Přijďte provařit další čtvrtek do Gruntu
1. prosince 2016 (17:49)
Ve čtvrtek 8. prosince proběhne v prodejně Náš grunt - Jídlo z radosti den plný dobrého jídla spojený s ukázkou úpravy a přípravy vybraných potravin, které možná i vy oceníte době Vánoc, která je spojena i s jídlem.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Nemocnice hlásí rekord v dárcovství krve: Odběrů bylo nejvíce v historii
Nemocnice v letošním roce zaznamenala historicky nejvyšší počet dárcovských odběrů …
Inverze a námraza v Brdech: zimní kouzlo, které nebere konce
Už řadu dní nebo spíše týdnů nejen v našem regionu panovalo nebo panuje inverzní …
FOTO
Aktivní záloha 13. dělostřeleckého pluku prošla nejtěžší prověrkou roku
Září bylo o odbornosti, listopad o taktice. Aktivní záloha (AZ) u 13. dělostřeleckého …
FOTOGALERIE
Vánoční besídka v azylovém domě Příbram přinesla dětem radost a naději
V úterý 16. prosince se v azylovém domě v Příbrami uskutečnila vánoční besídka plná …
Za hranice učebnic: Studenti Gymnázia Karla Čapka poznávali Turecko díky programu Erasmus+
Osm studentů a dva učitelé Gymnázia Karla Čapka v Dobříši absolvovali výměnný pobyt v …
Nemocnost v regionu stoupá, příbramská nemocnice potvrzuje zvýšený zájem o vyšetření
Jak již náš portál pribram.cz informoval v počátku týdne, nemocnost akutních …
Nový model Příbrami: budoucí Eiffelovka?
Nový výtvarný prvek v Březnické ulici vzbudil (ne)očekávanou debatu. Radnice …
Kultura
Osečanka přinese koledy i vánoční pohodu na Zahrádku Kavárny v Koleji
Zahrádka kavárny v Koleji se rozezní vánočními koledami. Zahraje a zazpívá Osečanka …
2 tuny stříbra na Březových Horách
Na Březových Horách se chystá stříbrná jízda. Druhý ročník akce 2 tuny stříbra nabídne …
Kultura
Návštěva Hornického muzea Příbram i letos překročila 100 000 lidí
Hornické muzeum Příbram dosáhlo i v tomto roce významného návštěvnického milníku. V …












