Přijďte provařit další čtvrtek do Gruntu
1. prosince 2016 (17:49)
Ve čtvrtek 8. prosince proběhne v prodejně Náš grunt - Jídlo z radosti den plný dobrého jídla spojený s ukázkou úpravy a přípravy vybraných potravin, které možná i vy oceníte době Vánoc, která je spojena i s jídlem.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Gel místo skalpelu. Nová naděje pro bolavé klouby
Zapomeňte na titanové implantáty, bolestivé rekonvalescence a doživotní medikaci. …
Nová éra pod Svatou Horou: moderně – nadčasově vybavená základka pro dnešní děti
Základní škola pod Svatou Horou slavnostně představila nově zrekonstruované prostory, …
FOTOGALERIE
Bobcat uspořádal první „Kariérní den“ pro žáky z Dobříše
Společnost Doosan Bobcat v listopadu poprvé otevřela dveře svého dobříšského kampusu …
Mezinárodní den boje proti násilí na ženách
Každoročně 25. listopadu připadá Mezinárodní den boje proti násilí na ženách. Jeho …
Strom přání v Knihovně Jana Drdy plní sny dětem z dětských domovů
Předvánoční čas se vyznačuje kromě sváteční nálady a těšení se na společné svátky také …
Poplatek za parkování u supermarketů? V Příbrami zatím ne
Některé prodejny Lidl a Ikea zavedly od listopadu 2025 nová pravidla pro parkování. …
Nemocné děti dostaly Kiwanis panenky. „Dám si ji do postele,“ sdělila malá pacientka
Dětské oddělení Oblastní nemocnice Příbram opět ožilo radostí a smíchem. Členové …
Macíka láká dakarský hattrick, podpisy a vzkazy fanoušků mu dodávají energii
Obhájce prvenství mezi piloty kamionů Martina Macíka láká vítězný hattrick na Rallye …
Arboristé ošetřili dubovou alej u Dolejšího Padrťského rybníka
Jistě si mnozí návštěvnící Brd mohli povšimnout techniky a ruchu v aleji u Dolejšího …
FOTO
Gastro agent: Asia Bistro v Pražské ulici
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme …
FOTO












