce 2017 jsme dosáhli počtu 2 482 072 návštěvníků, a tak snad zbývá si letos přát prolomení magické třímilionové hranice.“
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: jk
Další články
Podzim v Klubíčku je plný barev, dýní a strašidel
Podzim v mateřské škole Klubíčko v Příbrami je ve znamení tvoření, barev a radostných …
Drážní hasiči vrátili na koleje vykolejený vlak v Hudčicích, provoz dál stojí
Hasiči Správy železnic (SŽ) v úterý po poledni ukončili práce v Hudčicích na …
Revitalizace další části města je připravena. Zásadní proměnou projde vnitroblok v Riegrově ulici
Na jaře příštího roku začne rozsáhlá revitalizace vnitrobloku v Riegrově ulici v …
Středočeský kraj chystá investice do muzeí, včetně pobočky na šachtě Bytíz
Středočeský kraj připravuje v sedmi krajských muzeích a galeriích investice téměř za …
/AKTUALIZACE/ Noční drama v Příbrami: Požár elektrokoloběžky zapříčinil evakuaci desítek lidí z bytovky
Rušnou noc na úterý 28. října za sebou mají nejen obyvatelé Jáchymovské ulice v …
FOTO
Havarijní stav kanalizace uzavře náměstí J. A. Alise na Březových Horách
Od pondělí 3. listopadu do čtvrtka 6. listopadu bude uzavřena část náměstí J. A. …
Středočeské skiareály se chystají na sezonu, investovaly hlavně do zasněžování
Provozovatelé čtyř středočeských lyžařských areálů investovali před zimní sezonou …
/FOTO/ Na přejezdu v Hudčicích se srazil vlak s náklaďákem, na místě šest zraněných. Pro jednoho letěl vrtulník
V pondělí před druhou hodinou odpolední vyjely všechny složky integrovaného …
AKTUALIZOVÁNO
Dvořákův památník zve na den pro rodiny
V úterý 28. října připomene Památník Antonína Dvořáka 180. výročí narození hudebníkova …
Gastro agent: Rynk
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme …
FOTO





