Přijďte provařit další čtvrtek do Gruntu
1. prosince 2016 (17:49)
Ve čtvrtek 8. prosince proběhne v prodejně Náš grunt - Jídlo z radosti den plný dobrého jídla spojený s ukázkou úpravy a přípravy vybraných potravin, které možná i vy oceníte době Vánoc, která je spojena i s jídlem.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
V památníku ve Vysoké u Příbramě si zahrajete karty jako Dvořák
Oblíbenou hru Antonína Dvořáka se zájemci naučí během karetního večera v pátek 14. …
Zimní radovánky v Dobříši: Stadion otevřel své brány
Bruslařská a hokejová sezóna na zimním stadionu Dobříš je v plném proudu. Od pátku 7. …
Starosta Konvalinka: Radary nejsou byznys. Ať vláda nechá obcím jejich prostředky
Plán vlády odebrat obcím příjmy z městských radarů vyvolává silné reakce. V Příbrami …
Příbramští hasiči zachránili život tříleté dívce. Patří mezi hrdiny oceněné Cenou hejtmanky
Na Příbramsku rozhodovaly vteřiny. Když se v rybníce začala topit tříletá holčička, …
Krabice od bot: Vánoční radost pro děti v Příbrami i po celé ČR
Sbírka vánočních dárků Krabice od bot, kterou organizuje Diakonie Českobratrské církve …
Den se strážníkem v Příbrami aneb Od ranního přechodu po večerní popíječe
Strážníci nejsou zrovna top hráči na žebříčku oblíbenosti. Mnozí je vnímají jako …
V Pičíně se ve středu k večeru čelně srazil peugeot s traktorem
Oba řidiči vyvázli z nehody bez zranění.
Břitvy i strojky pod dohledem hygieniků. Riziko nákazy? Minimální
Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se letos zaměřila na kontroly barber …
Atraktivní turistické trasy v Brdech: kam vyrazit pěšky
Brdy mají pro pěší turisty nekonečně mnoho inspirativních cest, cestiček a naučných …
TIP NA VÝLET
Zůstat na ulici je blíž, než si myslíte. Odsuzovat nestačí
Bezdomovec. Feťák. Nepřizpůsobivý. Slova, která v běžné řeči zní jako nálepky. Ale za …












