28. 3. svátek má Soňa
Nobelia




Hostem dnešního on-line chatu je Zdeněk Havrančík z ODS Příbram

CHAT
3. září 2018   (12:00)
Hostem dnešního on-line chatu je Zdeněk Havrančík z ODS Příbram
foto: a

Tentokrát na vaše dotazy on-line odpovídá předseda příbramské ODS. Své otázky mu můžete pokládat i během chatu.



Zdeněk Havrančík se narodil 29. srpna 1969 v Novém Městě na Moravě. Je ženatý, má tři děti a jednu vnučku. Vystudoval střední odbornou školu elektrotechnickou v Hluboké nad Vltavou. Od roku 2006 soukromě podniká ve stavebnictví, zpočátku jako živnostník, dnes je spolumajitelem malé stavební společnosti. Je předsedou místního sdružení ODS Příbram. Ve svém městě je členem Finančního výboru Zastupitelstva města. V letošním roce byl zvolen členskou základnou jako lídr ke komunálním volbám ve městě Příbram

V politice chce zejména uplatnit zkušenosti získané v podnikatelském prostředí v oblasti regionálního rozvoje a podpory podnikání. Již mnoho let také spolupořádá country-folkový festival Muzika Příbram. Dále je aktivním členem Cechu příbramských horníků a hutníků. Mezi jeho záliby patří knihy, kultura, hudba, historie, příroda a turistika.

On-line chat probíhá dnes od 12 hodin.

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: Info a
autor: mip



Osobnost odpovídala na dotazy (on-line).

ODSka je v Příbrami z minulé doby dost provařená. V případě, že byste dostali potřebné hlasy k mandátu, která jiná politická strana by byla možným spojencem?
08. 08. 2018 (09:23:32)   

Za naše spojence považujeme bez rozdílu všechny, kteří ctí, respektují a uskutečňují v praxi všechny zásady demokracie a využívají pouze její mechanismy a postupy, odmítají anarchii, chaos, a svévoli a brání totalitě a totalitním praktikám. Na úrovni našeho města pak budeme rádi spolupracovat s každým, o němž se přesvědčíme, že mu skutečně jde, tak jako nám o lepší budoucnost, prospěch a prosperitu našeho města jako celku i většiny obyvatel. 

Ztráta času tohle číst. To je osobnost? Tak možná ve ctyrce hospode.
08. 08. 2018 (10:07:01)   

Jednoduchá pomoc- tak to nečtěte.

Dobrý den, co si myslíte o rekonstrukci aquaparku v Příbrami. Byl byste jako radní pro? Co byste v Příbrami podporoval v případě zvolení? Jake jsou Vaše priority (pracovní)? Děkuji za názor Helena P.
08. 08. 2018 (12:49:58)   

Jako ODS nepodpoříme megalomanskou rekonstrukci aquaparku za třistamiliónů, ale podpoříme rozumnou generální rekonstrukci stávajícího aquaparku, včetně výstavby parkovacího domu u aquaparku.Já podpořím řešení závažných problémů- např.dopravní infrastruktury, hospodářské situace města, priority jeho rozvoje, zaměstnanost, zdravé a inspirující podnikatelské prostředí, kulturu, vzdělání, bezpečnost a sociální a zdravotní péči.

Nebojíte se, že křeslo v zastupitelstvu dostane Fuksa, který vás přeskočí? Lidé pomalu zapomínají, co se tu kdysi dělo.
08. 08. 2018 (13:07:46)   

Za sebe -a věřím,že i za své kolegyně a kolegy na kandidátce-mohu říct, že naší jednoznačnou prioritou je prosperita Příbrami a vůbec se proto nezabývám otázkou, zda mne někdo z naší kandidátky ve volbách přeskočí.

mott:voláme urgentně o pomoc....zrušte strany TOP 09. ODS a KDÚ ČSL, které nám bezmyšlenkovitě a plánovitě přes církevní restituce, pomocí podplacených soudců, kradou stát a navádí občany k válce. Jak se na tom múžete aktivně podílet občane :((
08. 08. 2018 (17:25:07)   

Není to žádná otázka, ale pouhý nesmyslný a dokonce i lživý křik takových, s nimiž bychom skutečně nemohli nalézt společnou řeč.

Pane Havrančík, v případě že se dostanete do zastupitelstva, nebude střet zájmů pracovat s vaší firmou pro město?
10. 08. 2018 (09:52:23)   

Moje firma podniká samozřejmě i ve městě a doufám, že práce, kterou zde odvádí, jde k dobru nejen toho, kdo si ji objednal, ale de facto i celého města.Na to ovšem jako nějaký střet zájmů nenahlížím.Pokud v budoucnu nastane střet zájmů, jsou zde standartní mechanismy, jak jej řešit.

Dobrý den, viděla jsem několik reportáží s Vámi. Máte vážnou vadu řeči nebo jste nonstop pod parou? Jak v případě mandátu chcete mluvit za město?
16. 08. 2018 (16:02:26)   

Dobrý den. I v současném zastupitelstvu města je několik osob, které za celé čtyři roky svého mandátu nepromluvily ani slovo- ani za město, ani za své voliče, a jsou to dokonce i zastupitelé koaliční. Takový přístup k mandátu považuji za mnohem horší, než vystoupení osoby s vadou řeči,pokud je v zájmu jejich voličů a města. Určitě nechci takové zástupce voličů následovat a jsem přesvědčen o tom, že má vystoupení budou nejen věcná, ale i dostatečně srozumitelná.

Co si myslíte o hrdinství našich padlých vojáků v Afghánistánu? Byli to profesionálové, byli v práci. A co o řidič kamionu, který jel přes most v Janově v Itálii? Také byl v práci. Jemu ale naše republika nic nedá, dopravit domu se musí že své pojistky. Včem je ta situace jiná?
17. 08. 2018 (22:23:34)   

Mohu posloužit pouze svým soukromým názorem. Skutečně tu vidím poměrně zásadní rozdíl.Řidiič kamiónu pracuje sám pro sebe a svoji rodinu a pro svoji firmu, která jej zaměstnává.Je věcí jeho zaměstnavatele jak se postaví k jeho neštěstí, k němuž došlo v souvislosti s výkonem jeho práce. Zaměstnavatelem vojáka naší armády je stát a tím de facto všichni jeho občané. Ten voják nás také reprezentuje a ať se to někomu třeba nelíbí, i na zahraniční misi chrání zájmy většiny občanů této země. Osobně velmi dobře rozumím a chápu, že společnost chce i tímto způsobem dát najevo vděčnost těm, kteří při hájení zájmů položili svůj život.

ODS se prezentuje jako strana, která podporuje podnikání. V Příbrami ale podnikatelé mnoho pracovních míst nenabízejí, když denně musí stovky, možná tisíce lidí, cestovat za prací do Prahy i jinam. Chcete nějak podpořit místní podnikatele, aby těch pracovních příležitostí v Příbrami bylo podstatně víc? A pokud ano, tak jak? Děkuji.
18. 08. 2018 (07:36:13)   

Podnikatele v Příbrami bychom chtěli podpořit velmi konkrétními kroky v oblasti administrativy,propagace,provozováním informačního a rezervačního systému a dodat jim odvahu a také jistotu, že město nenechá na holičkách tehdy, když bude v jeho silách jim pomoci.

Dobrý den, v případě Vašeho zvolení na radnici, v v jakém projektu byste rád pokračoval? Co podle Vás současné vedení udělalo dobře a je potřeba "dotáhnout"? Děkuji Kateřina B.
23. 08. 2018 (16:36:18)   

Pokračoval bych v podpoře podnikání a v podpoře turismu, v podpoře vytváření nových pracovních míst ve městě, v řešení dopravní situace a ve zlepšování životního standartu obyvatel Příbrami. Vlastně vše, co již současné vedení města pojmenovalo a identifikovalo.Je dobře, že to identifikováno bylo.Nyní bude třeba to taky řešit, protože k tomu jsme se zatím, bohužel, dostali jen částečně.

Pane Havrančíku, ODS už v Příbrami vládla, a jak tu někdo přede mnou napsal, provařila se. Kde berete tu odvahu, nebo dokonce drzost, nám znovu nabízet „dobrodiní“ vaší vlády?
31. 08. 2018 (07:25:08)   

Pro mě je pravicová orientace ODS, zdůrazňující svobodu, ale i odpovědnost jednotlivce a v podpoře soukromého podnikání sympatická a blízká a jsem přesvědčen, že tyto myšlenky stojí za to podporovata prosazovat.A budu ještě otevřenější. Domnívám se, že v době, kdy ODS v Příbrami skutečně vládla, nebylo to pro město, až na některé excesy, zdaleka tak zlé, přesto, že se potýkalo s velikými problémy.I zde jsme se však poučili, stejně jako na celostátní úrovni. Souhlasím s Vámi v jednom-skutečně mám tu odvahu, ale ujišťuji vás,že to v žádném případě není drzost. Přeji hezký den. 

Přečetla jsem si váš článek v Periskopu ze 17.9. Je to moc hezké, ale – jak chcete tedy konkrétně řešit zaměstnanost v Příbrami? O tom se hodně rozepisovalo před minulými volbami ANO, ale kdyby neskončila krize, měli bychom tu těch 13% nezaměstnaných stále. Neudělalo se pro řešení zaměstnanosti ve městě nic. Podle všeho se tempo růstu naší ekonomiky dramaticky zabrzdilo, možná, že je přede dveřmi krize další. Můžeme se opět těšit na těch 12-14% nezaměstnaných v Příbrami? Co proti tomu uděláte?
02. 09. 2018 (11:39:47)   

Město samo může zajistit přímo jen velmi omezený počet nových pracovních míst. Vlastně jen na městkém úřadě a v organizacích řízených městem. Větší možnosti má samozřejmě soukromá sféra-podnikatelé a živnostníci.Město může podnikání a tím i nabídku nových pracovních příležitostí, významně podpořit. Myslím, že v tomto ohledu zůstává Příbram hodně dlužna- a k vlastní škodě.

Dobrý den, pane Havrančíku, bude vaše strana pokračovat v započatých akcích města a jaké další plánujete?
02. 09. 2018 (11:47:12)   

Dobrý den.Naše strana bude moci zasahovat do dění ve městě jen tehdy, pokud její kandidáti dostanou od voličů mandát.Určitě budeme například pokračovat v revitalizaci Nového rybníka, v budování nových parkovacích ploch a budeme podporovat výstavbu jihovýchodního obchvatu v celém rozsahu.Plánujeme například revitalizaci prostoru u obchodního domu Global, rekonstrukci malé scény Divadla A. Dvořáka
 

Jak se divate na soucasnou situaci kolem obchvatu mesta? Myslite, ze Pribrami pomuze? A co si myslite o podminkach pro pronajem Junior klubu?
03. 09. 2018 (09:50:01)   

Jsem přesvědčen, že JVO Příbrami pomůže. Ale jen tehdy, pokud bude fungovat celý a nikoli jen jeho část. Na druhou stranu však nebude ani obchvat, ani v celém svém rozsahu, samospásný. To je třeba si uvědomit. Obchvaty kolem měst se budují hlavně za účelem odklonění tranzitní dopravy, ale Příbram není tranzitním městem. Podmínky pro pronájem Junioru, vidím jako nereálné.

Dobrý den,prý jste způsobil ožralý dopravní nehodu?Pokud to je pravda,myslíte to vážně,že chcete být starostou?Dík
03. 09. 2018 (11:03:32)   

Dobrý den. Ano je to pravda,že jsem způsobil dopravní nehodu v době, kdy jsem byl pod vlivem alkoholu. Stalo se to tím, že jsem jel pomoc kamarádovi, který mi zavolal.A já následně při vyhýbání srnce, která mi vběhla do cesty zahnul do stromu. Nebagatelizuji tuto příhodu, ale naštěstí již je za mnou. Nejednalo se ani o úmysl, ale o nedbalost, která mě velmi mrzí.

Zdravím,je pravdou co se povídá,že máte problémm s alkoholem?
03. 09. 2018 (11:05:29)   

Mohu vás ujistit, že problémy s alkoholem nemám. Stejně tak, jako nemám problém ani s lidmi, kteří se jen tak z plezíru snaží druhým škodit. Těm se snažím vyhýbat-jak vidno, vždy to možné není, s tím prvním mne zkušenost naučila opatrnosti.Také zdravím.

Dobrý den,
03. 09. 2018 (11:12:53)   

Dobrý den, způsobil jste v opilosti dopravní nehodu a nemáte řidičský průkaz, budete mít, pokud budete starosta svého řidiče, nebude to rána pro rozpočet města?
03. 09. 2018 (11:14:23)   

Nebude. Budu moci řídit sám.

Jak se Vám díváté na bývalé vyšetřování Ivana Fiksy a Miroslava Peterky? Je pravda, že jste řídil nalitej?
03. 09. 2018 (11:16:40)   

Na to se zeptejte jmenovaných. K ostatnímu jsem se již vyjádřil.

Dobrý den, s kým byste si v případě úspěch dokázal představit sestavení koalice? Děkuji.
03. 09. 2018 (12:03:59)   

Dobrý den. Na to se dá odpověď, až po volbách, kdy bude známo složení zastupitelů.U mě to bude o lidech a ne o stranách.

Dobrej,jak je to s tim alkoholem a nehodou v podnapilem stavu?Je to povest a nebo to tak je?Jestli jo,kolik jste mel promile?
03. 09. 2018 (12:18:44)   

Už jsem odpověděl dostatečně.

Dobrý den, můžete mi prosím odpovědět jaké zásluhy mají všechna předchozí vedení radnice (kde byla ODS součástí) na rekonstrukci Nového rybníka, tak jak o tom stále mluvíte a píšete? Jediné co minulé radnice udělaly, bylo že o rekonstrukci mluvily, ale nekonaly.
03. 09. 2018 (12:33:40)   

Předchozí radnice řešily pro změnu jiné zdejší problémy. Třeba rekonstrukci nám. TGM,nebo napojení D4 od Skalky-na tom je dokonce ODS konkrétně podepsaná.  K revitalizaci Nového rybníka-přípravné podklady dělalo již minulé vedení radnice a ODS její provedení mělo ve volebním programu. Já děkuji současné radnici, za realizaci našeho volebního programu.

Dobrý den. Pane Havrančíku, jak hodnotíte kroky předchozích zastupitelů za ODS, (těch kteří kandidují opět, např. pan Černý) kteří svým hlasováním prodali povolení pro skládku odpadu a pozemky pod skládkou soukromému podnikateli. Město tak přichází o desítky miliónů korun zisku ročně. Peníze kasíruje soukromá firma a naši občané za svoz a ukládání odpadu platí. Budou tímto způsobem pod Vašim vedením pracovat pro blaho našeho města v případě zvolení ? Co myslíte ? Vám osobně držím palce.
03. 09. 2018 (12:37:52)   

k uvedené věci si raději prostuduji příslušné materiály.Než napíši svůj názor. Jinak všeobecně-selhání zastupitelů vždy v konkrétních věcech byla, jsou dnes a obávám se že se jim někteří zastupitelé nevyhnou ani do budoucna.Za nás mohu říci, že jsme si z chyb minula poučení vzali a jsem přesvědčen, že nadále budeme jednat přísně v zájmu města a jeho obyvatel. Děkuji všem za podporu.

To vám na vaší kandidátce nevadí pan Černý který cca dva roky držel na postu svého kamaráda ředitele městských lesů bez maturity?
03. 09. 2018 (12:50:29)   

Pan Černý byl demokraticky zvolen v tajné volbě.ODS má demokraticky zpracované stanovy, které neumožňují jen tak libovolně zasahovat do kandidátek. Respektuji vůli členské základny,i když to vždy nebyla moje volba, která o našich kandidátkách rozhoduje.

Nemáte obavy z pana Peterky, který figuroval v trestní věci čerpání dotace od města?
03. 09. 2018 (13:01:02)   

Vysvětlení této kauzy voličům, nechám na Peterkovi.

Na kandidátce máte pana Chvála. Je to ten samý pan Chvál pro kterého místostarosta Černý prosadil nově vzniklé placené místo jakéhosi manažera pro knihovnu?
03. 09. 2018 (13:09:24)   

Pan Chvál  pracoval v knihovně a není mi známo, že by pro něj kdokoli uměle prosadil speciální místo.

Pane Havrančíku, neměla bych problém vás volit. Mám ale problém, a to velký, s tím jak to v Příbrami vedli vaši lidé po všechna předchozí období. Co s tím?
03. 09. 2018 (13:25:12)   

Děkuji za názor.V komunálních volbách lze volit jednotlivce. Z nových tváří mohu například doporučit ing. Petra Mageru, Mgr.Ivanu Králíčkovou, ing. Romana Závodského, Miroslava Podzimka atd.

Fuksa s Vackem brali pěkný prachy jako předseda a místopředseda dozorčí rady Příbramské teplárny když o ní Příbram přišla. Lidi teď platí drahé teplo nebo si staví za svoje plynovky. Na co nám "dohlídne" Ivan teď?
03. 09. 2018 (13:52:14)   

To určitě není otázka na mně. A myslím, že ani Vy žádnou odpověď nečekáte.

Teplarnu mestu soud sebral v rijnu 1998 uvalenim konkurzu. To ma Fuksa kulaty vyroci od pruseru.
03. 09. 2018 (14:03:32)   

To je otázka?

Vaši předchůdci prodali veškeré pozemky na kterých by se dalo podnikat. A vy píšete že "město může podnikání a tím i nabídku nových pracovních příležitostí významně podpořit." Můj dotaz tedy zní JAK KONKRÉTNĚ?
03. 09. 2018 (14:05:16)   

Například změnou Územního plánu, nebo zpracováním nového.Těch možností je víc.

Plánujete pokračovat např. v revitalizaci Nového rybníka, budování nových parkovacích ploch, rekonstrukci malé scény Divadla A. Dvořáka, atd., atd. Za to vám tleskám, ale mám dotaz: Proč jste s tím nezačali už dřív za vašich vlád?
03. 09. 2018 (14:14:08)   

Nejde všechno najednou. Ostatně-i nyní jsou tu mnohem naléhavější úkoly, než pouhé revitalizace atd.Určitě bychom v nich rádi pokračovali, ale všechno je otázka priorit.

Vojáky sice zaměstnává stát, ale učitelku, kterou její žáci "usikanuji" také.A taky nic nedostane. A reprezentuje možná lépe, než vojáci nebo prezident. P.
03. 09. 2018 (14:20:42)   

To asi bude záležet na úhlu pohledu.

Všichni nyní prosazují, aby se vybudovaly všechny 3 etapy JV obchvatu, přestože výpočet efektivity bez přihlédnutí k dalším faktorům nevychází a není to plně v rukou odborníků. Bude tedy třeba lobovat u ministra dopravy i premiéra, aby se prosadila varianta všech etap. Podobných situací může nastat víc. Jak byste se otázce vztahu k premierovi postavil vy, pokud byste byl starosta? Pokračoval byste v odmítání premiéra nebo byste se v rámci pomoci městu snažil pragmatickky o zlepšení vztahů?
03. 09. 2018 (14:27:32)   

Můj názor na JV obchvat vychází z názoru odborníků. Starosta musí hlavně myslet na blaho města, takže pragmaticky by měl mít s premiérem co nejlepší vztahy.

Pane Havrančíku, rekonstrukcí Náměstí T.G.M. být vámi bych se vůbec nechlubil. Velmi nepovedé dílo. Co jste např. říkal na zasypání historické studny?
03. 09. 2018 (14:59:52)   

Já se tím nechlubím. Také si myslím, že mohlo být provedeno lépe.

Dobrý den. Jsem vaše volička. Zajímá mě, jak nahlíží na ubytovny pod Čerťákem. Šlo by zamezit tomu, aby tam byl v nočních hodinach klid?
03. 09. 2018 (15:18:52)   

Bydlím nedaleko a vím o hlučnosti obyvatel v těchto ubytovnách. Vše co mě napadá již nejspíš město provádí. Já jednoduché řešení nemám, ale budu se ho snažit hledat ve spolupráci s majitelem ubytovny.

Dobry den. Az budete ten starosta, co bude s vasí firmou?
03. 09. 2018 (15:22:12)   

Starostovský post nepředpokládám. Jinak firma má ještě jednoho společníka.

Pane Havrančíku, píšete o přípravných podkladech ODS k revitalizaci Nového rybníka. Matně si vybavuji, že existoval nějaký návrh na odbahnění (to si myslím že se mělo dělat pravidelně) za neskutečně vysokou částku a online dráhu přímo na Nováku a ne mimo něj a to bylo vše. Zřejmě mám tedy neúplné informace. Můžete se se svými spoluobčany podělit o ty přípravné podklady, aby si sami udělali obrázek o tom, kdo má jaké zásluhy?
03. 09. 2018 (15:24:19)   

Děkuji za otázku. Víc se ,ale k tomuto tématu zde vyjadřovat nebudu.

Jaký máte názor na MHD v Příbrami? Když se dostanete na radnici, vypíšete výběrové řízení na nového provozovatele? Dekuji za odpověď
03. 09. 2018 (15:27:06)   

Děkuji za otázku. Kvalita autobusů nic moc, proto budeme prosazovat obnovu autobusového vozového parku (bezbariové a klimatizované).Což může být, ipřes nové výběrové řízení po vypršení současné smlouvy.

Máte nějaký nápad, jak vyčistit vodu na Nováku? Byla jsem tam s dcerou a má mykózu!!!!
03. 09. 2018 (15:30:02)   

Zatím jediné řešení, které není z mojí hlavy a znám. Je jeho zmenšení o třetinu, ale to by asi neprošlo.

