Přijďte provařit další čtvrtek do Gruntu
1. prosince 2016 (17:49)
Ve čtvrtek 8. prosince proběhne v prodejně Náš grunt - Jídlo z radosti den plný dobrého jídla spojený s ukázkou úpravy a přípravy vybraných potravin, které možná i vy oceníte době Vánoc, která je spojena i s jídlem.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Největší sbírka vánočních dárků pro děti v nouzi odstartovala i v Příbrami a Dobříši
Sbírka Krabice od bot letos slaví 15 let a připravuje svůj dosud největší ročník. Už …
Mazutová výtopna na Rynečku půjde zřejmě k zemi. Město hledá nové využití pozemku
Město Příbram zvažuje, co dál s areálem bývalé mazutové výtopny na Rynečku. Původní …
Tradiční členská schůze svazu tělesně postižených v Rožmitále pod Třemšínem opět spojila komunitu
Ve čtvrtek 13. listopadu se ve Společenském centru v Rožmitále pod Třemšínem …
Adam Rada: Mladý fotbalista, který proměnil vesnický fotbal v show
Originální videa, nakažlivý humor a první vyprodaná živá show v rodném Novém Kníně. …
Proč je správné užívání antibiotik důležitější než kdy dřív?
Antibiotická rezistence patří k největším hrozbám moderní medicíny. O tom, proč …
ROZHOVOR
V Příbrami se představí Ivan Mládek a jeho legendární Banjo Band
Ve čtvrtek 27. listopadu od 19:00 ožije Estrádní sál Divadla A. Dvořáka Příbram …
Dobříš má nové stromy díky společné výsadbě dobrovolníků
Dobrovolníci, skauti i zástupci města společně vysadili desítky stromů a keřů ve …
Z druhé strany lavičky: Nízkoprahové denní centrum a Noclehárna
První díl ze série reportáží o nízkoprahových službách, terénní pomoci a životě bez …
Děti mají právo na pocit bezpečí
Světový den prevence týrání a zneužívání dětí připomíná nutnost chránit …
Krajina, která učí i zrcadlí. Nová kniha o středních Čechách vede od starohor k dnešku i k sobě samým
Středočeský kraj ve spolupráci s nakladatelstvím Dokořán představil již dvanáctou …












