Kuchyňské potřeby na náměstí 17. listopadu v Příbrami.
Komerční sdělení
26. března 2017 (16:04)
Řešíte kompletní vybavení Vaší kuchyně, nebo jen máte chuť něčím novým svůj stávající kuchyňský „arzenál“ doplnit? Tradiční, ale i ojedinělý sortiment, který běžně neseženete? Zde jste na správném místě! Jsme tady pro Vás už od roku 2004. Kuchyňské potřeby na náměstí 17. listopadu v Příbrami.
Prostory naší prodejny nabízí přes 15000 produktů a uspokojí tak gurmány, kteří rádi sami vytváří gastronomické zážitky ve své kuchyni.
Pomocníky k vaření, pečení a doplňkové kousky pro domácnost, či volný čas, Vás potěší nejen designem, ale hlavně kvalitou. Převažuje zde značka TESCOMA, přesto i jiní kvalitní výrobci našli v regálech své místo. Věrnostní slevové kartičky TESCOMA jsou u nás k dispozici a můžou se využít kdekoliv po republice.
To, že to myslíme s Vámi vážně dokazuje nejen logicky umístění zboží v prodejně, ale hlavně personál, který si Vás všimne už při příchodu a je připraven vás provést po prodejně a poradit s vaším nákupem. Pro ty nejnáročnější jsme schopni do 3 dnů zajistit zboží vybrané z katalogu.
Velikonoce jsou přede dveřmi a my vás chceme soutěží potěšit formou na beránka, se kterou bude pečení zábavou. Tuto formu nebudete muset vymazávat ani vysypávat moukou a beránka vyklopíte po upečení i s ouškama.
Prostory naší prodejny nabízí přes 15000 produktů a uspokojí tak gurmány, kteří rádi sami vytváří gastronomické zážitky ve své kuchyni.
Pomocníky k vaření, pečení a doplňkové kousky pro domácnost, či volný čas, Vás potěší nejen designem, ale hlavně kvalitou. Převažuje zde značka TESCOMA, přesto i jiní kvalitní výrobci našli v regálech své místo. Věrnostní slevové kartičky TESCOMA jsou u nás k dispozici a můžou se využít kdekoliv po republice.
To, že to myslíme s Vámi vážně dokazuje nejen logicky umístění zboží v prodejně, ale hlavně personál, který si Vás všimne už při příchodu a je připraven vás provést po prodejně a poradit s vaším nákupem. Pro ty nejnáročnější jsme schopni do 3 dnů zajistit zboží vybrané z katalogu.
Velikonoce jsou přede dveřmi a my vás chceme soutěží potěšit formou na beránka, se kterou bude pečení zábavou. Tuto formu nebudete muset vymazávat ani vysypávat moukou a beránka vyklopíte po upečení i s ouškama.
Soutěžní otázka je jednoduchá.
Za 14 dní vylosuje zpravodajský portál pribram.cz pět z vás, kteří získají pečící formu velikonočního beránka z úvodní fotografie.
Připravili jsme v následujících týdnech na www.pribram.cz sérii soutěží o hodnotné ceny a forma velikonočního beránka startuje jako první.
Jistě máte své osvědčené recepty. Máme pro Vás tip na našeho oblíbeného:
ingredience:
50 g rozinky
4 ks vejce
2 lžíce kandované ovoce
1 balíček vanilkový cukr
1 balíček prášek do pečiva
200 g máslo
1 lžíce sekané ořechy
50 g hořká čokoláda
200 g cukr krupice
250 ml mléko
postup:
Změklé máslo utřeme s cukrem i vanilkovým cukrem do pěny. Postupně přimícháváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vejce. Nakonec přimícháme mléko. Hmotu vymícháme na hladké těsto.
Nakonec do těsta nasypeme ořechy, rozinky, kandované ovoce, citronovou kůru a kousky čokolády. Těsto dobře promícháme a nalijeme do vymazané a vysypané formy.
Beránka vložíme do rozehřáté trouby a pečeme asi 60 minut na 160 °C.
Upečeného beránka vyklopíme z formy, necháme vychladnout a posypeme cukrem. Očička a čumáček nakreslíme rozehřátou čokoládou.
Připravili jsme v následujících týdnech na www.pribram.cz sérii soutěží o hodnotné ceny a forma velikonočního beránka startuje jako první.
Jistě máte své osvědčené recepty. Máme pro Vás tip na našeho oblíbeného:
BISKUPSKÝ BERÁNEK
ingredience:
50 g rozinky
4 ks vejce
2 lžíce kandované ovoce
1 balíček vanilkový cukr
1 balíček prášek do pečiva
200 g máslo
1 lžíce sekané ořechy
50 g hořká čokoláda
200 g cukr krupice
250 ml mléko
postup:
Změklé máslo utřeme s cukrem i vanilkovým cukrem do pěny. Postupně přimícháváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vejce. Nakonec přimícháme mléko. Hmotu vymícháme na hladké těsto.
Nakonec do těsta nasypeme ořechy, rozinky, kandované ovoce, citronovou kůru a kousky čokolády. Těsto dobře promícháme a nalijeme do vymazané a vysypané formy.
Beránka vložíme do rozehřáté trouby a pečeme asi 60 minut na 160 °C.
Upečeného beránka vyklopíme z formy, necháme vychladnout a posypeme cukrem. Očička a čumáček nakreslíme rozehřátou čokoládou.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: Komerční sdělení
autor: Komerční sdělení
Další články
Frankfurt Fall Open Championship: Dvojí medaile pro Michala Krejčího z jednoho z nejtěžších turnajů sezóny
O víkendu 18. a 19.října se ve Frankfurtu konal další turnaj série Jiujitsu German …
Na údržbu D4 mezi Příbramí a Pískem je připraveno 2000 tun soli a šest sypačů
Na zimní údržbu nového úseku dálnice D4 mezi Příbramí a Pískem je připraveno 2000 tun …
Připravte svá včelstva na jaro: odborná přednáška pro každého včelaře
Včelaři všech zkušeností jsou zváni na odbornou přednášku o chovu zdravých a silných …
Día de Muertos poprvé v Příbrami
Každá kultura má své zvyky. Zatímco u nás si zemřelé připomínáme v klidu a tichu při …
Rybáři do Sadoňského rybníka vysadili rybí obry. Mezi nimi je i vzácný albín
Rybáři z Rožmitálu pod Třemšínem vypustili do chovného rybníka Sadoňský několik …
Parkovací dům v Milínské se rozplynul. Investor odstoupil
Z plánovaného parkovacího domu v Milínské ulici se stává minulost. Společnost LDM …
Dušičky v bezpečí: Policie varuje před kapsáři a zloději
Je tady období, kdy lidé po celé zemi míří na hřbitovy, aby si připomněli své blízké. …
Povodí Vltavy opět podalo pomocnou ruku hasičům z Příbrami
Už jedenáctým rokem pokračuje úspěšná spolupráce mezi Hasičským záchranným sborem …
Výlov Musíku přilákal spousty lidí nejen na tradiční podívanou, ale i rybí speciality
V úterý 28. října začal dvoudenní výlov rybníku Musík u Dublovic. Rybáři dokončí výlov …
FOTOGALERIE
Martin Kadlec: Hasič, který dobývá pódia kulturistiky
Profesionální hasič z Podlesí skloubil náročné povolání s vrcholovým sportem a přivezl …









