Nový projekt: Staňte se i vy GASTRO AGENTEM
2. července 2016 (09:15)
Již toto pondělí spouští portál pribram.cz nový projekt, který si klade za cíl zlepšení orientace v nabídkách stravovacích zařízení v Příbrami a okolí. Každý týden bude vyhlášeno nové jídlo, jehož varianty z příbramských restaurací vám za pomocí našich Gastro Agentů představíme. V pondělí se dozvíte, jak si kuchaři poradili s legendárním „smažákem“. Kromě fotografií jídla se s vámi podělíme o své dojmy z restaurace, obsluhy a především samotné chuti. První díl obstaral náš tým vlastními silami, ale pevně věříme, že již od příště nám pomůžete.
Jak to celé bude fungovat?
Na Facebooku je vytvořena nová stránka Gastro Agent Pribram.cz, ve které uvítáme všechny, kteří se budou chtít stát našimi recenzenty. Každou neděli vyhlásíme jeden pokrm, který společně s vámi budeme v týdnu hodnotit v různých restauracích na Příbramsku. Jídlo pak stačí vyfotografovat pomocí mobilního telefonu a prostřednictvím e-mailu nebo výše zmíněné stránky na Facebooku zaslat k nám do redakce. K fotografii připojíte cenu a váš stručný dojem. O vaše zkušenosti se následující pondělí podělíme se všemi čtenáři na portále pribram.cz.
Co dále?
V první fázi bude vaší odměnou pouze dobrý pocit z právě snědeného jídla a to, že si vaše hodnocení přečtou stovky čtenářů. Rádi bychom pro pravidelné hodnotitele v budoucnu připravili soutěže nebo jiné zajímavé výhody. Plánujeme také recenze příbramských restaurací a zajímavé rozhovory ze světa příbramské gastronomie.
Jak to celé bude fungovat?
Na Facebooku je vytvořena nová stránka Gastro Agent Pribram.cz, ve které uvítáme všechny, kteří se budou chtít stát našimi recenzenty. Každou neděli vyhlásíme jeden pokrm, který společně s vámi budeme v týdnu hodnotit v různých restauracích na Příbramsku. Jídlo pak stačí vyfotografovat pomocí mobilního telefonu a prostřednictvím e-mailu nebo výše zmíněné stránky na Facebooku zaslat k nám do redakce. K fotografii připojíte cenu a váš stručný dojem. O vaše zkušenosti se následující pondělí podělíme se všemi čtenáři na portále pribram.cz.
Co dále?
V první fázi bude vaší odměnou pouze dobrý pocit z právě snědeného jídla a to, že si vaše hodnocení přečtou stovky čtenářů. Rádi bychom pro pravidelné hodnotitele v budoucnu připravili soutěže nebo jiné zajímavé výhody. Plánujeme také recenze příbramských restaurací a zajímavé rozhovory ze světa příbramské gastronomie.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: redakce pribram.cz
Další články
Do Česka dorazily první výrazné projevy zimy: studená fronta přinesla sníh, mráz i náledí
Do České republiky zamířila už v pondělí výrazná studená fronta, která přinesla první …
Gertrudy pořádají MODES ROBES 9. Pomoc zvířatům skrz módu
Devátý ročník charitativního bazaru MODES ROBES se uskuteční v sobotu 22. listopadu v …
FOTOGALERIE
Vánoční MINT Market v Příbrami: místo, kde najdete originální dárky od českých tvůrců
Vánoční nákupy začínají letos v Příbrami už v sobotu 22. listopadu. Estrádní sál v …
Houpák zarůstá a stín nesvědčí vřesům
Každý, kdo si oblíbil vrchol Houpák v CHKO Brdy, kde se rozkládala bývalá cílová …
V pátek se otevře vánoční kluziště v Příbrami
Novinkou letošní zimní sezony v Příbrami je vánoční kluziště na náměstí 17. listopadu. …
Dánsko omezuje dětem přístup na sociální sítě. Mělo by se přidat i Česko?
Dánská vláda představila návrh, který výrazně omezí přístup dětí na sociální sítě. …
Monínec zahájil lyžařskou sezonu rekordně brzy
Na první lyžování sezony v sobotu 15. listopadu večer na sjezdovku na Monínci u …
Armáda díky podepsaným memorandům rozšíří spolupráci s dalšími městy
Ve středu 12. listopadu byla podepsána další tři memoranda o spolupráci mezi …
FOTO
Gastro agent: Maya’s
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme …
FOTOGALERIE
Nutrie v Sedlčanech: roztomilé vetřelkyně, které ničí přírodu. Proč je nekrmit?
Na první pohled působí jako přítulní vodní hlodavci, kterým by člověk nejradši hodil …