Sleduji chat. Je vidno, že máte sociální cítění! Nešlo by pro bezdomovce na Rynečku zrušit omezení ke vstupu po požití alkoholu? Blíží se zima a mám strach, aby se nikomu něco nestalo v souvislosti s nízkými teplotami!!!!
03. 09. 2018 (15:34:59)   

Tuto otázku bych raději zkonzultovat s odborníkem.Podle mě toto omezení má racionální důvod.

Pracuji na MěÚ. Budete po volbách měnit obsazení řadových zaměstnanců úřadu? Mám tři děti a tak se obávám o svou budoucnost.
03. 09. 2018 (15:41:07)   

Já k tomu nevidím důvod.

Hlavně nevolit Komunisty! Děti v 6. základní škole dělají strašný bordel na dětském hřišti vedle školy. Jakým způsobem tomuto vandalizmu zabránit?
03. 09. 2018 (15:44:28)   

To je spíš otázka na provozovatele hřiště. Ten by měl určit mechanismus řešení.

Chcete revitalizovat okolí obchodního domu Global. Kde je Global???
03. 09. 2018 (16:19:09)   

Prostor u Tip sportu, bývalá mototechna na sídlišti.

To není odpověď, že se zde vyjadřovat nebudete k přípravným podkladům ODS (nebo tehdejší koalice) k revitalizaci Nového rybníka. Proč se nebudete vyjadřovat? S vyjádřením o přípravných podkladech jste přece přišel vy.
03. 09. 2018 (16:31:33)   

Rozumím proč se takto ptáte. a jen Vám popřeji hezký den.

V on-line chatu je připraveno 44 otázek.







Další články

I přes Velikonoce zůstanou některé lékárny otevřené I přes Velikonoce zůstanou některé lékárny otevřené Lékárny opět zkoordinovaly své otevírací doby, aby alespoň jedna zůstala … Přechod studené fronty bude dnes odpoledne a večer provázet silný vítr Přechod studené fronty bude dnes odpoledne a večer provázet silný vítr Silný vítr zasáhla část Česka už v úterý a ve středu. Sen Baníku o postupu do semifinále play-off se rozplývá Sen Baníku o postupu do semifinále play-off se rozplývá Hokejové play-off 2.ligy pokračovalo ve středu třetími čtvrtfinálovými zápasy. Série … Spisovatel a scénárista Filip Rožek: Scény filmu „Gump-jsme dvojka“ se natáčely i na Orlické přehradě Spisovatel a scénárista Filip Rožek: Scény filmu „Gump-jsme dvojka“ se natáčely i na Orlické přehradě Jeho první kniha Gump – pes, který naučil lidi žít, se stala bestsellerem. Knihy o … ROZHOVOR Policisté obvinili muže, který s nožem v ruce napadl prodavače večerky v Březnici Policisté obvinili muže, který s nožem v ruce napadl prodavače večerky v Březnici Svou tíživou finanční situaci se rozhodl 23letý muž řešit opravdu nešťastným … Na Velikonoce do Česka nakoukne léto. Teploty budou atakovat 25 stupňů Na Velikonoce do Česka nakoukne léto. Teploty budou atakovat 25 stupňů Prodloužený velikonoční víkend bude teplý a většinou bez deště. Ojediněle se mohou … Dnes je Zelený čtvrtek, připomínka poslední večeře Krista Dnes je Zelený čtvrtek, připomínka poslední večeře Krista Tradicí je na Zelený čtvrtek jíst především zelené pokrmy jako zelí, špenát a … Meteorologové: Na 20 stanicích dnes padl teplotní rekord, o víkendu bude až 25 stupňů Meteorologové: Na 20 stanicích dnes padl teplotní rekord, o víkendu bude až 25 stupňů Není vyloučeno, že o svátečním víkendu teploty vystoupají až k 25 stupňům, což by … Kocouři Příbram jako černý kůň play-off? Kocouři Příbram jako černý kůň play-off? Styl, kterým příbramští volejbalisté ovládli čtvrtfinálovou sérii play-off proti Dukle … NÁZOR
Nakoupit mohou lidé na Velký pátek, na Velikonoční pondělí se obchody zavřou Nakoupit mohou lidé na Velký pátek, na Velikonoční pondělí se obchody zavřou Během následujících státních svátků, kam spadá 1. květen a 5. a 6. červenec, zákaz …
Kodex redakce Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Rosalota, s. r. o.
Mariánská 135
261 01 Příbram IV

IČ: 02289288
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 217655.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Rosalota, s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Rosalota, s.r.o. zakázáno.
2014 - 2024 © Rosalota, s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies