15. 12. svátek má Radana




Gastro agent hodnotí: Dnes vaří redakce

31. prosince 2016   (14:09)
Gastro agent hodnotí: Dnes vaří redakce
foto: pribram.cz

Hodnocení je vyloženě objektivní a plně se shoduje s názory redakce.


S naší rubrikou se dnes nepodíváme do restauračních zařízení, ale do kuchyní našeho redakčního týmu. Některé z kuchyní jsou uklizené a čisté jak z reklamního letáku, někde není sporák vidět pod nánosem nepořádku a v některé kuchyni ani žádný není. Přesto se s vámi podělíme o nejlepší jídla, které dokážeme my (naše partnerky nebo manželky) připravit.

Pokud by vás některý z receptů opravdu zaujal, neváhejte nás kontaktovat. Je možné, že po nějakém adekvátním vyrovnání a podpisu smlouvy o mlčenlivosti, by bylo možné recepty prozradit. Zatím tak nezbude než věřit našemu hodnocení.
S naší rubrikou se dnes nepodíváme do …
foto: pribram.cz

První, co jsme připravili je chléb s máslem (1,50 Kč). Nejprve musíme ocenit mistrně provedený a perfektně rovný řez. Krajíc chleba se pak velmi dobře vkládá do úst a umožňuje rovnoměrné namazání. Chléb byl velmi jemný a nadýchaný, pravé živočišné máslo mu dodalo nezaměnitelnou chuť. Velmi kladně hodnotím ideální poměr mezi tloušťkou krajíce a množstvím namazaného másla. Zkrátka bez chyby.
První, co jsme připravili je chléb s máslem …
foto: pribram.cz
Předkrm máme za sebou. Jakou budeme servírovat polévku? No samozřejmě čínskou, ale s kuřecí příchutí (7 Kč). Polévka měla dostatečně silnou a umělou chuť, kterou vylepšovala špetka glutamanu. Nudlí bylo dostatek a byly uvařené tak akorát. Velmi jsme ocenili, že druhým pytlíčkem v balení si sami můžeme regulovat, jak mastná má polévka být. Velmi jsme si pochutnali a těšíme se, až si jí uvaříme znovu.
Předkrm máme za sebou. Jakou budeme servírovat …
foto: pribram.cz
Jako hlavní chod budeme servírovat párek s chlebem (18 Kč). Má to hned několik důvodů. Dá se jíst i studený a hlavně můžeme zužitkovat chléb, který nám zbyl od předkrmu. Chuť párků byla fantastická, masokombinátu se podařilo do směsi namlít ideální množství masových zbytků a separátů a překrýt to správně zvoleným kořením. Ve spojení právě s chlebem a plnotučnou hořčicí je zážitek prakticky dokonalý.
Jako hlavní chod budeme servírovat párek s …
foto: pribram.cz

No a zbývá dezert. Protože za předchozí jídla už jsme utratili mnoho peněz a strávili hodně času s jejich přípravou, zvolili jsme jako dezert kostkový cukr (1 Kč). Nemusíte ho už nijak porcovat, je dostatečně sladký a hlavně levný. Navíc ho můžete ozvláštnit tím, že kostky cukru můžete namáčet do sirupů různých příchutí. Velmi nás zaujala výrazná chuť sladkého, která v tomto případě není přetlačena ničím jiným. I u dezertu jsme byli spokojeni.

Jak tedy dnes hodnotit? Prostředí možná není vždy ideálně čisté ani pohledné, vše ale dorovnává příjemnou a pohodovou atmosférou u našich redaktorů. Všechna jídla nám velmi chutnala, byla rychlá a hlavně levná, proto poprvé v historii této rubriky musíme ohodnotit maximálním počtem 10/10.

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: Gastro Agent








Další články

Fantova louka jako test radnice. Lednová Rada města rozhodne o stavební uzávěře Fantova louka jako test radnice. Lednová Rada města rozhodne o stavební uzávěře Fantova louka patří už delší dobu k nejdiskutovanějším tématům v Příbrami. Rozhodnutí … V dobříšské školy byl nahlášen bombový útok. Policie objekt prověřila s negativním výsledkem V dobříšské školy byl nahlášen bombový útok. Policie objekt prověřila s negativním výsledkem V pondělí ráno byla za asistence policie evakuována budova 2. Základní školy Dobříš. … AKTUALIZOVÁNO Vánoční charitativní jarmark Doosan Bobcat v Dobříši: Třetí ročník podpořil místní neziskové organizace i školy Vánoční charitativní jarmark Doosan Bobcat v Dobříši: Třetí ročník podpořil místní neziskové organizace i školy Dobříšský kampus Doosan Bobcat EMEA už potřetí ožil sváteční atmosférou i dobrými … Černé skládky v Příbrami: proč město platí navíc, když máme sběrný dvůr zdarma Černé skládky v Příbrami: proč město platí navíc, když máme sběrný dvůr zdarma Odložené matrace u kontejnerů, hromady odpadu v přírodě. Černé skládky nejsou jen … FOTOGALERIE V Mixově ulici se čelně střetly dva osobáky V Mixově ulici se čelně střetly dva osobáky Tenhle víkend se stala řada nehod v regionu. Mezi jinými i ta následující v Mixově … Řidiči pozor! Semafory v křižovatce u Asie jsou stále mimo provoz Řidiči pozor! Semafory v křižovatce u Asie jsou stále mimo provoz Dopravní nehoda před pár dny vyřadila z provozu semafory v křizovatce ulic Žežická, … Petr Brandl: Podobizna horního úředníka po třech stoletích dostává jméno Johann Franz Lauer Petr Brandl: Podobizna horního úředníka po třech stoletích dostává jméno Johann Franz Lauer Po třech stoletích pravděpodobně známe jméno muže z Brandlova obrazu Podobizna horního … Prodejci vánočních kaprů mají nejvyšší čas nahlásit prodejní místa Prodejci vánočních kaprů mají nejvyšší čas nahlásit prodejní místa Státní veterinární správa (SVS) připomíná prodejcům vánočních kaprů jejich povinnost … Řidič nezvládl jízdu a ve vysoké rychlosti vylétl z vozovky Řidič nezvládl jízdu a ve vysoké rychlosti vylétl z vozovky V obci Oseč u Obecnice v sobotu večer zasahovaly všechny složky integrovaného … FOTO
Energo Příbram zvýší cenu tepla o 9 % Energo Příbram zvýší cenu tepla o 9 % Společnost Energo Příbram oznámila, že od 1. ledna 2026 dojde k navýšení cen tepelné …
Kodex redakce Soutěže Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Příbram Média s.r.o.
Na Flusárně 168
261 01 Příbram III

IČ: 21829021
DIČ: CZ21829021
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 407087.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Příbram Média s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Příbram Média s.r.o. zakázáno.
2014 - 2025 © Příbram Média s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies