Přijďte provařit další čtvrtek do Gruntu
1. prosince 2016 (17:49)
Ve čtvrtek 8. prosince proběhne v prodejně Náš grunt - Jídlo z radosti den plný dobrého jídla spojený s ukázkou úpravy a přípravy vybraných potravin, které možná i vy oceníte době Vánoc, která je spojena i s jídlem.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
V prvním díle této akce si zájemci mohli s profesionálním kuchařem Michalem Řezáčem (Potrefená husa, Pizzeria Coloseum) vyzkoušet přípravu zajímavých receptů, zeptat se na cokoliv ohledně úpravy vybraných potravin a nakonec vše i přímo v prodejně ochutnat. Velký zájem byl o úpravu vyzrálého hovězího masa, které bylo možno porovnat v různých fázích zrání a o úpravu moderních potravin. „Akce byla opravdu povedená, ale vzhledem k tomu, že šlo o první podobnou zkušenost, tak je i co zlepšovat. To chceme udělat právě nyní,“ řekla majitelka obchodu Iveta Švejdová.
Protože si všichni netradiční „kulinářskou“ akci pochvalovali, bude se den s názvem Provařený čtvrtek opakovat, a to 8.12. Na programu budou recepty s vánoční tématikou. Spojeny však budou s netradiční přípravou a úpravou, které ponese přízvisko rychlá, úsporná a moderní.
Pokud by měl kdokoli zájem se účastnit přímo vaření, může se zaregistrovat na mailu pribram@nasgrunt.cz nebo na telefonu 607 266 999.
Více o akci ZDE.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Studenti pomáhají Amálce: Přes bariéry s policií podporují bionickou ruku
Studenti z Příbramska se opět zapojili do sportovně charitativní akce „Přes bariéry s …
Příbram se chystá na Vánoce. Stromy už stojí, kluziště se chladí — a něco zůstává pod pokličkou
Vánoční výzdoba v Příbrami letos nesází jen na osvědčené motivy. Přibude kluziště, …
Předadventní pečení na Dole Řimbaba: poslední letošní oheň v barokní peci
V sobotu 22. listopadu se na odvalu Dolu Řimbaba v Bohutíně naposledy v tomto roce …
Konečně doma! Kocouři zkrotili Duklu a slaví první domácí výhru
Po sérii těžkých zápasů to konečně přišlo. VK TROX Příbram v sedmém kole extraligy …
Bezpečněji pěšky: Pičín investuje do nových chodníků
V obci aktuálně dokončují stavební práce u fary v centru vsi, další chodník povede v …
Ubytovny u Čertova pahorku se mají proměnit v bezbariérové bydlení pro seniory. Město jedná se Stavusem
Ubytovny v ulici Pod Čertovým pahorkem patří k dlouhodobě diskutovaným problémům v …
Hasiči museli z hořící dílny vynášet propanbutanové lahve
Oheň zachvátil v sobotu odpoledne dílnu v Nové Vsi pod Pleší. Na místě zasahovalo …
Věznice Příbram pomáhá dětem vyhrát včas: nový projekt varuje před nebezpečím hazardu
Věznice Příbram se zapojila do nově vznikajícího preventivního projektu Policie ČR a …
Listopad v Památníku Vojna: divadelní víkend a Den boje za svobodu a demokracii
Historie, vzpomínky a umění se v polovině listopadu propojí v Památníku Vojna …
Podbrdské muzeum oslaví 15 let od založení
Během slavnostní akce v sobotu 15. listopadu čeká návštěvníky kulturní program, …












