28. 3. svátek má Soňa
Nobelia




Hostem dnešního chatu je Jaroslav Starka, prezident 1.FK Příbram

CHAT
20. července 2018   (09:10)
Hostem dnešního chatu je Jaroslav Starka, prezident 1.FK Příbram
foto: pribram.cz

Chatovat on-line můžete právě teď



Pozvání do dnešního chatu přijal prezident 1.FK Příbram Jaroslav Starka, který vede fotbal ve městě již více než 25 let. Jeho nástup na scénu příbramského fotbalu nastal v roce 1990 – 1991, kdy začal působit jako vedoucí mužstva. Asi nikdo v této době netušil, že pro klub udělá za několik let tolik práce a stane se jeho hnacím motorem, majitelem a prezidentem.

Prezident fotbalového klubu 1. FK Příbram bude odpovídat všem čtenářům na jejich dotazy, týkající se nejen A mužstva, ale celého klubu.

Chat probíhá dnes od 9 hodin, ale otázky jste mohli pokládat již předem

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: mip



Osobnost odpovídala na dotazy (on-line).

Dobrý den,jakou cenu má hrát 1. ligu jen za cenu boje o záchranu a pro 1500 diváků?Nehraje se fotbal pro lidi?
12. 07. 2018 (18:27:29)   

U nás je náštěvnost, co se týče počtu diváků v mentalitě národa. V Německu chodí na průměrná utkání kolem 30 tisíc diváků. My budeme rádi, když na nás bude chodit kolem třech tisíc. Záleží i na tom, jaký k nám přijede soupeř. Když tenkrát přijela Sparta se 14 reprezentanty v kádru, byl stadion narvaný. 

Dobry den, kolik aktivnich clenu (fotbalistu) ma aktualne 1.FK PB napric vsemi kategoriemi? Dekuji
12. 07. 2018 (19:16:34)   

V současné době se tento počet přesahuje 300 členů.

Existuje nejaky plan, jak prilakat do klubu vice fotbalistu do zakovskych kategorii? Resp. je toto vubec v planu? Dekuji za odpoved.
12. 07. 2018 (19:21:04)   

Chodí nám stále méně a méně dětí. Dnes mají děti na výběr daleko více sportů, ale zájem o fotbal stále je. Každý rodič dítěte má možnost zavolat trenérovi, kde si jeho ratolest vyzkouší přímo na Litavce trénink, kde se zjistí, zda má na to, hrát fotbal za 1. FK. Máme na nábor i rozvěšené plakáty ve školách.

Dobrý den, děkuji Vám za to, co děláte pro příbramský fotbal. Zdá se mi, jakoby se klub v posledních letech více otevřel fanouškům. Po městě reklamní billboardy, prodej permic přímo od hráčů, rozšíření sortimentu reklamních předmětů a také veliká aktuálnost webových stránek. Je to ten směr, jakým chcete nalákat další diváky do hlediště? Za mě velký palec nahoru. Držím palce v nové sezoně. Jirka N.
12. 07. 2018 (19:48:25)   

V každém případě děkujeme za vaše kladné hodnocení. Děláme co můžeme. Mladých diváků moc nechodí, máme spíše strukturu fanoušků u strarších generací. Myslím si, že na to, jaké jsme malé město, to funguje dobře.

Dobrý den! Do nadcházející sezóny přeji je dobré výsledky! Petra
12. 07. 2018 (20:05:43)   

Děkujeme. Uděláme pro to maximum a věříme, že budete spokojená, jak s naší hrou tak s výsledky.

Super! Super! Opět v první lize ????????????
12. 07. 2018 (20:12:42)   

Děkujeme za přání i Váš zájem. Uděláme vše proto, abychom se v ní udrželi a přinesli i výsledky, které diváky potěší.

Je mi líto, ze na zápasy nechodi víc fanoušků. Jak je chcete do budoucna oslovit? Petr
12. 07. 2018 (20:37:29)   

Dobrým fotbalem, kvalitním výkonem. Když se to divákovi bude líbit, cestu si na stadion určitě najde.

Dobrý den , již před pul rokem byli opět slibovány nové webovky, jak to vypadá ?Dekuji a preji hodně úspěchu a pevné zdraví Vam i rodině .
13. 07. 2018 (01:14:28)   

Za přání pevného zdraví děkuji. Administrativní problémy nás zdržely s přesunem historických článků a dat. Stránky by měly být do konce letošního roku spuštěné..

Dobrý den, nenašel jsem v základní sestavě Tomáše Zápotočného? On přestoupil??
13. 07. 2018 (08:19:57)   

Tomáš ukončil aktivní kariéru. U nás trénuje v mládeži a zároveň dělá asistenta trenéru Csaplárovi. 

dobry den,fan-klub je v troskach,pocetne je zdecimovan.Jak tem lidem pomuzete co chteji jezdit na vyjezdy a doma fandit?Jak lidi dostnete do tribun?
13. 07. 2018 (08:20:38)   

Jsme rádi, že sem nějací lidé chodí fandit. Možná bychom mohli zlepšit komunikaci, několikrát jsem se s nimi chtěl sejít a oni nepřišli, pokud budou mít zájem, tak se s nimi rád sejdu. Z jejich strany nám nyní chybí komunikace. Za fandění jim děkuji.

1. Je Antwi v klubu na hostování nebo na přestup? 2. Jsou Holý a Laňka ještě hráči Příbrami nebo už tu nemají smlouvy? 3. V zápase s Botosani jste zkoušeli zahraničního levého beka - neuvažovali jste o angažování Mišůna? A nestálo by ta to zkusit znovu i Ryse nebo už na to nemá? Děkuji
13. 07. 2018 (09:04:31)   

Antwi je naším hráčem, který přestoupil ze Slavie. Jak Holý, tak i Laňka jsou našimi hráči, nyní jsou na hostování. Zkoušeli jsme beka z Portugalska, který se nám zamlouvá, jednáme s ním o smlouvě v našem týmu. Co se týká Mišůna se nabízela možnost angažovat ho na stopera, tam to máme však obsazené. Rys si zvolil svou cestu, je to škoda, byl nadějným talentem, ale fotbal není u něj na prvním místě.

Zdravím, lidé si neváží toho, že tu fotbal děláte již tolik let. A bez vás by v Příbrami nebyl. Návštěvnost na stadionech je nízká v cele republice. Já vám děkuji. Jaký je vás názor na současné financování sportu v ČR? Jak je možné, ze naše reprezentace není na Mistrovství světa?
13. 07. 2018 (19:51:05)   

Návštěvnost se pokusíme zvednout. Zda si váží nebo neváží, to se složitě hodnotí, nemůžeme říkat, že fotbal je střed světa. Ale trénuje tu kolem tři sta dětí, nepoflakují se po ulici, ale sportují. jsme malé městečko, hrajem už 21 let ligu, to žádné takové město nemá. Děláme, protože to máme rádi, priorita je mládež, ale třešeň na dortu je, že jsme v lize a snad tam vydržíme. Náš národní fotbal je ve špatném stavu, kromě jedné kategorie všude prohráváme, je špatně vedený, není to dobrá cesta.

Dobry den, zvazujete nejak zintenzivnit spolupraci s druhym pribramskym klubem SK Spartak v mladeznickych kategoriich? Mozna by mohli oba kluby ze spoluprace benefitovat? Dekuji
13. 07. 2018 (23:14:53)   

My jsme se Spartakem chtěli již několikrát spolupracovat, ale s panem Králíčkem se rozcházíme v názoru na fotbal, takže je to složitá situace. V mládeži se celkem spolupracuje, ale bližší info by řekli naši mládežničtí trenéři. Mělo by to být lepší, ale musí k tomu být dva subjekty.

Dobry den, planujete vylepsit nabidku fan predmetu? Rucniky, lahve s pitim, treninkove dresy...jinak chvalim dobry napad s kratkymi video reportazemi pred a po zapasech. Diky a preji dobry vstup do sezony.
13. 07. 2018 (23:21:25)   

Tyto věci má na starost pan Tomáš Větrovský náš marketingový manažer, myslím si, že jeho nabídka je dostačující, ale detailněji by se k tomu musel vyjádřit on.

Dobrý den, p.Starka, mám 3 dotazy,1 poděkování a 1 přání: 1. Máte obavu o svůj život,zdraví nebo svých blízkých, pokud JAR vydá p. Krejčíře do ČR? 2. Pokud na podzim vyhraje kom. volby ČSSD a p.Větrovský se stane případně starostou, navážete užší spolupráci s městem? 3.Pokud z jakéhokoliv důvodu nebudete moct vykonávat funkci v 1.FK, máte nástupce? I přes Vaši kontroverzi Vám moc děkuji, co jste udělal pro příbramský fotbal.Jsou jen 4 věci, které zná celá republika: Svatá Hora, Hornické muzeum, 1.FK a Vy. Přání: Ještě alespoň jednou v životě bych chtěl na Litavce zažít takový zápas jako byl s Aston Villou.Děkuji za odpovědi.
14. 07. 2018 (15:07:32)   

1. Já obavy nemám o svůj život a svých blízkých, pokud JAR vydá p. Krejčíře, nevím, kdo by tu o to měl zájem. 2. Je to spekulace, kdo vyhraje volby nevím, možná by to bylo lepší pro celé fungování města. Město pro sport nedělá nic, jenom bere sportu peníze, nám nejvíce. Postoupili jsme do ligy, dostal jsem jen SMS od pana starosty, který nám blahopřál, ale chybí mi nějaké pozvání na radnici, což by si hráči zasloužili. Fotbal tu dělám třicet let, a vždy to bylo lepší než tato radnice, proč to tak je nevím. Možná je to kvůli mé osobě, ale já městu ani panu starostovi nic nedlužím. Kdo vyhraje volby je na lidech. 3. Je tu spoustu věcí, co tu za mě dělá můj syn, a dělá to dobře, on to zvládne, je tu více času, než já. Snažím se sehnat peníze, aby to vůbec fungovalo. I já bych tu chtěl ještě zažít pohárové zápasy, veřím, že se nám to ještě povede.

Dobrý den jako 1-otázku mám co se stalo s karstenem Ayongem pokračuje jinde? dostane u nás ještě šanci talentovaný Denis Lanka nebo ne? mohu vedet ktere zahraniční kluby konkretne meli zajem o Honzu Matouška? a poslední nepřijde vám že platíte trenerum mladeže hodne málo za to kolik času trpelivosti atd venují? že to musejí delat chlapi po práci
16. 07. 2018 (08:40:26)   

Dobry den jak to vypada s martinem novým Miři k vam na přestup nebo hostovabi
16. 07. 2018 (14:25:42)   

Martina Nového děláme na přestup ze Sparty Praha.

Dobrý den, zajímalo by mě, jaké jsou měsíční náklady na provoz klubu. Děkuji Petr
18. 07. 2018 (08:49:32)   

Měsíční náklady jsou přes tři miliony korun.

Dobrý den, vidím, že v Příbrami jsou omezovány a snižovány peníze na podporu sportu. Nemluvím teď jenom o fotbale, ale o celém sportovním odvětví. Proč myslíte, že tomu tak je a myslíte, že by se to po volbách mohlo změnit?
19. 07. 2018 (20:53:50)   

Moc se mi líbí nové dresy, těší mě, že se klub rozhodl pro zelené na domácí zápasy. Není to asi otázka přímo na vás, ale je možné někde zakoupit tento dres ve stejné kvalitě jako mají fotbalisté? děkuji a přeji jen to nejlepší
19. 07. 2018 (21:00:34)   

Dresy jsou již v nabídce našeho internetové obchodu, budou k dispozici také ve fanshopech na stadionu. Děkujeme za pochvalu.

Dobrý den. Sledoval jsem letní pauzu a čekal na posílení kádr. to se nakonec povedlo . Viděl jsem vašeho syna Jana, jak představil v klubu Katidise, Keitu a také Fantiše s Průchou. těší vás že syn takto úspěšně pracuje také ve fotbale? Hodně štěstí s Teplicema.
19. 07. 2018 (21:03:21)   

Já samozřejmě jsem rád, že se kluk v tom našel a baví ho to. Rozumí tomu, jen ať mu to vydrží. Díky za přání a doufám, že ten start vyjde.

Hodně cestuju a kdykoliv někde řeknu ze jsem z Příbramí. Tak hned lidé znají fotbal. Proč se město nepostaví lépe k financování sportu a neváží si první ligy v tak malém městě? Díky. Prosím výhru s Teplicemi
20. 07. 2018 (08:29:39)   

Je reálné ze v dohledne době budou na stadionu zelenocerne sedačky místo stávajících marilackych? Jak je to finančně náročné? Ať se vede. Johny
20. 07. 2018 (08:31:53)   

To bychom byli rádi, moc by se mi to líbilo, ale chybí nám na to peníze, které jsou okolo tří milionů korun. Kdybychom je měli, tak už to máme.

Dobrý den p.Starka. Chci se optat jak to bude a Ayongem a neprijde Vam, ze v klubu moc nefunguje komunikace s fanousky? Jirka
20. 07. 2018 (09:50:51)   

Ayong momentálně bojuje o angažmá v jiném klubu. Nemyslím si, několikrát jsme se chtěli s fanoušky sejít a vyříkat si různé stížnosti, již jsem to zmiňoval v předchozích odpovědích, ale většinou nepřišli, proto je pak komunikace s nimi složitá.

Jake mate vztahy s Petrem Vetrovskym? Myslim osobni zejmena. Dik
20. 07. 2018 (09:58:52)   

Co říkáte na prezentaci Josefa Csaplára v médiích a sdělovacích prostředcích?
20. 07. 2018 (10:04:53)   

Pane Starka, viděl jsem Vás na instagramu u Petra Větrovského. Už vlasy dorostly?:-))))))) Nedávno jsem byl svědkem toho, jak Vás on bránil na OMW a hádal se kvůli Vám. Máte tedy pořád vztah hezký? Hodně zdraví přeji.
20. 07. 2018 (10:09:07)   

V on-line chatu je připraveno 27 otázek.







Další články

I přes Velikonoce zůstanou některé lékárny otevřené I přes Velikonoce zůstanou některé lékárny otevřené Lékárny opět zkoordinovaly své otevírací doby, aby alespoň jedna zůstala … Přechod studené fronty bude dnes odpoledne a večer provázet silný vítr Přechod studené fronty bude dnes odpoledne a večer provázet silný vítr Silný vítr zasáhla část Česka už v úterý a ve středu. Sen Baníku o postupu do semifinále play-off se rozplývá Sen Baníku o postupu do semifinále play-off se rozplývá Hokejové play-off 2.ligy pokračovalo ve středu třetími čtvrtfinálovými zápasy. Série … Spisovatel a scénárista Filip Rožek: Scény filmu „Gump-jsme dvojka“ se natáčely i na Orlické přehradě Spisovatel a scénárista Filip Rožek: Scény filmu „Gump-jsme dvojka“ se natáčely i na Orlické přehradě Jeho první kniha Gump – pes, který naučil lidi žít, se stala bestsellerem. Knihy o … ROZHOVOR Policisté obvinili muže, který s nožem v ruce napadl prodavače večerky v Březnici Policisté obvinili muže, který s nožem v ruce napadl prodavače večerky v Březnici Svou tíživou finanční situaci se rozhodl 23letý muž řešit opravdu nešťastným … Na Velikonoce do Česka nakoukne léto. Teploty budou atakovat 25 stupňů Na Velikonoce do Česka nakoukne léto. Teploty budou atakovat 25 stupňů Prodloužený velikonoční víkend bude teplý a většinou bez deště. Ojediněle se mohou … Dnes je Zelený čtvrtek, připomínka poslední večeře Krista Dnes je Zelený čtvrtek, připomínka poslední večeře Krista Tradicí je na Zelený čtvrtek jíst především zelené pokrmy jako zelí, špenát a … Meteorologové: Na 20 stanicích dnes padl teplotní rekord, o víkendu bude až 25 stupňů Meteorologové: Na 20 stanicích dnes padl teplotní rekord, o víkendu bude až 25 stupňů Není vyloučeno, že o svátečním víkendu teploty vystoupají až k 25 stupňům, což by … Kocouři Příbram jako černý kůň play-off? Kocouři Příbram jako černý kůň play-off? Styl, kterým příbramští volejbalisté ovládli čtvrtfinálovou sérii play-off proti Dukle … NÁZOR
Nakoupit mohou lidé na Velký pátek, na Velikonoční pondělí se obchody zavřou Nakoupit mohou lidé na Velký pátek, na Velikonoční pondělí se obchody zavřou Během následujících státních svátků, kam spadá 1. květen a 5. a 6. červenec, zákaz …
Kodex redakce Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Rosalota, s. r. o.
Mariánská 135
261 01 Příbram IV

IČ: 02289288
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 217655.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Rosalota, s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Rosalota, s.r.o. zakázáno.
2014 - 2024 © Rosalota, s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies