Přijďte provařit další čtvrtek do Gruntu
1. prosince 2016 (17:49)
Ve čtvrtek 8. prosince proběhne v prodejně Náš grunt - Jídlo z radosti den plný dobrého jídla spojený s ukázkou úpravy a přípravy vybraných potravin, které možná i vy oceníte době Vánoc, která je spojena i s jídlem.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Pavel Čajan z Příbrami poprvé v hokejové reprezentaci
Po letech se Příbram znovu objevuje na mapě české hokejové reprezentace. Gólman Pavel …
Kytarová přehlídka na Svaté Hoře: mladí talenti a světový virtuos Pavel Steidl v jednom večeru
Základní umělecká škola Příbram I zve všechny milovníky hudby na jedinečný koncertní …
Šestý podzimní festival ochotnických souborů přinese do Dobříše humor i napětí
Pět listopadových večerů, pět divadelních souborů, pět divadelních představení. …
Studenti z příbramské obchodní akademie se zapojili do osvěty o dárcovství krve. Přednáška motivuje k prvnímu odběru
Žáci Obchodní akademie a Vyšší odborné školy Příbram zúčastnili přednášky o dárcovství …
Rozpočet se utahuje, parkovací dům končí. Zastupitelé debatovali o prioritách
Na posledním zasedání Zastupitelstva města Příbram ve středu 5. listopadu se řešily …
Desítky kilometrů nově otevřených dálnic a inflace zdraží dálniční známky
Od ledna 2026 vzrostou ceny dálničních známek kvůli meziročnímu nárůstu délky dálniční …
Příbram uvidí reprezentační trojzápas juniorek. Česká osmnáctka se utká se Švédskem a Finskem
Příbramský zimní stadion bude první listopadový týden hostit mezinárodní turnaj …
Zastupitelstvo města Příbram: sledujte s námi online. Velkou část programu tvoří dotační tituly na rok 2026
Ve středu 5. listopadu se uskuteční další veřejné zasedání Zastupitelstva města …
ON-LINE PŘENOS
Lampionový průvod v Dobříši oslavil jubileum a rozzářil podzimní večer
Tradiční lampionový průvod, který je už dvě desetiletí neodmyslitelnou součástí …












