Nejen na svačinu do nového bistra firmy ZEMAN maso-uzeniny
PR
9. července 2018 (08:21)
Podniková prodejna ZEMAN maso-uzeniny v areálu příbramské masny pro své zákazníky rozšířila nabídku z teplého pultu.
Zákazníci si každý den mohou pochutnat na teplé polévce a vybrat si z několika druhů pokrmů, které jsou pečené přímo na prodejně. Mimo jiné zde najdete pečenou sekanou se sýrem či špekem, která získala prestižní ocenění Česká chuťovka 2016 nebo tradiční pečená kuřata či výborná marinovaná pečená masa, která jsou připravována francouzskou metodou sous-vide, zůstávají tak velice křehká a šťavnatá.
Pro ty, kteří se chtějí zastavit třeba pro svačinu s sebou, jsou každodenně připravené čerstvé obložené vaječné smaženky, máslové bagety či obložné housky.
Pomyslnou třešničkou na dortu je pak výjimečná nabídka menu v kombinaci koblihy a kávy z čerstvě umletých kávových zrnek za symbolických 10 Kč.
Tato nabídka teplého pultu je připravena nejen pro ty, kteří se chtějí zastavit na snídani, otevřeno je totiž již od 6 hodin, ale i svačinu či oběd.
Nabídka je i pro ty, kteří nemají času nazbyt a chtějí si v pohodlí domova pochutnat třeba na vydatné večeři, protože balení sebou je samozřejmostí. Stejnou samozřejmostí je i možnost snadného parkování přímo před prodejnou a bistrem.
Takže pokud ještě nevíte kam příště na snídani, svačinu, oběd nebo odkud si přivézt něco dobrého domů, zavítejte do nového bistra podnikové prodejny firmy ZEMAN maso-uzeniny v areálu příbramské masny v Jinecké ulici.
Zákazníci si každý den mohou pochutnat na teplé polévce a vybrat si z několika druhů pokrmů, které jsou pečené přímo na prodejně. Mimo jiné zde najdete pečenou sekanou se sýrem či špekem, která získala prestižní ocenění Česká chuťovka 2016 nebo tradiční pečená kuřata či výborná marinovaná pečená masa, která jsou připravována francouzskou metodou sous-vide, zůstávají tak velice křehká a šťavnatá.
Pro ty, kteří se chtějí zastavit třeba pro svačinu s sebou, jsou každodenně připravené čerstvé obložené vaječné smaženky, máslové bagety či obložné housky.
Pomyslnou třešničkou na dortu je pak výjimečná nabídka menu v kombinaci koblihy a kávy z čerstvě umletých kávových zrnek za symbolických 10 Kč.
Tato nabídka teplého pultu je připravena nejen pro ty, kteří se chtějí zastavit na snídani, otevřeno je totiž již od 6 hodin, ale i svačinu či oběd.
Nabídka je i pro ty, kteří nemají času nazbyt a chtějí si v pohodlí domova pochutnat třeba na vydatné večeři, protože balení sebou je samozřejmostí. Stejnou samozřejmostí je i možnost snadného parkování přímo před prodejnou a bistrem.
Takže pokud ještě nevíte kam příště na snídani, svačinu, oběd nebo odkud si přivézt něco dobrého domů, zavítejte do nového bistra podnikové prodejny firmy ZEMAN maso-uzeniny v areálu příbramské masny v Jinecké ulici.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR
Další články
Pacific Crest Trail: Ema Albrechtová vypráví v Příbrami o cestě z Mexika do Kanady
Jaké to je projít pěšky legendární trasu Pacific Crest Trail? O tom bude ve čtvrtek …
Do Česka dorazily první výrazné projevy zimy: studená fronta přinesla sníh, mráz i náledí
Do České republiky zamířila už v pondělí výrazná studená fronta, která přinesla první …
Gertrudy pořádají MODES ROBES 9. Pomoc zvířatům skrz módu
Devátý ročník charitativního bazaru MODES ROBES se uskuteční v sobotu 22. listopadu v …
FOTOGALERIE
Vánoční MINT Market v Příbrami: místo, kde najdete originální dárky od českých tvůrců
Vánoční nákupy začínají letos v Příbrami už v sobotu 22. listopadu. Estrádní sál v …
Houpák zarůstá a stín nesvědčí vřesům
Každý, kdo si oblíbil vrchol Houpák v CHKO Brdy, kde se rozkládala bývalá cílová …
V pátek se otevře vánoční kluziště v Příbrami
Novinkou letošní zimní sezony v Příbrami je vánoční kluziště na náměstí 17. listopadu. …
Dánsko omezuje dětem přístup na sociální sítě. Mělo by se přidat i Česko?
Dánská vláda představila návrh, který výrazně omezí přístup dětí na sociální sítě. …
Monínec zahájil lyžařskou sezonu rekordně brzy
Na první lyžování sezony v sobotu 15. listopadu večer na sjezdovku na Monínci u …
Armáda díky podepsaným memorandům rozšíří spolupráci s dalšími městy
Ve středu 12. listopadu byla podepsána další tři memoranda o spolupráci mezi …
FOTO
Gastro agent: Maya’s
Fast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme …
FOTOGALERIE





