Přijďte provařit další čtvrtek do Gruntu
1. prosince 2016 (17:49)
Ve čtvrtek 8. prosince proběhne v prodejně Náš grunt - Jídlo z radosti den plný dobrého jídla spojený s ukázkou úpravy a přípravy vybraných potravin, které možná i vy oceníte době Vánoc, která je spojena i s jídlem.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Středočeský kraj připravuje slučování dalších škol, na řadě je i Příbram
Středočeský kraj připravuje další slučování škol. Důvodem je především organizační …
Nominace na Cenu města je možné podávat do konce listopadu
Do konce listopadu mohou občané opět navrhovat osobnosti či kolektivy, které si …
Hlíva je královnou pozdních hub v lese, ale i v kuchyni
Ani s nástupem zimy nemusí končit vycházky do přírody za houbami. Listopad a prosinec …
FOTO
Příbram Bobcats vyhrály ženský flagový pohár!
Domácí hráčky Příbrami ovládly turnaj i přes minimální sestavu a završily tak …
Tipy na víkend: Slavnostní otevření vánočního kluziště a řada charitativních akcí naladí na blížící se advent
V pátek bude slavnostně otevřeno Vánoční kluziště, v Bohutíně zahájí v sobotu advent. …
Ceny benzinu a nafty v Příbrami: nejdražíší je čerpací stanice značky MOL
Za benzin Natural 95 zaplatíte tento týden v Příbrami v rozmezí od 33,50 Kč do 34,90 …
Kde všude proběhne zahájení adventu? Nabízíme přehled!
Rádi byste se zúčastnili slavnostního zahájení adventu či dalších tematických akcí? V …
Největší sbírka vánočních dárků pro děti v nouzi odstartovala i v Příbrami a Dobříši
Sbírka Krabice od bot letos slaví 15 let a připravuje svůj dosud největší ročník. Už …
Mazutová výtopna na Rynečku půjde zřejmě k zemi. Město hledá nové využití pozemku
Město Příbram zvažuje, co dál s areálem bývalé mazutové výtopny na Rynečku. Původní …
Tradiční členská schůze svazu tělesně postižených v Rožmitále pod Třemšínem opět spojila komunitu
Ve čtvrtek 13. listopadu se ve Společenském centru v Rožmitále pod Třemšínem …












