19. 4. svátek má Rostislav
PB | Realitní




Hostem dnešního chatu byl Jan Starka, ředitel 1.FK

CHAT S OSOBNOSTÍ
30. ledna 2019   (13:00)
Hostem dnešního chatu byl Jan Starka, ředitel 1.FK

Chat probíhal v odpoledních hodinách.


Blíží se start jarní části Fortuna:Ligy, proto jsme k dalšímu rozhovoru pozvali statutárního ředitele 1. FK Příbram Jana Starku.
Spolu se svým otcem Jaroslavem navrátil příbramský fotbal zpět do nejvyšší soutěže.
Jak náročné je financovat v dnešní době profesionální sport? Jaké byly oslavy
po postupu do ligy?

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: top



Osobnost odpovídala na dotazy (on-line).

Dobrý den, je nějakým způsobem ještě zapojený do klubu Tomáš Zápotočný?
22. 01. 2019 (07:56:10)   

Dobrý den, Tomáš je do klubu stále zapojen. Je trenérem v mládežnických kategoriích.

Dobrý den, kolik stojí provoz celého klubu měsíčně? Kolik jsou dotace z města? Připravuje se rozpočet na tento rok, dostane klub větší peníze než vloni? Děkuji Honza
22. 01. 2019 (08:28:16)   

Dobrý den, přesná čísla si nechám pro sebe, ale je to v řádech milionů měsíčně. Otázku vyšších peněz z města směrem k nám ani neřešíme my, jako příslušní lidé ve vedení města.

Ahoj Honzo,především přeji vše nej v roce 2019 tobě i taťkovi. A teďka otázka. Kdo dělá v Příbrami scouting a nemyslíš si,že by to chtělo scouting na vyšší úrovni? Přece jenom v okolních zemích se nižších ligách pohybují hodně kvalitní hráči. Dík za odpověď Jirka
22. 01. 2019 (11:19:34)   

Ahoj Jirko, díky a vše nejlepší i Tobě. Stoprocentně souhlasím, ale není jednoduché personálně obsadit tuto pozici v kvalitě, jakou si představuji.
Každopádně na tom pracujeme a věřím, že se to brzy změní.

Dobrý den , zeptám se kdy se rozběhnou několikrát slibované nové webové stránky ?Je to ostuda !
22. 01. 2019 (13:24:21)   

Dobrý den, sám vím, že webové stránky jsou v tvorbě velmi dlouho, ale myslím, že během února se je nám již podaří stránky spustit a budete z nich nadšení jako my.

Jakým způsobem financujete klub? Sponzoři a město asi nezaplatí provoz...... Jste placeni za umístnění v tabulce????
22. 01. 2019 (13:44:03)   

Klub je financován svou činností, to znamená prodejem hráčů. Děkujeme sponzorům, kteří se nás snaží podpořit a važíme si i podpory města, ale jak jste napsal výše, rozpočet to nepokryje.

Dobrý den,kdy se změní ta příšerná světelná tabule na ukazatele skóre,která pri změně teploty mění barvy.Pokud neplatné plánujete novou, doporučuji současnou demontovat a ponechat jen tu na stožáru.Jinak držím palce do jarní náročné části sezóny.Frantisek Haš
22. 01. 2019 (17:01:52)   

Dobrý den, jsme z ní trochu neštastní a již pracujeme na napravení.

Dobrý den, měl bych na Vás 2 otázky: 1) Nepřijde Vám, že aktivity marketingového úseku klubu jsou v porovnání se zbytkem týmů ligu nedostačující? Klub má zastaralý web, informace o dění v klubu jsou kolikrát velmi neúplné, akce pro fanoušky skoro žádné... 2) Podle jakých kritérií (kromě finančních) si vybíráte hráče do kádru? V minulosti mi přišlo, že klub kolikrát podepsal hráče, který párkrát naskočil do zápasů a poté v tichosti z Příbrami odešel. Neměl by mít klub více podchycen scouting? Děkuji za odpovědi, Marek
23. 01. 2019 (23:23:16)   

Dobrý den, marketing řešíme, snažíme se ho sezonu od sezony zlepšovat a zkvalitňovat - přijdou nové stránky, letos se začalo pořádat setkání vedení a fanoušků, které proběhlo na podzim a myslím, že bylo úspěšné. Stalo se, že se někteří hráči přivedli pod tlakem situace a na základě emocí, ale myslím si, že v posledních dvou sezonách se to zásadně změnilo a víme moc dobře, které hráče přivádíme a proč.

Honzo , zajímá mně proč z kádru odešel Peter Grajciar ,vždyt to byl náš kapitán a opravdový tahoun a na současnou soutěž by stačil .
24. 01. 2019 (01:27:53)   

Peter byl kapitán, společně s ostatními nás dotahl zpět do ligy, ale postupně se vytratil ze sestavy a dohodli jsme se, že pro něj bude lepší hostování v ČB, aby hrál. 

Dobry den Honzo, Tomas Pilik zacal trenovat s Pribrami jako volny hrac. Vsichni vime, ze by se nam domaci pribramska legenda v jeho podani (a nebojim se takovehoto osloveni), vazne hodil. Muzete objasnit jestli je v ramci PB moznosti Tomase privest domu? Diky moc. Ondrej
24. 01. 2019 (11:47:50)   

Dobrý den Ondřeji, Tomáš s námi začal trénovat, ale na dalším jeho působení jsme se nedomluvili, třeba se k tomu ještě v budoucnu vrátíme.

Ahoj Honzo, je mozne zlepsit nabidku eshopu? napada me napriklad nejaka cerna polo trika s mensim vysitym logem PB. Verim, ze by nebyl problem se nejak domluvit s distributorem dresu za nejakou prijatelnejsi cenu? Na nabidce pro fanousky je potreba zapracovat. Skoda take nevyuziteho fanshopu pod 1.FKPB tribunou. Ten maly stolecek, kde moc produktu k nabidce neni moc nestaci :) diky!
24. 01. 2019 (11:51:45)   

Ahoj, určitě na tom zapracujeme a během jara se pokusíme opět přijít s nějakými novinkami. Fanshop využívaný byl, ale měl téměř nulové tržby, lidé ho pod tribunou uplně ignorovali. Zvážíme to, třeba prozatím ještě zvětšíme stoleček. 

Ahoj Honzo, prosim zapracujte na informovanosti tykajicich se kompletnich zmen kadru behem pripravy pro zimni a jarni cast a to primo z webu 1.FK. Chtelo by to pravidelnejsi informace ( Mira Slepicka a jeho zapracovani to teamu napr.). Je to mozne? Je take skoda, ze nektere informace se dovidame z jinych medialnich stranek drive, nez z oficialniho webu 1. FK. Pekny den
24. 01. 2019 (11:59:19)   

Ahoj, máš pravdu, ale informovanost se jistě zlepší s uvedením nových webových stránek klubu. Také pěkný den.

Dobry den, trener Csaplar udelal opravodovy kus prace za jeho pusobeni v kadru, i vzhledem k tomu, ze ma na starosti cely sprotovni usek, jak bylo nekolikrat prezentovano. Jak sjte pripraveni na variantu, pokud by z rodinnych duvodu klub nahle skutecne opustil? Diky
24. 01. 2019 (12:03:07)   

Dobrý den, trenér Csaplár skutečně odvedl velký kus práce a myslím, že je to znát. Mládež jsme zvádli personálně obsadit kvalitními trenéry s potřebnými licencemi, takže o tu v tuto chvíli strach nemám. Samozřejmě by to byl zásah do chodu A týmu, ale není to nic, co by se v minulosti již nestalo, takže i tentokrát bychom to zvládli vyřešit.

Dobry den, je videt, ze nekteri hraci skutecne sprotovne rostou, Antwi, Kilian, Novy, Kodr, Soldat, nerad bych nekoho vynechal. Registrujete zvyseny zajem o nektere hrace? Jak to vypada s pusobenim Rudyho Skacela dale v Pribrami? Zvazujete mu napr. nabidnout nejakou funkci v klubu, zrejme se jedna o jeho zaverecnou sezonu? Diky za odpoved.
24. 01. 2019 (12:13:09)   

Dobrý den, souhlasím s Vámi, že hráči za přibližně rok a půl, co tu působí, udělali značný pokrok a dokazují, že kvalitu mají. Ruda Skácel je výborný kluk a může dojít i na to, že se například na toto téma spolu budeme bavit, až ukončí svou kariéru.

Ahoj Honzo, odchovanec Jakub Reznicek se nedavno dockal sveho prvniho zahranicniho angazma v Lokerenu, dostala Pribram nejakou korunu z teho prestupni castky? :)
24. 01. 2019 (13:30:48)   

Ahoj, v tuto chvíli jsme nic nedostali, ale třeba něco přijde.

Bylo by mozne usporadat nejaky "lehci" fotbalovy trenink s hraci a fanousky? :D
24. 01. 2019 (13:40:50)   

Uvidíme, v hlavě mám spousty nápadů.

Máte přestupní opci na I. Keitu nebo je to nějak "ošetřené" ?
24. 01. 2019 (14:10:01)   

Dobrý den, ve smlouvě je opce.

Ahoj Honzo, jak byste popsal kazdodenni praci reditele 1.FK a jake cinnosti mate v popisu prace, aby byl zabezpecen chod klubu? Drzim palce! Ondrej
24. 01. 2019 (20:04:43)   

Ahoj Ondreji, je to různorodé. Co můžu říct je, že to je od rána do večera, velký počet schůzek, nekonečně hovory po telefonu a spousta práce. Velmi mě to baví a musím říct, že ani delší pracovní doba mi nijak nevadí. Naplňuje mě to.

kdo je Vas oblibeny evropsky team a jakou ligu nejradeji sledujete?
25. 01. 2019 (08:33:29)   

Můj oblíbený tým je dlouhodobě Real Madrid, přestože jim to po odchodu CR7 nejde. Nejraději sleduji anglickou ligu.

Dobrý den, myslím že máme pěkný stadion, který ale pomalu stárne a spousta věcí je nedodělaných a nebo dosluhuje. Vím, že je to hlavně o penězích, ale přesto se zeptám. Neplánuje v blízké době na stadionu na něčem zapracovat? Děkuji za odpověď a přeji hodně úspěchů.
25. 01. 2019 (21:53:38)   

Dobrý den, je to jak píšete, hlavně o penězích. Každý rok se snažíme v něčem posunout, letos po podzimu to bylo zázemí A mužstva a další ubytování v prostorách akademie. Určitě přijdou další.

Dobrý den, jaký je váš vztah k Evertonu?
27. 01. 2019 (22:29:48)   

Dobrý den, žádný.

Dobrý den. Máte vlastní farmářský klub? (Farmářský klub je sportovní klub v nižší soutěži, který spolupracuje s některým z klubů ve vyšší soutěži při splnění dvou podmínek. Oba kluby jsou vlastnicky provázány a kluby spolupracují výhradně mezi sebou.) Anebo úzce spolupracujete s některým z klubů z het ligy? Děkuji.
29. 01. 2019 (08:12:47)   

Dobrý den, žádný farmářský klub nemáme a ani žádnou nadstandardní úzkou spolupráci.

Dobrý den, zajímalo by mě něco z vašeho mládí. Vyrůstal jste v Čechách anebo v cizině? A kde nyní žijete - v Praze anebo v Příbrami? Děkuji za odpověďi.
29. 01. 2019 (08:19:33)   

Dobrý den, celé mládí jsem strávil v Příbrami. Během střední školy jsem pendloval mezi Příbramí a Prahou kvůli sportu a když jsem šel na vysokou školu, tak jsem se přestěhoval do Prahy natrvalo. Už ale opět nějaký ten rok bydlím v Příbrami. Do ciziny jsem chtěl hlavně kvůli sportu, ale bohužel to mi nevyšlo.

Jaký máte vztah s vaším otcem? A jaký máte vztah s Vlastimilem Spěvákem? Podporuje p.Spěvák finančně váš klub?
29. 01. 2019 (08:26:39)   

Vztah s mým otcem mám výborný, je to můj vzor. S panem Spěvákem mám také výborný vztah, znám ho v podstatě odjakživa.

Dobrý den, byl jste minulý rok v srpnu na svatbě Jana Charouze? Sešlo se tam hodně lidí z českého sportovního prostředí? Kdo například? Děkuji moc za odpověďi
29. 01. 2019 (08:32:59)   

Dobrý den, nebyl, takže Vám s odpověďmi nepomůžu.  

Povězte nám něco o vaší matce. Připadá mi něco jako paní Columbová.
29. 01. 2019 (08:36:55)   

Má maminka je jednou z nejuznávanějších dermatovenerologických doktorek na Příbramsku.

Dobrý den, co budete dělat letos na Valentýna? Máte s partnerkou nějaké plány?
29. 01. 2019 (08:41:17)   

Dobrý den, popravdě ještě žádné plány nemáme. Určitě něco vymyslíme.

Fandíte v české lize více Spartě anebo Slavii? Kdo si myslíte že patří v het lize k top brankářům, obráncům a útočníkům? Díky
29. 01. 2019 (09:04:04)   

Fandím hlavně Příbrami. Jinak fandím celému českému fotbalu, aby se nám zvedal koeficient. Top brankář je pro mě osobně Aleš Hruška, obránce Coufal ze Slavie a útočníci Beauguel ve Zlíně (nyní v Plzni) a Komlichenko z Mladé Boleslavi.

Co si myslíte, dle mého názoru " o velkém", návratu sportovců (hokejisté - nhl, fotbalisti) z ciziny zpět do Čech. Je trochu podivné, když si vydělají tolik peněz, že se neusadí a nepracují tam. Většinou se zámořské kluby o ně postarají.
29. 01. 2019 (09:39:58)   

Na druhou stranu chápu, že se chtějí vrátit domů. Čechy jsou Čechy. Zároveň mohou předat spousty zkušeností mladým hráčům z českých soutěží.

Proč jste neodjeli na finále zimní tipsport ligy na Maltu? Podivné. Není to už podruhé?
29. 01. 2019 (14:43:42)   

Táborsko mělo lepší skóre.

Dobrý den. Vlastníte řidičský průkaz? Kolik už jste najel kilometrů? Díky
29. 01. 2019 (14:46:50)   

Dobrý den, vlastním. Popravdě nevím, statisíce? Auto ke své práci potřebuji.

Dobrý den, myslíte si, že Sparta utrácí hodně peněz za posily? Třeba by těžila z vaší fotbalové akademie.
29. 01. 2019 (14:50:30)   

Dobrý den, myslím si, že finance se všeobecně u top týmů české ligy zvýšily. Takže samozřejmě oproti minulosti se to posunulo a i nákupy uvnitř ligy stouply. Nám, jako menším klubům, to pomáhá se posunout a zvyšovat svou úroveň.

Dobrý den, rád bych se zeptal. a. Kdo jsou podle Vás hlavní lídři A -týmu? b. Spolupracuje ještě se společností Energon? c. Uvažoval jste někdy nad kariérou profi fotbalisty?
29. 01. 2019 (15:07:51)   

Dobrý den, určitě mezi ně patří Honza Rezek, Tonda Fantiš a například Jarda Tregler. Se společností Energon již nespolupracujeme. Možná v mladí, já chtěl vždy hrát v NBA. :)

Pěkný den, přemýšlel jste někdy nad vstupem do příbramské komunální politiky? Jste spíše pravičák, nebo levičák? Díky za odpověď.
29. 01. 2019 (15:10:08)   

Dobrý den, kdysi se mě někdo ptal na vstup do politiky, ale nevím, zda je to činnost, které bych se chtěl věnovat. Nikdy neříkej nikdy.

Dobrý den, spolupracuje ještě s klubem pan Dobeš? Máte v plánu zasvětit příbramskému fotbalu celý život? Nebo vidíte svou budoucnost v jiném oboru? Neuvažujete o rozšíření nabídky fanshopu? V minulosti klub nabízel třeba klubová křesla. To byla bomba. Sám jsem si jedno kdysi koupil.
29. 01. 2019 (15:19:14)   

Dobrý den, spolupráce s panem Dobešem se značně snížila, sporadicky využíváme jeho konzultací. Zatím nemám v plánu s příbramským fotbalem končit, takže nejspíš ano. Na otázku fanshopu jsem již odpovědl výše.

Dobrý den, měla bych ještě jednu otázku ohledně p.Spěváka. Víte něco o jeho činnostech (podnikání)? Na googlu, wikipedii o něm skoro nic není.. viz. Jaký máte vztah s vaším otcem? A jaký máte vztah s Vlastimilem Spěvákem? Podporuje p.Spěvák finančně váš klub?
29. 01. 2019 (16:20:07)   

Dobrý den, o soukromém podnikání pana Spěváka já nic nevím. Vztah s mým otcem mám výborný, je to můj vzor. S panem Spěvákem mám také výborný vztah, znám ho v podstatě odjakživa.

Dobrý den. Předem Vám a vašemu celému týmu děkuji za to, co tu děláte pro místní fotbal. Ale k dotazu. Chci se zeptat, zda konečně zlepšíte servis ohledně občerstvení. Je už to sice ohraná písnička, ale v jakém stavu je to teď, je docela tristní. Podle mého to funguje v pohotovostním režimu. Všude jinde na jiných stadiónech jsou rádi za každého návštěvníka, který dorazí na stadion a dá si něco na zub anebo nějaké pití. Všude jinde mají pestrý výběr a odsýpá to. U nás, i když přijede méně atraktivní soupeř, tak člověk čeká frontu. Na tož, když přijede Sparta, či Plzeň. To už vůbec pro občerstvení nejdu, protože to je na půl hodiny, dočkám se teplého piva a nevidím fotbal. O výběru ani nemluvím a samozřejmě i to málo hned dojde... Občerstvení je bolístka, která se tu táhne dlouhou dobu a já Vám věřím, že s tím konečně něco uděláte. Nebo jak to vidíte Vy?
29. 01. 2019 (17:56:49)   

Dobrý den, občestvení je dlouhodobým problémem. Možná to vypadá, že se nesnažíme, ale prakticky každou sezonu měníme obsluhu ve stancích tak, aby se zlepšila úroveň a přesto k žádnému závratnému zlepšení nedochází. Nyní spolupracujeme s člověkem, který měl na starosti občerstvení na Žižkové a byly na něj výborná doporučení. Budeme se tomu určitě ale ještě věnovat.

Zdravím Vás. Kdysi dávno se mluvilo o spolupráci mezi FK Příbram a Spartakem Příbram. Už se to nějakým způsobem pohnulo, či nikoliv? Je celkem škoda, že na takhle malém městě jsou 2 fotbalové kluby a spolu nespolupracují...
29. 01. 2019 (18:27:43)   

Dobrý den, tato spolupráce se opět otevřela během působení pana Balíka na Spartaku, než tam skončil. Věřím, že s panem Králičkem budeme moct na tato jednání navázat.

Co říkáte na postoj města ohledně toho, že víceméně nedávají žádné peníze na sport?
29. 01. 2019 (18:32:05)   

Dobrý den, peníze dávají, ale myslím, že sport je stejným kulturním zážitkem jako divadlo či knihovna a tudíž si také zaslouží vyšší finance.

Hezký den pane řediteli, pořádá nyní klub výjezdy na venkovní zápasy pro fanoušky? Případně nepřemýšlíte, že by je začal organizovat? Vím, že v minulosti výjezdy byly, párkrát jsem se zúčastnil - např.- v Jablonci či Ml. Boleslavi. Vždy se to uvádělo do bulletinu při domácním zápase pro následující venkovní zápas. Myslím, že by to při slušných podzimních návštěvách na domácích zápasech mohlo být pro fanoušky atraktivní. Co zkusit uspořádat aspoň třeba 2-3 výjezdy a pak by se vidělo, jestli to má cenu či nikoliv, jestli by mezi lidmi byl zájem či nikoliv? Díky za odpověď
29. 01. 2019 (20:06:53)   

Dobrý den, tuto možnost jsme probírali s marketingovým manažérem, panem Tomášem Větrovským, a jsme jí otevřeni. Takže myslím, že když bude zájem, tak na jaro něco vymyslíme. :)

Zdravím Vás, není to tak dlouho, co z klubu odešli dva členové managementu klubu pan Větrovský a Rogoz. Jak velký to byl zásah do činnosti klubu? Kdo převzal jejich agendu? Máte nyní více práce například Vy sám? Velice děkuji za Vaši případnou odpověď. Ať se Vám daří pracovně i v osobním životě.
29. 01. 2019 (20:51:52)   

Dobrý den, odchod pana Rogoze velkým zásahem do chodu klubu nebyl. Petr Větrovský tu byl déle a dlouho působil ve funkci ředitele přede mnou, bylo to znatelnější, ale situaci jsme zvládli a agenda ředitele přešla na mne. Děkuji za přání a ať se daří i Vám.

Viděl jste seriál Lajna a Vyšehrad, které jsou ze sportovního prostředí? Pokud ano, co na to říkáte a je to podle Vás reálný odraz sportovního prostředí mezi profi sportovci, nebo je to silně nadsazeno pro pobavení lidí? Děkuji
29. 01. 2019 (21:00:24)   

Prvních pár dílů ze seriálu Vyšehrad jsem viděl, bavil jsem se tím, bylo to vtipné, ale následně to, dle mého, přešlo za hranu a se skutečností si to tak blízkém není. Lajnu jsem neviděl.

Dobrý den Honzo, četl jsem, že hrajete basketbal za příbramský klub, jak se Vám (a týmu obecně) daří? Na jaké úrovni je příbramský basketbal? Děkuji za odpověď a přeji Vám hezký den. VlasTiMil
29. 01. 2019 (23:22:35)   

Dobrý den, tým jde nahoru. Jsem tam nejstarším hráčem a mladí kluci se každý rok zlepšují. Hrál jsem basketbal na poměrně vysoké úrovni v rámci Čech, mám pár startů v NBL, a tak jsem tam za mazáka. (smích)

Dobrý den, kdo jsou podle Vás top 3 čeští fotbaloví trenéři? Děkuji vám za váš čas strávený nad mou odpovědí.
30. 01. 2019 (10:54:14)   

Dobrý den, osobně neumím sestavit svou top 3, ale za odborníky považuji pány Lavičku, Šilhavého, Csaplára, Trpišovského, Bílka, Vrbu a myslím, že bych vymyslel ještě pár jmen. :)

Přeji pěkný den, měl bych jednu takovou otázku a je samozřejmě na vás, zda-li odpovíte či nikoliv. Neznám interní pravidla klubu a tak nevím, jestli to smíte říci, ale pokud ano, zajímalo by mě, jestli si někteří hráči v klubu vydělají více jak 100 000 KČ/měsíc? a pak Díky za případnou odpověď.
30. 01. 2019 (11:58:44)   

Dobrý den, určitě bych to nechtěl komentovat. Ale v rámci ligy patříme k těm klůbům, které mají nižší výplaty.

Na jaké trenérské působení v Příbrami vzpomínáte radši - na pana Radu či Straku? Díky
30. 01. 2019 (12:01:14)   

Více si pamatuji trenéra Radu, trenéra Straku jsem zažil ještě, když jsem byl mimo přímé řízení klubu. Petr je fajn chlap, přímý a umí vyskočit jako čert z krabičky, vzpomínám na jeho působení v dobrém.

Spolupracujete jako klub s nějakými jinými sportovními oddíly z Příbrami? např. s volleybalisty či s Lucií Pudilovou? Zajímáte se vy sám např. právě o MMA?
30. 01. 2019 (12:46:14)   

Dobrý den, jako klub s nikým nespolupracujeme. Lucie znám osobně a ohromně jí fandím, snažíme se jí pomáhat. MMA mě velmi zajímá a snažím se v rámci České republiky chodit na galavečery, které se tu pořádají. Je to velmi náročný sport, který je těžký jak fyzicky, tak mentálně. Smekám před nimi.

Neuvažovali jste o angažování Egona Vůcha? Jak to vypadá s Mírou Slepičkou, už je zdravý? Neuvažujete o Tomáši Wágnerovi? Jste třeba v nějakém kontaktu s našimi bývalími hráči typu - Otepka, Pleško, Nohýnek či Riegel?
30. 01. 2019 (12:52:15)   

Jméno Egona Vůcha na sportovní poradě zaznělo, ale nijak dále jsme ho nerozebírali. Míra se stále dáva dohromady, pro první kola k dispozici bohužel nebude. Tomáš má stále platnou smlouvu v Karviné, takže je to bezpředmětné. Bývalé hráče v rámci své práce samozřejmě potkávám, prohodíme pár slov a zavzpomínáme. Některé znám v podstatě od dětství. Děkuji všem čtenářům, velice mě potěšil velký počet otázek, a proto jsem
se snažil odpovědět na všechny. S pozdravem a přáním hezkého dne Jan Starka. :)

V on-line chatu je připraveno 47 otázek.







Další články

Pietní akt na Václavce vzpomene na československé parašutisty i statečné obyvatele podbrdských obcí Pietní akt na Václavce vzpomene na československé parašutisty i statečné obyvatele podbrdských obcí Akci připomínající události 2. světové války doprovodí i seskok parašutistů v místech … Příbramští urologové využívají speciální polohování, zkrátí dobu operace. Podívejte se na video přímo ze sálu Příbramští urologové využívají speciální polohování, zkrátí dobu operace. Podívejte se na video přímo ze sálu Tento způsob polohování je v rámci České republiky unikátní. VIDEO Některé projekty ve Středočeském kraji podpořené EU zásadně zdržely komplikace Některé projekty ve Středočeském kraji podpořené EU zásadně zdržely komplikace Mezi významné projekty podpořené Evropskou unií patří například areál s barokním … Policisté budou dnes na tisícovce míst v Česku měřit rychlost Policisté budou dnes na tisícovce míst v Česku měřit rychlost Akce má zvýšit povědomí o důležitosti dodržování rychlostních limitů a přispět k větší … Portál pribram.cz spouští komunikační skupinu pro aktuální události Portál pribram.cz spouští komunikační skupinu pro aktuální události Čtenářům, kteří projeví zájem stát se členy, budou chodit zprávy na mobilní telefon. … Komerční sdělení Řidič citroënu se podruhé narodil: Po nárazu do stromu vyvázl s lehkým zraněním Řidič citroënu se podruhé narodil: Po nárazu do stromu vyvázl s lehkým zraněním Nehoda se stala ve 14:00. Při čtvrtém ročníku putuje ocenění do oblasti zdravotnictví Při čtvrtém ročníku putuje ocenění do oblasti zdravotnictví Již počtvrté se v Příbrami bude předávat Cena města Příbrami. Porota vybírala z … Přijdou další mrazivé noci, varuje ČHMÚ Přijdou další mrazivé noci, varuje ČHMÚ Sněžení do Česka přinese tlaková níže postupující v pátek a v sobotu přes Německo a … Obce u Prahy trápí velký počet nepřihlášených lidí, přicházejí tak o peníze Obce u Prahy trápí velký počet nepřihlášených lidí, přicházejí tak o peníze V Dobříši má trvalý pobyt 8600 obyvatel, dalších 1100 je nepřihlášených.
Policie zadržela vězně, který ve Středočeském kraji kradl auta Policie zadržela vězně, který ve Středočeském kraji kradl auta K jeho dopadení přispěly informace, které policie získala od veřejnosti.
Kodex redakce Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Rosalota, s. r. o.
Mariánská 135
261 01 Příbram IV

IČ: 02289288
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 217655.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Rosalota, s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Rosalota, s.r.o. zakázáno.
2014 - 2024 © Rosalota, s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies